Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-23

• 94 137
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
Аз го нанасям с четка, но след това пръскам с термална вода ✌ как нанасяте СС крема на Шанел?

# 721
L'oreal Magic Lumi foundation Относно него - бях се навила от 1000 ревюта да го купувам, оказа се, че в момента в магазините, (поне тези, които обиколих - Лили х 2, ДМ х2, Ремедиум) ако изобщо го има, са останали по 1 - 2 цвята. Купих си Rose Beige и е тотален провал за мойта кожа, но нямаше мостри, имаше останали 2 цвята и реших да рискувам. Питах ги дали ще го спират, казаха ми, че не знаят. Доколкото съм запозната, Лореал излизат с нов вид такъв Lumi Cushion, който е с гъба и в кутийка. Нз дали ще го вкарат в Бг. Иначе като фдт, на мен нещо не ми се понрави, въпреки че не мога да кажа и нещо крайно негативно  Rolling Eyes

# 722
Използвам от години един прекрасен фон дьо тен на Impala.
Силно покривен е и позволява на кожата ми да диша.
Слагам го главно за предпазване на кожата от вредните емисии навън, много качествен продукт.
Цената му също е повече от добра - последният си го взех за 4, 90 лв.  bouquet

# 723
Аз го нанасям с пръсти,само така стои естествено.И не изчаквам да ми попие базата,а почти веднага нанасям.С четка и бютиблендер ми стои потресаващо,натъпкан в порите и фините линии,отврат...но нанесен с пръсти над богат крем и база...няма по-красив финиш и по-естествена визия за мен. bouquet

tamar , моля те, сподели коя база нанасяш под ДУ?

# 724
Под него слагам една от тези двете,която хвана.Фен съм на силиконовите бази,а тези двете са ми много любими.Изчаквам съвсем малко,колкото като си пипна лицето да не е много хлъзгаво и нанасям с пръсти на малки участъци,първо бузата,носа,брадичката и така Simple Smile

# 725
Използвам от години един прекрасен фон дьо тен на Impala.
Силно покривен е и позволява на кожата ми да диша.
Слагам го главно за предпазване на кожата от вредните емисии навън, много качествен продукт.
Цената му също е повече от добра - последният си го взех за 4, 90 лв.  bouquet

Joy

# 726
Това трябва да е майтап, предполагам. Party
Ужасен фон дьо тен.
Гъст и мазен. Труден за нанасяне. Ужасен финиш - маска.
Запушва порите. Направо си е тежък.
Цапа много. И след 1 час го няма.

Но все още имам приятелки, които го ползват и които не мога да убедя да го сменят с нещо по-качествено.
Предполагам тук решаваща е евтината цена, но за 5 лв. отгоре може да се вземе един на Мейбълин, който е 100 пъти по-добре.
Примерно този, който мисля е добър за цената си.
Скрит текст:
Аз попринцип съм много бяла и всичките ми фдт са светли. След морето тази година доста почернах и се нуждаех от нещо по-тъмно и бюджетно..И без това след 1 месец пак щях да съм си бяла.
Та взех този Афинитон и бях доволна. Като нанасяне и финиш беше много добре. Единствения недостатък беше, че лъсвах след 2-3 часа.

А този за мен е най-добрия от Мейбълинските.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 25 яну 2016, 17:03 от Memento Mori

# 727
tamar, благодаря bouquet
Първата база дали може да се поръча онлайн?

# 728
Пак пробвах прословутия ДУ- ми състарява ми кожата, изглежда повехнала.

И при мен е така, без значение какво има под него и как е нанесен. Затова го използвам не като фдт, а като коректор.

# 729
И двете бази са от ФЮ.Тази на Ив Сен Лоран е с малки бляскави частички и не знам дали ще се хареса на дамите с комбинирана кожа,тъй като дава лек блясък на кожата.Забравих да спомена,че задължително слагам олио за лице под крема,то допълнително овлажнява и омекотява кожата ми,също така ПРИ МЕН заглажда порите и ги прави по-малко видими.Определено от както го използвам намирам огромна разлика в състоянието на лицето си и в нанасянето на фон дьо тена.За съжаление няма формули,които действат еднакво при всички bouquet

# 730
Това трябва да е майтап, предполагам. Party
Ужасен фон дьо тен.
Гъст и мазен. Труден за нанасяне. Ужасен финиш - маска.
Запушва порите. Направо си е тежък.
Цапа много. И след 1 час го няма.

Но все още имам приятелки, които го ползват и които не мога да убедя да го сменят с нещо по-качествено.
Предполагам тук решаваща е евтината цена, но за 5 лв. отгоре може да се вземе един на Мейбълин, който е 100 пъти по-добре.
Примерно този, който мисля е добър за цената си.
Скрит текст:
Аз попринцип съм много бяла и всичките ми фдт са светли. След морето тази година доста почернах и се нуждаех от нещо по-тъмно и бюджетно..И без това след 1 месец пак щях да съм си бяла.
Та взех този Афинитон и бях доволна. Като нанасяне и финиш беше много добре. Единствения недостатък беше, че лъсвах след 2-3 часа.

А този за мен е най-добрия от Мейбълинските.
Скрит текст:

При мен не действа по този начин. Очевидно действа различно при всеки тип кожа (аз съм с нормална- нито много суха, нито мазна) , както всеки друг продукт  Wink
Наистина съм много доволна  от него и не ми се е налагало да използвам друг досега.
Ако един ден кожата ми се промени, може би ще се наложи да сменя  и продуктите си Simple Smile
Но засега - това е моят фон дьо тен.

# 731
  • варна
Първия Дабъл уеър,който си купих беше пълно разочарование за мен.След като минах през десетки други хвалени  фон дьо тени ,и в нито един не открих това,което искам,реших (пак от четене в темите и блоговете Simple Smile) да се върна към ДУ.Вече съм на 4-та бутилка и знам защо толкова го хвалят всички.Е,много е издръжлив-това е!Иначе,не е с чак толкова ,,неповторим ,,завършек,нито има чак толкова сполучливи цветове(като Диор и Шанел).нито стопира омазняването,а и порите не са прикрити кой знае колко с него.Но за зачервена кожа,петна,лунички,капиляри и т.н.е чу-де-сен!С него мога да бъда сигурна,че и с 40 градуса температура ще съм си точно с цвета на фдт-а Laughing Laughing Laughing  Аааа, и да не забравя да спомена,че една бутилка ми свършва точно за 6 месеца,при ежедневно ползване.Много е икономичен с помпичката от фдт на МАС.

# 732
И двете бази са от ФЮ.Тази на Ив Сен Лоран е с малки бляскави частички и не знам дали ще се хареса на дамите с комбинирана кожа,тъй като дава лек блясък на кожата.Забравих да спомена,че задължително слагам олио за лице под крема,то допълнително овлажнява и омекотява кожата ми,също така ПРИ МЕН заглажда порите и ги прави по-малко видими.Определено от както го използвам намирам огромна разлика в състоянието на лицето си и в нанасянето на фон дьо тена.За съжаление няма формули,които действат еднакво при всички bouquet

Да, така е. Индивидуално е.
Благодаря, tamar bouquet

# 733
  • София

Здравей, какво олио използваш под крема? И колко изчакваш горе-долу между олиото и крема?

# 734
Привет момичета!  Grinning
До сега ползвах фон дьо тен на  Estee Lauder DW, но много ми изсушава кожата. Моля препоръчаите ми фон дьо тен със същата покривност.
Благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт