Glossybox,Birchbox,LMB,My little box,Pink Parcel,LF...

• 63 808
  • 723
  •   1
Отговори
# 375
Пристигнала кутия на LF...доволна съм!Нищо, че вече може да сте и запознати със съдържанието й, но първата ми кутия в живота е  Laughing Да се похваля!
http://prikachi.com/images.php?images/196/8628196f.jpg

Честита кутия.Страхотна е. Peace Различна е от ЛФ в по-горните постове,твоята за коя държава е?

# 376
  • В един копнеж!
Пристигнала кутия на LF...доволна съм!Нищо, че вече може да сте и запознати със съдържанието й, но първата ми кутия в живота е  Laughing Да се похваля!

Честита кутия.Страхотна е. Peace Различна е от ЛФ в по-горните постове,твоята за коя държава е?

newsm78 Нямам никаква идея. Ако това, че съм платила в лири е показателно...а, иначе, как да разбера за коя държава е?!

# 377
  • Стара Загора
януарската lookfantastic сте получила

# 378
  • Street of Dreams
LF e еднаква навсякъде. Тази кутия я публикувах тук миналият месец  Peace

# 379
Разбрах.Гледала съм февруарската и затова се изненадах на различното съдържание.
http://whichbeautyboxuk.com/?p=12264#more-12264

Еднаква ли..Не каза ли,че ако поръчваш от германския ЛФ,кутията е различна?

# 380
  • Street of Dreams

Еднаква ли..Не каза ли,че ако поръчваш от германския ЛФ,кутията е различна?

Не, не. Бях питала дали е еднаква (май). Аз направих абонамент към английския сайт lookfantastic.com (има и lookfantastic.de), защото там теглят сумата от месец за месец, а немците са алчняри и искат всичко накуп Crossing Arms

# 381
Ама те и тук такива -  Money Money Money 
Един път като ти набарат картите и гледай как им работи въображението. Joy

# 382
  • Street of Dreams
 Laughing Ти още ли си с 3 абонамента към Глоси? Whistling

# 383
От миналият месец съм с един.

# 384

Честита кутийка! Много се вълнувам и аз всеки път, нищо, че в повечето знам какво има  newsm78

Ходих до GGBG сутринта, че ми писаха, че имам пратка - очаквам You Beauty Discovery и My little box - е дойдоха за милото тютюни за нарглиле  Crossing Arms Говорих с момчето, имам друа пратка в Англия, която другата седмица ще дойде в БГ, но най-вероятно е You Beauty Discovery. Много ми харесват My little box , но за втори път се абонирам за тях и за втори път кутията ми я няма  #Cussing out

# 385
Кутиите My little box са изпратени на 03.02. и до 17.02. трябва да пристигнат на английски адрес

# 386
Кутиите My little box са изпратени на 03.02. и до 17.02. трябва да пристигнат на английски адрес

да, ама това са февруарските, а аз на 17.01.2016 съм си подновила абонамента и ми пише , че до 3 седмици трябва да получа януарската кутия  Peace

Някой има ли отзиви за ELEMIS. Предлагат ми някаква лимитирана колекция продукти от YBD????

# 387
  • Street of Dreams
Моята LF още я няма  Crossing Arms
На Elemis имам няколко продукта и ако са съобразени с кожата, действат много добре. Проблемът е, че пращат каквото им падне - единият ми крем се казва ultra rich, другият е супер лека хидратация...

Последна редакция: чт, 11 фев 2016, 18:03 от OnDiNe_

# 388

да, ама това са февруарските, а аз на 17.01.2016 съм си подновила абонамента и ми пише , че до 3 седмици трябва да получа януарската кутия  Peace

Някой има ли отзиви за ELEMIS. Предлагат ми някаква лимитирана колекция продукти от YBD????

Ще си получиш кутията за януари със закъснение. Дръпнали ли са ти пари в полза на My little Paris? Теглят ги преди изпращане на кутията. Ако се притесняваш, от профила си пиши на хелпдеск. Ще ти отговорят феноменално бързо.
Елемис са премиум английска марка, аз им харесвам продуктите. Може ли линк към лимити раната колекция?

# 389

Ще си получиш кутията за януари със закъснение. Дръпнали ли са ти пари в полза на My little Paris? Теглят ги преди изпращане на кутията. Ако се притесняваш, от профила си пиши на хелпдеск. Ще ти отговорят феноменално бързо.
Елемис са премиум английска марка, аз им харесвам продуктите. Може ли линк към лимити раната колекция?
My little box са си дръпнали парите и за февруарската кутия включително, ще чакам пак, но това много ме изнервя....

За лимитираната колекция виж на сайта на YBD, ако го няма утре ще пусна, че сега съм през телефона

Общи условия

Активация на акаунт