Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-23

• 94 178
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
И аз да гласувам за Chanel.
Дори четох и се чудех за другите препоръчвани марки, ами те малко по-евтини но пък грамажа им 7 гр., 9 гр. - дори по-скъпи идват като сметнеш, а не съм сигурна дали са сравними със Chanel.
Аз съм си сипала от пудрата в една пластмасова малка солничка и си я нося в чантата.
Любимата ми е номер 77, тъй като обикновено работя на изкуствено осветление. Вече съм започнала последната си кутия и това много ме натъжава.
Дано пуснат пак някоя подобна, ще купувам повече тогава. newsm44
Nik`s mom , пробвала ли си Double Wear of Estee Lauder?
Аз също имам петна и този ФДТ ми идва идеален, ако се налага допълнително използвам и коректора им.
Отгоре - пудрата на Chanel!

# 76
  • София / Перник
Предпочитам ББ кремове  Peace

# 77
Какъв точно е завършека на Шанелската пудра? Предлага ли се по магазините или може да се намери само онлайн? Може ли да се сравни с пудрата на Нарс light reflecting? Хвърлила съм око на нарската, но ме спира това, че не се предлага по магазините, а аз обичам да видя и усетя продукта преди да дам пари за него.
Съжалявам за набързо нахвърляните въпроси, но ми възбудихте любопитството  Hug

# 78
  • Варна
Момичета, може ли да ми препоръчате компактен, много светъл и ако може дори био фон дьо тен...и дори да не е био, важното е да е много светъл и компактен  Crazy
Не знам, явно само аз не намирам нищо впечатляващо във шанелксата пудра...имам я от години и така и не успях да я довърша  Thinking

# 79
# 80
втората за естествен финиш, определено  Peace Hug Иначе първата не съм я тествала, но е тип фиксираща от белите, доколкото виждам

# 81
момичета,взех си четка за фон дьо тен от Сефора ,но някак си не се разнася равномерно продукта...сякаш става на черти. Tired Може ли съвет как да нанасям по-добре з да не остават такива "резки"? bouquet

# 82
Опитай да я напръскаш с термална вода или фикс плюс,просто да я навлажниш леко bouquet

# 83
  • Sofia
Момичета, моля ви, дайте идея откъде да се сдобия с най-светлия цвят на LUMENE Longwear Blur Foundation - номер 0? newsm78

Купих си единичката, която се предлага тук. ФДТ е стра-хо-тен, отдавна не съм усещала нещо така комфортно на лицето си и този цвят е на ръба да ми е тъмен, ок ми е, но по-светлия ще ми даде по-свеж вид, а и ще си ползвам бронзърите. Не искам да коригирам с пудра, защото няма нужда от пудра, а и зимата ми е по-суха кожата и не слагам.
Търсих го в амазон, ebay (английските и немските), няма го Sad Дайте акъл, моля ви!  Hug

Последна редакция: ср, 14 окт 2015, 19:58 от cutesmallcat

# 84
Здравейте, някой може ли да ме ориентира къде в София продават фдт Ревлон?

# 85
  • Вестерос
Аз искам да питам дали в ДМ има Ревлон

# 86
  • Велико Търново
Не се продава в ДМ Ревлон.

# 87
  • София
В "Лили" се продава Ревлон, също и в "Елитис". Peace

# 88
  • Вестерос
За лили помня,но ми е далече,елитиса ще е ,мерсиии

# 89
  • София
Моляя Hug.
А Лумене къде продават? Едно време много ползвах тази марка, сега не ги срещам нито по аптеки, нито по обичайните козметични магазини.
cutesmallcat заинтригува ме с този ФДТ. smile3506

Общи условия

Активация на акаунт