Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-23

• 94 181
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Вестерос
От темата за марката от 2009  е обаче

Цитат
В бг сайта им има адресите за Варна:

Варна

БИЛДКОМ - изложбена зала
ул. Струга, 29 (партер)

ПЪРВА ЧАСТНА АПТЕКА
Червен площад

парфюмерия ДЖИНА
ул. Константин Фотинов, 12

аптека ХЕЛИОС
ул. Преслав, 40 Б

парфюмерия Александър Игликов
Колхозен пазар, блок 65

парфюмерия КЛЕО - Център
бул. Княз Борис І, 66

аптека САНИТА
ул. Генерал Колев
ул. Цар Симеон, 36

Студио за красота
ул. Райно Попович № 8

# 91
  • София
Ааа мерси, старо инфо е, ще потърся и аз, за София обаче. Laughing

# 92
  • Вестерос
 Laughing Предположих, че си във Варна. Аз се сещам, че наскоро мярнах някъде техни продукти и си мисля, че май беше точно в Санита.

# 93
A пудрaтa нa Шaнел, която обсъждaхте, къде може дa се нaмери нa възможно нaй-нискa ценa? В enzo ли?
Гледaх я и в feelunique обaче мaркaтa не се нaмaля с промоционaлните кодове и идвa срaвнително скъпо...

# 94
  • Велико Търново
Лумене имат и страхотен СС крем, тествайте го Peace

Шанелската пудра я намирам най- евтино в ензо Peace

# 95
Кой СС крем на Лумене ? С розовата капачка ли?

# 96
  • Велико Търново
Те,май само един имат, другото е ВВ newsm78не помня цвета на капачката, пишеше СС крем 6 в 1.

# 97
Точно този с розовата капачка е 6 в 1.Гледам го в енцо, там има още един , за това попитах  Simple Smile

# 98
  • Sofia
Моляя Hug.
А Лумене къде продават? Едно време много ползвах тази марка, сега не ги срещам нито по аптеки, нито по обичайните козметични магазини.
cutesmallcat заинтригува ме с този ФДТ. smile3506

Копирам отговорът им от Фейсбук, защото обиколих 5 места, посочени в сайта им да ги търся и никъде не беше актуална информацията вече  Crossing Arms Накрая им писах в чата и ми върнаха следния отговор:

"Здравейте
Радваме се за проявеният интерес.
Декоративна козметика можете да откриете в: подлеза на Плиска; ул. "Граф Игнатиев" - на Попа - спирката на трамвая в посока центъра -магазин "Скандал"; бул. "Янко Сакъзов" 30 -магазин "Конкорд"; МОЛ "България", МОЛ "Сердика" и Парадайс МОЛ - аптеки "Фармамол"; бяла козметика има във всички изредени, без МОЛ "Сердика", както и във всички аптеки "Ремедиум". Освен това можете да пазарувате онлайн на адрес:
http://moiatakozmetika.mymall.bg/brands/Lumene.html"

# 99
  • София
Благодаря ти, че си си направила труда. bouquet

Гледам в сайта им няма СС крема, само ББ-то. И онзи ФДТ по горе, който показа, също го няма. Sad

# 100
  • Sofia
За нищо  Hug
А ФДТ е все така впечатляващ... Продължавам да го тествам, де Simple Smile

А сайтът им е крайно неактуален, ето FB страницата им, там са новите неща: https://www.facebook.com/Lumene.Bulgaria?fref=ts

# 101
Добър ден дами
  Знаете ли светъл фон дьо тен който не е розов.Ползвала съм много различни на Аvon,Maybelline и др

# 102
  • Sofia
Добър ден дами
  Знаете ли светъл фон дьо тен който не е розов.Ползвала съм много различни на Аvon,Maybelline и др

Около каква цена?

# 103
  • София
Тоз не е 6 в 1, сигурно е по нов.

Аааа ей го 6 в 1-то.....и сега кой е по хубав? newsm78

Бисквитке идвай да казваш от кое от двете СС си доволна.. Grinning
cutesmallcat ти твоя впечатляващия от къде го изкопа? newsm78
Ей тук го има твоя, ама не виждам 0 номер.......Искам на живо да им видя цветовете, как да поръчвам на сляпо така. Crossing Arms

Значи ето къде продават Лумене

Последна редакция: пт, 16 окт 2015, 17:24 от КАРЧЕВА

# 104
  • Sofia

cutesmallcat ти твоя впечатляващия от къде го изкопа? newsm78

Значи ето къде продават Лумене

Моят го има в Мол Сердика, а аз го купих от един магазин на Гр.Игнатиев. Но номер 0 не се предлага в БГ, а и никъде не го откривам в нета Sad

По-горният списък е НЕактуален  Peace Аз първо по него действах, но половината магазини не предлагат Lumene вече. Затова и ги питах във фейсбук.

Имала съм по-горния СС крем. Изсушаваше ми леко, с нормална към суха кожа съм. Но цветът е много хубав - светъл и свеж!

Общи условия

Активация на акаунт