Glossybox,Birchbox,LMB,My little box,Pink Parcel,LF...

• 63 797
  • 723
  •   1
Отговори
# 195
Наде  Hug нещо май май ще пропусна.
Малко открехване завесата на ЛФ календара http://www.amodelrecommends.com/2015/11/06/lookfantastic-the-beauty-secret/

# 196
  • София
Хм, добре изглежда. Някой код за него няма ли?

# 197
  • София
Хм, добре изглежда. Някой код за него няма ли?

Май е изчерпан   newsm78

# 198
  • София
 Mr. Green Да.

# 199
Извинявам се  bouquet вчера беше наличен ЛФ календара (рових по сайта че са заредили ПроФайбър).
Аз се чудя на ФЮ  Rolling Eyes Днес има код -15% до вечерта.

# 200
  • София
Има ли някакви подсказки за него?

# 201
Има ли някакви подсказки за него?
Нищо не открих с търсачката-но за миналата година видях съдържанието и се отказвам (Виши,Деклеор,Нукс,Филип Кингсли .... нищо блазнещо).

# 202
Тези календари(сборните,не на конкретна марка) са малко 50/50.Не е като да дадеш 20 лв и да чакаш мистериозната кутия.
Или много ти харесват или се разочароваш.

# 203
 Някой поръчвал ли е Naturisimo?

http://www.naturisimo.com/products.cfm?id=1822

# 204
Познато име,но не мисля,че някой от тук е поръчвал.

# 205
Продължавам да съм с три абонамента,оказа се,че единият изтичал ноември,а не октомври,както съм си мислила.

Кутиите ми са три този месец и ги получих днес,и трите идентични с хубаво съдържание.(бърза снимка от телефона)

# 206
  • в страната на абсурдите
В немския LF /не съм проверявала дали се предлага и в английския/.

http://www.lookfantastic.de/ker-golden-calendar-coffret/11189587 … ?widget_id=140074

# 207
  • Street of Dreams
Beautyholica, как я докара до 3 Глосита Crazy В смисъл, за подновения разбрах, но защо изобщо имаш друг, освен този "месец за месец"? Ще ми бъде интересно е да видя описание на продуктите. Hug

Днес дойде LF. Чудя се тези хора - бъзикат ли се? Първо обещаха 7 продукта, сега са 6. Отново крем за лице, нищо, че миналия месец ни изпратиха цели два! Естествено - неподходящи - за суха и за възрастна кожа, но така е, като нямаме бюти-профили, което е друг голям минус на кутията. Общо взето ни пробутват мостри на незнайни марки, които едва ли някой поръчва при тези надути цени. Ще я подаря цялата, както е.

Червилото Ruby на bellapierre, което вече ми се е падало в Глоси. Харесвам го, защото е плътно и трайно и мирише на бисквитки. Този път обаче е в толкова невъзможно евтина опаковка, че ще ме е срам да го подаря. Дори и най-ниския клас козметика изглеждат в пъти по-добре.
Балсам за устни на Dr. PawPaw (китайски ветеринар?), отново в червено.
Korres душ-гел, който ми беше любопитно да пробвам, понеже нямам опит с марката. Но защо ли си мислех, че е натурална и няма гадости от рода на SLS?
Крем против бръчки REN
Измивен гел за лице Ole Henriksen
Маска за суха коса Kebelo с много странни инструкции за употреба в книжката (нанесете на измита мокра коса, по цялата дължина и по скалпа; срешете; оставете 10-20 минути; измийте косата с шампоан и балсам)

Не бих препоръчала тази кутия на никого, имам абонамент само заради алчността си за още една кутия.

# 208
  • До хладилника, който обичам
Балсам за устни на Dr. PawPaw (китайски ветеринар?)

hahaha hahaha hahaha
Разсмя ме много  Laughing

# 209
Оферта от GlossyBox UK: при нов абонамент този месец - 3 продукта (?) подарък с код NOVTREAT.
А ето какво се е "намърдало" вътре в кутията:
Скрит текст:
1.  MUA Eyeshadow Palette – Full Size - палитра съдържаща 12 цвята сенки за очи в nude, кафява и сива гама.
2. Emite Diamond Heart Primer – Travel Size 15ml
3. Revlon Super Lustrous Lipstick – Full Size - цвят по избор от 4 възможни
4. Eylure Natural Lashes
5. Royal Apothic Cream Crème – Travel Size - боди крем

Общи условия

Активация на акаунт