Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-23

• 94 152
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Мерси , че сподели за Nuxe, следващият път ще си поискам от тях направо.

Аз пробвах някакво ДД тяхно, обаче не ми хареса.

# 46
  • Вестерос
Нищо не съм им пробвала и ми е любопитно.

# 47
Моля, препоръчaйте ми фондьотен нa Клиник  Praynig Hug със смесенa кожa с достa сухи учaстъци съм... и много чувствителнa. Блaгодaря предвaрително!

# 48
Търся нещо, което прикрива максимално порите аз.
Имам на никс филъра, днес се колебаех между порефешънъла на бенефит, и бейби скин-а на мейбълин, та накрая си взех пор ирейзъра на ланком.
Нищо не се случва. ФДТ ми е на № 7, буквално на дупчици ми седи.
А кожата ми не е толкова зле.
Къде бъркам, искам просто максимално гладка кожа, а сякаш още повече ги подчертавам тия пори... Tired

# 49
Elizabeth_, имам същия проблем като твоя.  ooooh! Почти всеки ФДТ  ми подчертава още повече порите. Писала съм преди за някои бази и ФДТ с които горе-долу ефектът е приличен.

Накратко - на Benefit базата е най-доброто досега, което съм ползвала  Heart Eyes. После я следва тази на Clarins. Baby Skin не ми допадна изобщо. На Estee и Lancome също. При мен най добре се получава с база Porefessional (Benefit)+ФДТ Double Wear или Dior Forever. Порите не се заличават съвсем, но не са толкова видими. Porefessional може да се наслагва и над ФДТ за по-силен ефект. Но и бързо свършва при мен тази база, а не е много евтина.

Edit: Погледни в постовете ми в профила ми. Там съм писала май по-обстойно за Бенефит базата.

Последна редакция: пн, 05 окт 2015, 03:08 от Mary Jo

# 50
  • Вестерос
Аз имам няколко малки порички на носа и по същия начин какъвто и фдт да сложа от близо си ги виждам, та им слагам малко сух коректор.

Днес съм с мостра на новия фдт на Виши. На първо четене страхотна миризма, лек и лесно се разнася, малко количество ми отиде за лицето, т.е. не съм изхабила цялата мостра. Довечера ще пиша за лъщене дали се е появило. Кожата ми е комбинирана като се омазнява в т -зоната.

# 51
  • София
Пишете имената на продуктите. Не знам кой е новия фдт на Виши, не им следя сериите; освен това с търсачката после нищо не се намира по този начин.

# 52
  • Вестерос
Сега ще пиша, че бях на работа, а не беше с мен мострата.
Vichy Liftactiv Flexitent Anti-wrincle foundation

Не лъснах , както очаквах, от което съм приятно изненадана, но на места, на носа главно все едно изчезна и си виждах отдолу някои порички. Сякаш се стопи  Grinning

# 53
Tiffany Aching, това в никакъв случай не е нов фон дьо тен, най-новият, който излезе е Идеалия за суха кожа преди няколко месеца.
Този, фон дьо тен, който ти показваш е по-кремообразен и подходящ за суха кожа ( все пак се предполага, че сухата кожа е по-склонна към бръчки), затова ти изчезва толкова бързо.
Иначе аз много го харесвам, има минерални пигменти, които леко озаряват кожата и придават сочен вид. Simple Smile
( с нормална към суха кожа съм).
 Нека и някое друго момиче със смесена кожа да се изкаже, де. Simple Smile

# 54
  • Вестерос
Мислех, че е нов, тъй като ми го дадоха с няколко тестера на други продукти  Embarassed Мерси за информацията. Иначе сутринта както писах по-рано много ми хареса резултата.

# 55
И аз съм доволна от Виши лифтактив, отдавна го ползвам, не е нов.

# 56
много съм доволна от Loreal Infallible 24h

# 57
Подчертаните пори от фдт оправям със скосена четка.
Скрит текст:

# 58
Letsgo , разкажи по-подробно. Ще бъде полезно.  Hug

# 59
  • варна
Как точно работиш с тази четка?Твоята на Диор ли е?Или Шисейдо?С кой фдт я ползваш?Аз не съм доволна толкова от базите на Бенефит и Кларанс,колкото от базата на Ревлон(фотореди).При мен само с нея резултата беше видим,но пък серум,крем,база,пудра....колкото и да попивам моята мазна,пореста кожа до след обяд резултата е плачевен,ако сложа всичко това.Затова се ограничавам(през деня)до матиращ крем,фдт и лека матираща пудра.Май така е по-добре отколкото в желанието си да прикрия лъщене и пори ,да приличам на г-жа,,латексово лице,,

Общи условия

Активация на акаунт