Glossybox,Birchbox,LMB,My little box,Pink Parcel,LF...

• 63 797
  • 723
  •   1
Отговори
# 225
  • Street of Dreams
Четката аз я имам. Изобщо не искам да почвам да ги нареждам тези от lf.
Викито, кое е това глоси и кое е червилото?   Flutter

# 226

Викито, кое е това глоси и кое е червилото?   Flutter
OnDiNE_,това е червилото в Ноемврийската Glossybox - Англия (с избор от четирите нюанса по-долу):

# 227
  • София
YBD December.... пълна скука  Mr. Green

The shortlist includes:

•  philosophy – renewed hope in a jar eye cream (3ml)

•  Heaven Skincare – Silver Bee Venom Mask (5ml)

•  KIKO – Long Lasting Stick Eyeshadow* (1.64g)

•  beatitude – Joy Body Oil (10ml)

• NUXE – Huile Prodigieuse Or (10ml)

•  REN – Moroccan Rose Otto Body Lotion (50ml)

•  Candle de la Crème – Ylang Ylang & Cedarwood Spa Massage Candle

•  PIXI – Glow Tonic Exfoliating Toner (15ml)

Plus each box will include Studio10 – Miracle Effect Priming Serum (1ml sachet) and Narciso Rodriguez – NARCISO eau de toilette (0.8ml)

# 228
Аз ще се включа тези дни със снимки.Получих си празничната кутия,за съжаление без големи изненади,защото лакомите задници от Глоси предпочитат да разкриват всички продукти и да ни лишат от най-голямото удоволствие.
Разбирам,че разкрити продукти правят кутията им по-продаваема,но къде изчезна елемента изненада?

# 229
  • Street of Dreams
Чек малко, празниците кутии винаги биват разкривани предварително. По мои впечатления навсякъде е така. Аз миналата година също поръчах предварително и бях ужасно разочарована от този факт. Но пък стана хубав коледен подарък за добра приятелка.  Simple Smile

# 230
Знам,че се разкриват и исках всячески да си спестя предварителната презентация..но те са упорити и буквални ни натрапиха десетки снимки в социалните мрежи.Ако пък случайно не си фен на този тип комуникация и ако случайно вземеш,че изпуснеш,ти пращат и на мейл.

# 231
  • Street of Dreams
Знам,че се разкриват и исках всячески да си спестя предварителната презентация..но те са упорити и буквални ни натрапиха десетки снимки в социалните мрежи.Ако пък случайно не си фен на този тип комуникация и ако случайно вземеш,че изпуснеш,ти пращат и на мейл.

Laughing Hug
Разбирам те. И все пак, когато най-много те е яд си спомни, че има хора,  които получават lookfantastic  Tired

# 232
  • До хладилника, който обичам
Също така, има хора, които нямат нищо против да не е изненада и искат да знаят съдържанието на кутията в аванс.

# 233
Получих си празничната кутия,за съжаление без големи изненади,защото лакомите задници от Глоси предпочитат да разкриват всички продукти и да ни лишат от най-голямото удоволствие.
Разбирам,че разкрити продукти правят кутията им по-продаваема,но къде изчезна елемента изненада?
Beautyholicа, това Декемврийската Glossy ли е или е различна от регулярните месечни кутии? (Не е ли още рано за Декемврийската кутия? Thinking)

Glossybox UK, посичиха само един от продуктите в Декемврийската кутия (както се случваше и през другите месеци), дано не се решат и те да направят пълен предварителен анонс на съдържанието й!

# 234
Декемврийската кутия на ЛФ не ми харесва, но ако хвана някой код може и да я поръчам. Четката в нея разресва перфектно и е единствената, която дъщеричката ми не я скубе. Та повече заради четката, за да си има още една. А останалите продукти и те ще се пробват.
Преди малко се размотавах във feelunique и гледам календара им, който до скоро не се изпращаше до тука. Пробвам и ми го хвана кода им с 20% отстъпка и взех, че го поръчах. И сега вече го пращат newsm78
Във ЛФ пък Адвент календара им за другата година също го хвана кода и него взех, че поръчах.

# 235
  • София
Кой е кодът за ЛФ?

# 236
Kashmir, с кода им за lfcyber. Даде ми го като намаление за black friday.

Discount Code   Total Discount
HAPPY BLACK FRIDAY! Save 20% on your order   €19.49

# 237
Но ЛФ календара е чак ноември другата година???!!!

# 238
Selinka3, знам, че е тогава Blush Но понеже тази година докато отлагах и свърши и много се ядосвах, та затова сега го поръчах. Така или иначе парите чак тогава ще се дърпат, а винаги можеш и да откажеш. А и с кода се поблазних Simple Smile

# 239
  • София
Ааа шъ пропусна. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт