Лотария "Зелена карта" 2017

• 290 577
  • 2 215
  •   1
Отговори
# 2 175
  • САЩ
Сега погледнах на сайта на посолството. https://bulgarian.bulgaria.usembassy.gov/iv-diversity.html

Цитат
Важна промяна: Участниците трябва да изпратят скорошна снимка, направена през последните шест месеца. Заявки за участие, които са със снимката от последното издание на програмата (DV-2017), ще бъдат дисквалифицирани.

Явно ще правим нови. Дано да са ни на късмет.
и как ще познаят,че е от вчера а не от година снимката Crazy

Най-малкото си пише в EXIF-a на снимката.

Доколкото знам, не се заяждат за минали снимки. Даже мисля Креми беше писала, че спечели със стара снимка.
Но личното ми мнение е, че не бих рискувала със стара снимка. Не струва толкова много да си направиш нова,  че да рискуваш да ти се заядат за най-голямата глупост на света.

# 2 176
  • Sunshine state
Сега погледнах на сайта на посолството. https://bulgarian.bulgaria.usembassy.gov/iv-diversity.html

Цитат
Важна промяна: Участниците трябва да изпратят скорошна снимка, направена през последните шест месеца. Заявки за участие, които са със снимката от последното издание на програмата (DV-2017), ще бъдат дисквалифицирани.

Явно ще правим нови. Дано да са ни на късмет.
и как ще познаят,че е от вчера а не от година снимката Crazy
Даа,всичко е наред- работим си, детето ходи на училище и с езика вече е на едно много добро ниво. Благодаря ти, че попита. Hug
Значи ще инструктирам сестра ми да се снимат наново,какво да се прави.Искам да ги измъкна от дъждовен Лондон. Mr. Green

# 2 177
Аз мислех да ползвам миналогодишната снимка, но сега вече се разколебах като чета и май и аз нова ще си направя, въпреки че най-вероятно няма как системата да отчете дали снимката е използвана преди. Така или иначе на миналогодишната не се харесвам  Laughing

Последна редакция: ср, 28 сеп 2016, 19:45 от Deya 2

# 2 178
  • САЩ
въпреки че най-вероятно няма как системата да отчете дали снимката е използвана преди.

Пак да подчертая - АКО (и това е голямо "ако" , защото според мен е абсурд да се заядат за подобно нещо, но "АКО") решат да се заяждат, е елементарно да проверят от кога е снимката. Повечето дигитални снимки носят в себе си информация кога, къде и с какъв апарат са правени. Не разчитайте на това, че няма как. Просто не им се занимава да го правят.

Мен ме притеснява уточнението в сайта им, че от тази година вече щели да гледат. Затова и не бих рискувала. Но всеки си знае за себе си. Пак казвам, има спечелили и успешно заминали и със стари снимки.

# 2 179
  • София
Ние ще правим нови снимки.Набелязала съм дата за пускане,с една дума суеверия  Joy

# 2 180
И ние ще правим нови снимки. На бебето също трябва, нали?

# 2 181
И ние ще правим нови снимки. На бебето също трябва, нали?
Да, успех  Mr. Green
Още помня как като му изкарваха международен паспорт, 20 минути го снима лелката в паспортното Joy

# 2 182
Мерси, и на вас!
И при нас ще е нещо подобно, той хич не стои мирен  Mr. Green

# 2 183
  • София
Добро утро момичета и момчета (ако има),

За първа година мислим с ММ да пуснем документи за лотарията. Прочетох тук и в all форума инфото.
Значи ние сме семейство - имаме граждански брак + 1 дете на 3 г.
1.Аз все още нямам завършено Висше - и трябва да отбележа само, че имам завършено средно ли?
2.Като семейство ли кандидатстваме или по отделно всеки трябва да си пусне заявлението?
Разбрах, че трябва да си направим снимки и 3-мата и да ги прикачим към заявлението. От 04.10. ли отварят формата за кандидатстване?

# 2 184
Здравей. Отбелязваш си образованието, което имаш. И без това тях ги интересува само средното.
Кандидатствате по отделно, всеки си пуска заявление за него си, така шанса ви става двойно по-голям. Но задължително отбелязвате, че сте женени/омъжени, защото ако не го направите след това и да е изтеглен някой няма да има голямо значение, а ще бъдете директно дисквалифицирани.
Направете си снимки, казвате във фотото, че са за зелена карта, те знаят какъв размер. Прикачват се към заявленията. От тази година, явно искат снимките да са нови, щом го пише изрично. Мен ме изтеглиха със стара снимка, но не разчитайте.
Успех!  Hug

# 2 185
  • София
Здравей. Отбелязваш си образованието, което имаш. И без това тях ги интересува само средното.
Кандидатствате по отделно, всеки си пуска заявление за него си, така шанса ви става двойно по-голям. Но задължително отбелязвате, че сте женени/омъжени, защото ако не го направите след това и да е изтеглен някой няма да има голямо значение, а ще бъдете директно дисквалифицирани.
Направете си снимки, казвате във фотото, че са за зелена карта, те знаят какъв размер. Прикачват се към заявленията. От тази година, явно искат снимките да са нови, щом го пише изрично. Мен ме изтеглиха със стара снимка, но не разчитайте.
Успех!  Hug

Благодаря ти Simple Smile И аз това му казах, че ще трябва да кандидатстваме по отделно, но се записваме в заявлението на другия. И ще трябва да се снимаме и тримата Simple Smile
А ти вече замина ли?

# 2 186
А за завършен колеж как се отбелязваше ? Като завършено висше а не като средно нали така ?
Нямам спомен преди май е обсъждано .Моя приятелка ще кандидастват и тя е завършила колеж и понеже знае ,че преди сме подавали ме попита.Аз обаче не се сещам  newsm78.

# 2 187
  • САЩ
А за завършен колеж как се отбелязваше ? Като завършено висше а не като средно нали така ?
Нямам спомен преди май е обсъждано .Моя приятелка ще кандидастват и тя е завършила колеж и понеже знае ,че преди сме подавали ме попита.Аз обаче не се сещам  newsm78.

Би трябвало, каква ти е степента от дипломата - професионален бакалавър ли?

# 2 188
Нямам спомен преди май е обсъждано .Моя приятелка ще кандидастват и тя е завършила колеж и понеже знае ,че преди сме подавали ме попита.Аз обаче не се сещам  newsm78.

Би трябвало, каква ти е степента от дипломата - професионален бакалавър ли?
Да на дипломата и пише професионален бакалавър .

# 2 189
На 4-ти започва,нали ?

Общи условия

Активация на акаунт