Glossybox,Birchbox,LMB,My little box,Pink Parcel,LF...

• 63 690
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
  • Street of Dreams
K@тя, изпревари ме, но моята е по-различна. Много си я харесвам.

Продуктът, на който ужасно се зарадвах, е ароматизаторът за кола на Rituals..., че и любима миризма. Heart Eyes Такъв продукт най-малко съм очаквала, но е прекрасна изненада, особено за момичета, които обичат колите си Flutter По темата за колите следва този рекламен слънцезащитен крем с ужасен принт на страхотна кола, която съм избрала за своя следваща (но няма да е кабрио). Дано скоро ми се отвори парашута. Mr. Green ВВ стик на Лореал, който ми се вижда малко тъмен и с вид на някакъв коректор - едва ли ще се ползва. Hey honey, good morning серум за лице, марката съм я чувала от вас сякаш... Три пружинки за коса, които ще подаря и накрая барчето за измиване на лице на Zartgefuehl, много различна и интересна козметика, с която Глоси ни запознават напоследък. 6 продукта, два от които не са козметика, хубав дизайн на кутията, има интрига, има иновация, доволна съм. Peace

Бюти, из английската страна/земя много не съм ходила, но Лондон ми е трети роден дом - там съм един до три пъти на година, имам близки хора и удобна възможност от тук, на час ми е. Какво правя - обикновени неща - наслаждавам се на идилията в квартала, кафето в градината, парковете, архитектурата, ресторантите и вибрациите на метропола... Heart Eyes

# 706
  • САЩ
Ммм, не бях влизала във форума от десетина дни и добре, че надзърнах, щях да изтърва ТТ четките. У дома сме с гъсти коси и се решем с ТТ от две години. Имам разнообразни четки, но с ръка на сърцето мога да кажа, че въпреки идиотската си неудобна за държане форма, ТТ реше с най-малко поражения и скубане.

Къдееее  Grinning

# 707
  • HH
OnDine, моето сапунче е друго Simple Smile А hey honey вчера го ползвах за основа и останах приятно изненадана. И спиралата е добра, дори обмислям да си я купя в реален размер.

# 708
  • Street of Dreams
OnDine, моето сапунче е друго Simple Smile А hey honey вчера го ползвах за основа и останах приятно изненадана. И спиралата е добра, дори обмислям да си я купя в реален размер.

Как така друго? Нали е продукт, който е във всички кутии? Я го покажи Simple Smile

# 709
  • HH

Как така друго? Нали е продукт, който е във всички кутии? Я го покажи Simple Smile

Те и ластиците ни не са еднакви Peace

Скрит текст:
  Може просто шарката да е друга  newsm78

# 710
  • Street of Dreams
Избарана работа  Mr. Green Само шарката е. Пробва ли го вече?

# 711
  • HH
Още не. Миналата седмица си купих Konjac sponge и сега съм като обсебена. Сапунчето сигурно ще си намери място в несесера за командировки  Flutter

# 712
  • Street of Dreams
Аз пък отскоро имам от четките за лице и аз съм обсебена сега.  Mr. Green Гъба имах преди две години и бързо ми омръзна, както всичко друго...

# 713
Получих юнската кутия на Глоси и съм супер разочарована.Знаех,че ще е траш,но почти нищо от съдържанието няма да ползвам.Спирала за коооой ли път,при това мега отвратителна,лак - в матово сиво(насред лято??) и още и още.
Ще снимам.

# 714
Въпросната юнска Глоси - въобще не се връзва с лятото,освен кърпичките за тен.Спиралата е ужасна,не прави нищо на миглите ми,но се маха трудно (мицеларна вода+измиващ гел+тоалетно мляко).
Течното червило е ужасно гъсто и трудно за нанасяне.Иначе е в хубав наситено малинов цвят.Не е особено трайно.
Матов лак за нокти с шимери в цвят сиво(ама кооолко подходящо за лятото).
2 кърпички,които се ползват по цялото тяло с цел изкуствен тен.Казват,че държали 1 седмица ефект.И тези ще пропусна.

Единствените неща,които ме вълнуват и смятам да ползвам са финиш спрея на Себастиян Про(имам същия и съм доволна),както и 2х7 мл маски за лице в сладурска опаковка(в дясно на снимката).Явно се комбинират,тоест ползват една след друга.Корейска марка,напълно непозната.

Червилото и лака ->
Скрит текст:

# 715
  • Street of Dreams
Затова пък дизайна е супер  Mr. Green Peace Hug

# 716
  • Berlin
LF и от мен, харесва ми доста. Simple Smile

Скрит текст:

http://allsortsof.blogspot.bg/2016/06/lookfantastic-beauty-box-2016.html

# 717
Цитат
LF и от мен, харесва ми доста.

Ето, това е! Като се откажеш от някоя кутия и тя започва да става интересна.  newsm78

# 718
Виждам,че сме на края на темата.Ще направя скоро нова.
Получих лятната версия на Walmart beauty box.Както съм споменавала и преди,получава се 1 кутия на сезон(общо 4 годишно),за които се плаща само пощенски разходи от $5.Слагат предимно дрогерийни марки,но пък кутиите им са винаги пълни.

Ластичките,душ гела Aveeno и крема за тяло(ухае разкошно,но е химичен) се повтарят.
Интересни са ми лепенките за нокти(имам още 2 пакетчета от предишни кутии),както и да пробвам шампоана/балсама.

# 719
  • Амстердам
От LMB не спират да ми изпращат продукти (и да ми вземат пари съответно).  #2gunfire Бях си направила едномесечен абонамент, но забравих да го спра. Съответно следващия месец са ми пращали имейли да си похарча 60те кредита (които имейли аз съм подминавала  Embarassed ) и накрая редакторите ми изпратиха някакви продукти по техен избор (такава била политиката). Писах имейл, че искам да си спра абонамента и да върна втората кутия, отговориха ми, че нямам как да ми възстановят парите и ми обяссниха как да си спра абонамента. Направих го, захвърлих боклуците, които ми пратиха, някъде и продължих да си живея спокойно животеца. Преди няколко дни ввидях, че пак са ми изпращали имейли да си изхарча новите кредити, а днес видях, че съм пресрочила, така че ми пращат отново неща по усмотрение на редакторите. Еми да, ама аз съм си спряла абонамента и не искам да получавам повече неща, защо продължават да ми пращат? Имейл ли да им пиша, да не ми изпащат тези неща, защото не ги искам? Като че ли назад в темата пак имаше някакъв подобен проблем, не помня дали беше за ЛМБ  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт