Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-23

• 94 153
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Аз също слагам ФДт с кръгла плоска мека четка/ китайска/.  Peace

# 61
  • Вестерос
Не знаех, че с плоска се слага. Аз ползвам четка кръгла изпъкнала за пудра и за руж сплескана   Grinning

# 62
Не знам дали така се слага, на мен така ми харесва.
Такава  ми е четката за пудра
http://safo-bg.info/makeup-brushes/244--real-techniques-1411-expert.html
такава ми е за ФДт
http://safo-bg.info/makeup-brushes/250-real-techniques-1408-.html
с такава слагам руж
http://safo-bg.info/makeup-brushes/241-brush-real-techniques-1402-.html

# 63
  • Вестерос
Да, значи правилно съм се ориентирала с моите Simple Smile

# 64
Значи ще купя скосена четка, благодаря за съвета. Simple Smile Гледах едно клипче за нанасяне на  pore eraser, мацката го набива в кожата, а не го маже, като мене. Ще изпробвам утре.
А може ли да препоръчате добра пудра, и аз не знам вече какво целя. Имам прословутите Метеорити, но не ги ползвам особено, освен че блестя, друг ефект няма.

# 65
Аз харесвам свободната на Шанел. Върху Диор Форевър кожата ми става страхотна

# 66
Аз напоследък нося само ДУ на ЕЛ,даже се чудя дали да пробвам новия на ТФ  Thinking

# 67
  • Вестерос
Как е точно името на тази свободна на Шанел, виждам, че я коментирате често.

Все още не съм се наканила да ходя на пазар за пудра и фдт, за сега събирам предложения  Blush

# 68
# 69
  • Вестерос
  bouquet

# 70
  • където си пожелая...даааа...
Здравейте,  момичета! Не знам дали питането ми е за тази тема,  но понеже сте доста наясно с гримовете,  ще съм благодарна, ако някой има решение на проблема ми. Става въпрос за прикриване на доста силно пигментирана кожа в следствие на излагане на слънце след епилация. Молбата ми е да ми препоръчате коректор от висок клас,  по-скоро от професионалните марки, който да има много добра покривност, но да стои естествено.  Да кажа, че съм пробвала почти всичко от масовите марки - лореал, мф, лумине и още един куп други, но при всички просто няма търсения от мен ефект. Петната са тъмно кафяви и много грозно "прозират" под грима. Мислех нещо за криолан или друго, но нзн какво вече, разчитам изцяло на съветите ви.
Благодаря предварително Peace!

# 71
Подчертаните пори от фдт оправям със скосена четка.
Скрит текст:
И аз се интересувам каква точно е четката, която ползваш. Със същата четка ли го нанасяш? Също и какъв фон дьо тен ползваш?

# 72
  • Велико Търново
Благодаря за новата тема bouquet
По въпроса - дали ще отдам предпочитанията си на ВВ или СС крем зависи от това как ще се държи на кожата ми, каква покривност има и дали получавам желаният от мен ефект - в този смисъл, имала съм добри и не толкова добри ВВ кремове, и СС-та, които не ми допадат, като този на Гарние например Confused Тествах няколко пъти СС-то на Лумене и съм доволна, ще купувам в пълен размер.

# 73
  • София
И от мен един глас за свободната пудра на Шанел. Много ми харесва. Слагам я над ФДТ и кожата сияе от нея. Единственият й недостатък е че не може да се носи в чантата или поне аз не бих я носила.  Peace

# 74
Аз съм оставила само 3 свободни дупчици, на останалите залепих тиксо. Нося си я в чантата Peace

Общи условия

Активация на акаунт