Glossybox,Birchbox,LMB,My little box,Pink Parcel,LF...

• 63 034
  • 723
  •   1
Отговори
# 30
  • Street of Dreams
Е ,не издържах:) Пуснах си 12 месечен абонамент за LF кутията:) Излиза наистина 15 евро на месец,ще се дърпат от сметката месечно,а не накуп:)

+1  Party

Oт немския LF ми искаха парите на куп, така че поръчах през английския. Все още не знам дали изпращат еднакви кутии. Нямам търпение  smile3508

# 31
Не знам Sad Но английската версия ще изпращат три специални коледни кутии-октомври,ноември и декември:)

# 32
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Как така коледни кутии през октомври?

Моята още я няма! Изпратена на 10 септ.

# 33
Как така коледни кутии през октомври?

Моята още я няма! Изпратена на 10 септ.

Да,ще бъдат коледна серия от три кутии,като октомврийската е първа.

The limited edition Christmas Beauty Boxes are a three months collection. LookFantastic Beauty Box October 2015 is the first of its kind. You have three unique designs to enjoy.

# 34
Аз си чакам октомврийската на ЛФ. Другия месец и аз ще си пусна годишен абонамент, че тази с някакъв код я хванах инпоръчах, а бях решила поне за три месеца да си направя. И супер, че не искат цялата сума на куп.
Още се чудя за Адвент календара на ЛФ, но май ще го поръчам, че съм много любопитна.

# 35
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Разбрах защо не си получавам кутията на ЛФ.Объркала съм номера на къщата ми  Tired и съм дала адрес,който даже не съществува.Предполагам,че от пощата са го пратили обратно за Англия.
Писах им,но се съмнявам да съдействат за нова.

# 36
  • Street of Dreams
Не знам как е при вас, но тук Коледата е три месеца - капиталистическо, консуматорско общество... Crazy

# 37
Една "мила' блогърка е качила снимка на октомврийската кутия на LF.Не си личат изобщо продуктите,но все пак май разпознавам няколко:)

Скрит текст:

Скрит текст:
Elemis advanced serum
Percy and Reed no oil oil
Nuxe-hand and nails cream
Balance me mask
Продукт на Murad
и последния не мога да го позная:)

# 38
Разбрах защо не си получавам кутията на ЛФ.Объркала съм номера на къщата ми  Tired и съм дала адрес,който даже не съществува.Предполагам,че от пощата са го пратили обратно за Англия.
Писах им,но се съмнявам да съдействат за нова.

И моята септемврийски кутия все още я няма...писах им, чакам отговор. Миналият път я получих за 10 дни...този пъти обаче....адреса не съм сменяла, то си го запомня Thinking

# 39
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Фокси,в България ли си?

Между другото,по повод октомврийската ЛФ,крема за ръце на Нукс ми е един от любимите.Имам си 4 броя даже.Кутията е хубава.

# 40
Фокси,в България ли си?

Между другото,по повод октомврийската ЛФ,крема за ръце на Нукс ми е един от любимите.Имам си 4 броя даже.Кутията е хубава.

Да! В София  Crossing Arms.....Докато не получа спетемврийската кутия или рефънд съм обявила бойкот на LF Crossing Arms

# 41
Вече нормална снимка на съдържанието на ЛФ октомври

Скрит текст:

Съдържание на кутията

Скрит текст:
Eye Shading Brush
Monu : Professional Skincare Firming Moisturiser
Elemis- Hydra-Balance Day Cream
Murad- AHA/BHA Exfoliating Cleanser
Percy& Reed- Smoothed, Sealed & Sensational Volumising No Oil Oil
Nuxe-Rêve De Miel Hand & Nail Cream

# 42
  • Street of Dreams
Не се сдържах и надникнах. Crossing Arms За тези, които държат да има само бяла козметика, без грим, е чудесна може би. За мен е скучна и безцветна - из къщи е пълно с такива тубички с мазила. Лансирани, дежурни из кутиите марки. Не виждам нищо коледно. Надявам се занапред да се постараят повече.

# 43
  • София
Тия Мону са навсякъде Sick

# 44
  • Варна
Списък с абонаментите е хубава идея, но и аз ги меня постоянно. В момента само за Бирчбокс имам абонамент, за MLB го спрях преди 2 месеца, въпреки, че ги харесвам - малко почивка, че се затрупах.
Инцидентно пуснах LF кутия от онези, дето бяха със 100 % кешбек, изпратиха ми априлската кутия, от която не бях много очарована. И кешбекът е объркан, та сега пуснах клейм.

От българските имам абонамент за Пинкс и всеки месец си поръчвам Goodbox (много ме радва).

А струва ли си Advent calendar и някой поръчвал ли е?
Такива са обявили YBD и Lookfantastic, засега

Снощи се ровичках из разни сайтове точно за козметични адвент календари, че ми се иска и аз да отварям нещо, заедно с децата. Grinning Теско са имали хубав миналата година. И на Бенефит е бил страхотен. Peace Като цяло обяче ми се струват скъпички. Tired

Запалих се мистериозните сделки, след като преди 10-тина дни си поръчах парфюмна, днес пък пуснах поръчка за електронна. Laughing Стискайте палци да ми се падне нещо хубаво, скутерче, например Mr. Green:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00YNGH8CA?psc=1&redirect … mid=ANGRB3VGZ2O43

Общи условия

Активация на акаунт