Листа жълтеят, дъжд вали - сърце под моето тупти!Бъдещи мами над 35

• 22 549
  • 719
  •   1
Отговори
# 60
Лили, успех! Вярвам, че си в добри ръце!!!!

# 61
  • На остров
Лили стискаме палци  Hug Hug Hug

# 62
Lili Praynig, щом има прееклампсия, по-добре така!

# 63
Аз знам какво е прееклампсия и за това стискам двойно палци Лили.
Дано сте добре двечките  Praynig

# 64
  • В полите на Пирин планина
Лили,с теб сме  fingerscrossed Hug

# 65
Лили, успех Hug Всичко да мине леко и бързо Praynig
Шери, неверятна си  bouquet Hug Толкова хубави теми ни правиш и късметлийски, знам Wink Hug
Аз пак ви изпуснах от вчера, но ще наваксвам.Имам си рожденник днес и подготваме празника Wink
От тел.съм и не мога да сложа почерпка, но се чувствайте почерпени всички
Хубава вечер, ще чакам с нетърпение новини от Лили Heart Eyes

Последна редакция: сб, 03 окт 2015, 14:08 от M♡m♡S♡999

# 66
Прееклампсията беше моя кошмар като бях бременна, и аз знам какво е и силно стискам палци, Лиленце!

# 67
Лили и от мен fingerscrossed и чакаме хубави новини Praynig

Перу,като предлагаш,дай и идея как да направим отделните категории "най"

Мамаса,да ти е жив и здрав рожденика .Да те носи винаги на ръце и скоро да го зарадваш с ново попълнение в семейството.

# 68
Лили, всичко ще е наред, съвсем скоро ще гушкаш съкровището си Hug Важното е, че лекарите са го установили и си в добри ръце. За жалост и аз знам какво е това ... на 23 години го преживях. И затова, въпреки, че нямах проблеми с генетичните изследвания и тромбофилии бях на терапия. Кейче, и аз като теб, тоя кошмар ме преследва, да не се случи и след това. Слава Богу следващите бременности нямах проблеми. Но кръвното е първия признак, не значи, че винаги като има кръвно се стига до прееклампсия, но по-добре да се вземат мерки, ако се налага.  Хубавото е, че Лили е в 9 я месец вече, аз бях съвсем началото на 8я.

# 69
Лили, всичко да мине леко и бързо  Praynig

Лени, горе-долу и трите еднакво протичаха ако се отчетат различните упойки и предизвикващите лекарства, с Х разкритието беше мн бързо, като веднага след водите Simple Smile

Мамаса, да ти е жив и здрав тм   bouquet за другия рд да е татко  Hug весел празник

# 70
  • В градината...
Лили, дано всичко мине безпроблемно и да гушнеш бебчето си щастлива  Hug

Шери, ами да направим предложения за категории, всяка да предложи такива и после ще ги прегледаме и ще оставим най-интересните. След това ще обявим категориите и ще започне номинирането.

# 71
Тарторина,слизай веднага от балкона на рапорт yes

Перу,еми ти си написа категориите-най-информирана мацка, най-голяма купонджийка, най-организирана, най-любопитна, най-мързелива,ако някой се сети за друга ,да пише.

# 72
Най-добра сладкарка Wink Ава и Ината да направят по един албум с торти и да гласуваме.

# 73
  • В полите на Пирин планина
Мамаса,да ти е жив и здрав,много да те слуша и скоро татко да го направиш   bouquet

# 74
  • Варна
Лили, положителна енергия и стиснати палци!

Общи условия

Активация на акаунт