Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-23

• 94 140
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Аз имам и двата вида Афинитон. Това е единствения фдт, който ми пасва идеално на цвета на кожата. Обаче откъм трайност е много зле. Въпреки че напластявам, до 2-3 часа на определени места фон дьо тена просто изчезва, а на по-сухите места се задържа и ставам цялата на петна, без значение дали съм ползвала база или пудра. И наистина доста подчертава бръчиците, затова не го ползвам почти.

# 706
Iolity, кои 2 вида Affinitone? Така нареченият 'нов' (имам ч-вото, че ще се окаже старият, със сменена опаковка просто Thinking) и 24 часовият, или?

# 707
Чудя се дали да изневеря на ДУ с Guerlain Parure de Lumiere  или Touche Eclat YSL,някоя от вас  ползвала ли ги е, с мазна Т-зона съм, сухи участъци, предпочитам средно до пълно покритие.... 

# 708
Туш Екла е с леко покритие и сочен финиш.За мен най-доброто си остава ДУ. bouquetИначе Туш Екла е страшно комфортен за носене,прави кожата мека и сияеща.Много го обичам и го нося зимата,но ДУ си остава дъ бест  bouquetПри мен Герленският фдт подчертава сухите участъци иначе е много лек като консистенция,ако го нанасяш над богат крем и база ще ти хареса.Май съвсем те обърках Simple Smile

# 709
Iolity, кои 2 вида Affinitone? Така нареченият 'нов' (имам ч-вото, че ще се окаже старият, със сменена опаковка просто Thinking) и 24 часовият, или?

Да, тези двата. Но моята кожа е много суха  и сигурно затова така го "изпива", иначе нанесен с бюти блендър стои много естествено.

Да ви питам, някоя от вас пробвала ли е да прикрива малки бенки и с какво? Пробвах преди няколко дни с течен коректор и се получи много добре, но не мога да открия подходящ цвят, който да си пасва с фдт - сега съм с най-светлия Дермабленд. С коректор стик нещо не ми се получава... Пък и искам да е нещо бюджетно, че едва ли ще го ползвам често.

# 710
Мерси Iolity2
За прикриване на бенка - бях гледала в клипче да използват плътен (тип мек,силиконов, траен) телесен молив за очи.
Ако имаш под ръка, пробвай в клипчето се беше получило добре Peace
От бюджетните мисля NYX и Maybelline/Rimel (?) (в Enzo ?) имат телесни. Sephora също имаха матова, водоустойчива, телесна сянка под формата на стик, но дали не ги спряха тях  Thinking

# 711
  • на земята
Чудя се дали да изневеря на ДУ с Guerlain Parure de Lumiere  или Touche Eclat YSL,някоя от вас  ползвала ли ги е, с мазна Т-зона съм, сухи участъци, предпочитам средно до пълно покритие....  
Аз съм ползвала  Guerlain Parure de Lumiere,даже в момента съм с него,суха кожа съм с омазняване  Т зона,много е лек да,но трябва задължително крем по плътен и база наистина.аз нямам никакви петна и т.н.,но смея да кажа че не е покривен.Според мен за парите си не е товаа което очаквах. Peace

# 712
При мен Герленския лепнеше, трудно се разнасяше, супер некомфортен, за разлика от ИСЛ. Това, което са споделили момичетата за него, е и моето мнение.
Аз пък се чудя на L'oreal Magic Lumi foundation, някой ползва ли го?

# 713
  • София
При мен Герленския лепнеше, трудно се разнасяше, супер некомфортен, за разлика от ИСЛ. Това, което са споделили момичетата за него, е и моето мнение.
Аз пък се чудя на L'oreal Magic Lumi foundation, някой ползва ли го?

И аз много му се чудих миналия месец, гледах ревюта и изглежда много хубаво на лицето, но аз търся нещо възможно най-дълготрайно, а този май не е точно такъв  Rolling Eyes Но пък все още ми е интересен, така че ако пробваш, сподели моля те как е Hug

# 714
  • на земята
А според вас коя марка са най покривни?
Според моето ползване и прочуване този е доста покривен LA ROCHE-POSAY Toleriane Teint, Коригиращ фон дьо тен - за чувствителна / нетолерантна кожа, 30 мл.
http://www.marvi.bg/la-roche-posay-toleriane-teint-korigirasht-f … a-30-ml-3689.html

# 715
Пак пробвах прословутия ДУ- ми състарява ми кожата, изглежда повехнала.

# 716
  • на земята
Пак пробвах прословутия ДУ- ми състарява ми кожата, изглежда повехнала.
Какво е ДУ,извинете ме ,но съм пропуснала  bouquet

# 717
  • София
Double Wear ФДТ на Estee Lauder.

# 718
Аз го нанасям с пръсти,само така стои естествено.И не изчаквам да ми попие базата,а почти веднага нанасям.С четка и бютиблендер ми стои потресаващо,натъпкан в порите и фините линии,отврат...но нанесен с пръсти над богат крем и база...няма по-красив финиш и по-естествена визия за мен. bouquet

# 719
Точно, Тамар Crazy. Сложих го на попила база,с кръгла плоска четка с въртеливи движения. Следващия път ще пробвам като теб.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт