Листа жълтеят, дъжд вали - сърце под моето тупти!Бъдещи мами над 35

• 22 569
  • 719
  •   1
Отговори
# 555
Пак се загледах в снимките, Ида има един такъв хитър поглед  Laughing а Ясмина изглежда толкова спокойна  Heart Eyes

# 556
Амини,че ти си красива newsm10,не ти трябва да се правиш.

Фокси,еми с характер е лисичето.На кого ли ще прилича Whistling?

Така,за номинациите утре ще оформя категориите и ще започна да приемам предложения(разчистих си пощата)

# 557
  • На остров
Тите вашите катерички са като от филм на Дисни  Simple Smile , нашите както каза Мимчето са друг модел .

То е ясно, че ще купувам дрешки във всички цветове пък роклите ще изчакам за след като се роди.

Амини правилно си решила разкрасителни процедури  Hug

Фокси браво за лисичето Heart Eyes !

Шери щом си е добре детето няма грижи грамовете, на моята дружка младежа е 4г и 7 м и е 14 кг, ама добре си се чувства детето Heart Eyes

# 558
А аз почти не смятам да купувам дрешки, все си мисля, че ще се снабдя с много от сестра ми, а и като видях цените на количките настръхнах направо  ooooh!

# 559
Аааа, това преживяване с количките си го причиних миналата седмица. По - страшното е, че от всичките скъпи неща харесах 1 (едно) единствено нещо и то не съвсем. Има доста странни съоръжения (и неудобни) за по 1500 лева

# 560
Фокси, избор за едно дете има богат, ще си харесаш на място в някой магазин и ще пробваш. За мен е трудно, защото колата ни е малка Фолксваген Поло, а и асансьора нещо е развален и не се отваря напълно, не знам как ще прекарам изобщо количката  ooooh!

# 561
хм, не се усетих за това, че ще ти трябва двойна количка  Simple Smile аз иначе харесах. но не е от 1 500, определено

# 562
Амини,няма ли шанс да се оставя количката в гараж пред входа или в някоя ниша на първи ет.?

Аз иначе 7 мес. съм качала бебе(Мими хич не беше лека) и количка ,която тежеше 15кг. до 5 ет.

# 563
Бе колкото и да е тежко бебето, като е едно става да се самообслужиш по стълбите. Ама две !?
Оф, колегата като му споделих какво ми предстои и ми пожела направо две. Аз малко се уплаших ....

# 564
  • София
Шери, Алекс вървеше с малчо на кг доколкото си спомням, а е по-малък. Няма все да качва с тази скорост, нали вече се движи. Пусни си я през ушите какво е казала.
За бибероните - нашите са на Нук предимно. Докато търси нещо за гризане, предпичитам това да е биберон, а не палец или аз.

# 565
Ми Даре Мими на 6 мес.тежеше 10,800кг,а количката става колкото една торба цимент LaughingНяма да казвам какви бицепси направих.
Сега правя само мускули на пръстите badcomp

# 566
  • В градината...
И аз не ям туршии. До скоро никакви буркани не правех /не казвам консерви, защото го приемам за различно/. Но вече не купуваме от магазините почти нищо заради безумното съдържимо. Та се наложи да правя буркани предимно от домашни продукти. А иначе предпочитам да замразявам, но има някои неща, които си искат буркан. И да, в буркана няма консерванти или повече сол. И аз бях маниачка  на тема здравословно хранене, но сега вече ми е трудно, защото трябва време да не ядеш боклуци. А и май по-важното е, че живея на чист въздух, защото ако съм в голям града каква е файдата на хубавата храна при големия смог  ooooh!

Ясмина е наситина принцеса  Hug

четох, четох и почти всичко забравих  ooooh!

Има едни много смешни колички - като паница, разположена нависоко, имам чувството, че бебетата ще се изръсят от тях /особено ако са диванета и ритат като Ида/. Не знам, но имам чувството, че са скъпи. ММ ги оприличи на половинка от орехова черупка.

Фокси, ние плачем и с биба, а без ... Откритието на бибата ни беше голямо облегчение, че иначе беше ад.

Днес единственото читаво нещо беше на Нук от 6 до 18 месеца. Доста по-къса е от лошата биба. Засега я плюе, пък ще видим. Имаме още един магазин и там ще видя за по-дълги.

Тита, уви, Ида почти се отби. Не мога да я накарам пак да суче, само насън. Не съм преполагала, че ще ми е така мъчно.

Последна редакция: ср, 07 окт 2015, 22:26 от perunika

# 567
Перу,за тези казваш,нали?И на мен са ми смешни.Тук се купуват масово след плащане на рентата Joy

# 568
Ау, принцеса Ясмина си има даже герб Wink леле, леле ... ама тя направо усмихната се е родила.
И аз предпочитам да замразявам. Ама някои неща няма как. А и много обичам да ям зеленчуци. Верно, че има целогодишно вече почти всичко на пазара. Но гледам сезонните неща да купувам. А и обичам туршийка Wink Бе май всичко обичам ... и почва да си ми личи Wink

# 569
Да не е Stokke, ужасно скъпи колички са, и се крепят примерно на една дръжка. Много са модерни Simple Smile

Не, че някой ще се учуди, но аз не обичам туршия  Wink и консерви не обичам, най много чушки печени или лютеница да хапна и то домашни. Такива неща не купуваме.

Общи условия

Активация на акаунт