Glossybox,Birchbox,LMB,My little box,Pink Parcel,LF...

• 63 775
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
Имам пусната ЛМБ от 18 февруари с кода, статуса е изпълнена, но все още не съм я получила. Дали е време да се притесня?

# 496
  • Пловдив
Пиши им, уж до десет работни дни изпълняват. Моята е от 8-ми март,вчера им писах и трябва всеки момент да я очаквам.

# 497
  • София
Имам пусната ЛМБ от 18 февруари с кода, статуса е изпълнена, но все още не съм я получила. Дали е време да се притесня?

Пиши им, аз отдавна ги получих февруарските.

# 498
  • гр. София
My little box

# 499
# 500
  • гр. София
Мерси, Наде.  Hug Hug Hug Hug 
Да уточня, бухаловата тематика си е моя.  Mr. Green

# 501
Какво има в кутията? Живанши ли виждат очичките ми?

# 502
  • гр. София
Какво има в кутията? Живанши ли виждат очичките ми?

Балонче, четка за коса, бюти блендър на тяхната си марка, течен руж, ексфолираща пяна и мини спирала на Живанши. Много съм доволна.  Mr. Green А детето така се зардва на балона.  Party Time

# 503
  • София
Моята пък я няма. Фръц!  Crossing Arms

# 504
  • гр. София
Е как така ти я няма?  Shocked

# 505
  • София
Не беше в този курс, явно следващия чакам.

# 506
Шоки-това мартенската кутия ли е? Аз миналата седмица получих тази с калъфката за възглавница и с лудницата покрай дребното нещо се изгубих в кутиите, коя за кой месец е  ooooh!

# 507
Кутията с калъфката беше миналия месец.Даже някой коментира,че била калъфка за бабички и аз потвърдих,че и моята с удоволствие би си я подредила в шкафа с останалите, все различни,20 калъфки.

# 508
  • гр. София
Да, това е мартенската кутия.  Снощи пробвах пяната, но моята чуствителна кожа не я хареса на първо четене. Веднага получих лека алергична реакция.  Sad

# 509
  • София
Аз ще я приютя ако не се сработите. Blush

Общи условия

Активация на акаунт