Лотария "Зелена карта" 2017

• 290 595
  • 2 215
  •   1
Отговори
# 2 160
  • Варна
Ние не сме сред изтеглените сега, проверих.Добре, че ви прочетох, отдавна не бях влизала.Сега съм писала на сестра ми и тя да си провери, дано има късмет.Тя е там в момента със студентска виза, но догодина завършва и обмисля после какво да прави.

Малко извън темата - в All.bg ли да гледам за инфо за туристическа виза.Майка ми ще подава докумени и искам да почета точна и подробна информация за интервюта и т.н..

На Съни, успех!

Провери, но ползвай търсачката им първо, че малко се нахвърлят на хора, дето питат едно и също нещо за 1000ден път =)
Благодаря, да - търсачката ще ползвам първо.

# 2 161
  • Sunshine state
Сестра ми не е изтеглена и тя.. Confused Сега пак ще й пусна.  Peace

# 2 162
Здравейте, тази година съм решила ,че ще кандидатствам за зелена карта. Имате ли си на идея кога ще започва кандидатстването. Четох някъде ,че е от 4.10.16г. дали е истина. Лека вечер.

# 2 163
  • САЩ
Здравейте, тази година съм решила ,че ще кандидатствам за зелена карта. Имате ли си на идея кога ще започва кандидатстването. Четох някъде ,че е от 4.10.16г. дали е истина. Лека вечер.

Истина е.

# 2 164
....

Провери, но ползвай търсачката им първо, че малко се нахвърлят на хора, дето питат едно и също нещо за 1000ден път =)
А, малко  Mr. Green

Съни, честито! Многооо успех желая да си имате интервю и визи догодина!

# 2 165
  • Пловдив
Сестра ми не е изтеглена и тя.. Confused Сега пак ще й пусна.  Peace
Хей,привет! Peace

как сте там?Посвикнахте ли?

# 2 166
  • София
Излезна лотария 2018,притесни ме текста "снимки от предишни регистрации няма да се приемат"аз мислех с миналогодишните да кандидастваме.....какво мислите по въпроса?

# 2 167
  • на малък остров в океана
Сега погледнах на сайта на посолството. https://bulgarian.bulgaria.usembassy.gov/iv-diversity.html

Цитат
Важна промяна: Участниците трябва да изпратят скорошна снимка, направена през последните шест месеца. Заявки за участие, които са със снимката от последното издание на програмата (DV-2017), ще бъдат дисквалифицирани.

Явно ще правим нови. Дано да са ни на късмет.

# 2 168
  • София
Ние 3 поредни години кандидатстваме с едни и съши снимки (само децата снимаме), но май трябва да си направим. Може пък да ни е на късмет.  Praynig

# 2 169
О, ще почакам, значи, тъкмо ми излезе кофти херпес, не бива да се снимам, няма да ме харесат  Laughing

# 2 170
  • София
О, ще почакам, значи, тъкмо ми излезе кофти херпес, не бива да се снимам, няма да ме харесат  Laughing
може той да ти е на късмет,я се снимай.Хамериканците са натурални,с чехли до мол-а.....

# 2 171
  • София
Въобще има ли печеливши на втория транш? Ние също не сме.

# 2 172
  • ES
Има,  има,  някой се похвали тук,  че е избран на второто теглене  Peace

# 2 173
  • Пловдив
Сега погледнах на сайта на посолството. https://bulgarian.bulgaria.usembassy.gov/iv-diversity.html

Цитат
Важна промяна: Участниците трябва да изпратят скорошна снимка, направена през последните шест месеца. Заявки за участие, които са със снимката от последното издание на програмата (DV-2017), ще бъдат дисквалифицирани.

Явно ще правим нови. Дано да са ни на късмет.
и как ще познаят,че е от вчера а не от година снимката Crazy

# 2 174
По принцип може да се прочете EXIF информацията на снимката, но се съмнявам това да се прави. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт