Листа жълтеят, дъжд вали - сърце под моето тупти!Бъдещи мами над 35

• 22 577
  • 719
  •   1
Отговори
# 570
  • В градината...
Шери, това беше много добро  newsm10 и с пълна точност характеризира техните притежателки - млади безработни момичета, чиито майки са взели някакъв голям инцидентен доход  Naughty

# 571
  • На остров
Аз ще си купувам дрешки защото нямя от кого да получа  Simple Smile.
Амини е права, много по малък е избора на колички за близнаци.
Тизи, които при нас ги водят мяломерни са Емаюнга двоен викинг широка е 73,5 см и новата юрбън джънгъл суифт съща доста тясна. Иначе най популарни двойни колички са градски условия Бугабу Дънки, Но те нямат амортисьри и само защото са навсякъде нямя да си купя такава.
Най вероятно ние ще се спрем на големите модели на Еммяюнга за първа количка, освен ако не убедя мм за Датските Трилле но те са още по големи и само с кош за новородено  Mr. Green . От сега обаче съм му казала, че няма да ни сТигне само една количка  Simple Smile

# 572
Да не е Stokke, ужасно скъпи колички са, и се крепят примерно на една дръжка. Много са модерни Simple Smile
И ужасно неудобни.Няколко дружки си купиха други за разходка из квартала,а Стокито за показване ooooh!

# 573
Уанче, има колички за близнаци широки 65 см, на такава ще се спрем.

Тази се води доста добра, но за съжаление ми е скъпа заедно с кошчета, столчета и т.н., но ще видим де Simple Smile нека да наближи, разгледах ги от чисто любопитство.

# 574
Моята за сега е екстра  Sunglasses питайте ме пак като мине зимата  bowuu
Набутах и новата биба , абе направо съм си в крак с разговора днес Wink
Консерви и трушии не правя, но обичам . Направо умирам за сърми с лозов лист . Абе, то зелИтУ кога се слага newsm78 , да наредя един бидон на терасата докато не съм изтървала срока   chef

# 575
Перуто говори за Мима ксари.Ходих да я тествам, много удобна за бутане.Стори ми се малка.Сега на нашата градинка има едно дете колкото Момо, беше с Мима, вече е с втора количка, не се събира. Инак са кожен салон  Mr. Green.
Аз направих царска трушийка и апетитка, във фризера замразих печен патладжан и пипер.Консервирахме и домати,наше производство. За първа година насадихме зеле, ако знаете колко крехко е, няма да остане за кисело.
Амни, има много обрани , удобни и леки колички за близнаци, вждала съм в града, ще се загледам за марката да ти споделя. Че има и трактори.

# 576
Ааа, Амини, екстра е количката дето си я харесала . Peace

# 577
  • На остров
Амини точно нея имах в предвид

# 578
Амини, много готина тази количка за близнаци. Дано е по-лекичка, това гледайте, че все има къде да се носи.
А онези са наистина много смешни и малко неудобни според мен.
Аз ще си купувам дрешки защото няма от кого да получа  Simple Smile
Две в едно, аз бих ти изпратила, имам от малката, не се коси! Пазим ги уж за сестричка, ама вече не знам дали ще стане или не. Може да се съберем, да изберем нещо за подарък и да пратим колет като за бейби парти!
Шери, еха, браво на вас. Моето тежеше толкова на годинка, ама сега как се е наляла не е истина.
Ох, редактирам, че забравих най-важното дето щях да пиша. Видях и аз сладката пораснала Ида, наистина голям бонбон, но със собствен категоричен поглед  Simple Smile, а Ясмина е прекрасна като слънчице, дрешката й е уникална, наистина с тиара както подобава на принцеса.
В тази връзка ме изби и на поезия, дето не се случва, а предлагам като заглавие на следващата тема, не се смейте и по-даровитите да коригират:
Вече се роди Ясмина, прекрасна като ясна месечина!

Последна редакция: чт, 08 окт 2015, 09:37 от Mira_p

# 579
  • В градината...
Мира, в тези колички на Ида ще й стърчат краката навън   bowuu

Домати няма как да не се затворят. Да, хубави са във фризера, но трябва да го напълня целия.
Жане, лозови листа се прибират във фризера също.

Амини, добре ти изглежда количката.

# 580
Лозови листа стават и в PVC бутилки.Около 1л или 1,5 л листата измити и сухи се навиват на руло и се мушкат в бутилката(аз ги връзвам с конец да не се развиват).Завинтва се добре капачката и може да издържат 3г.може и първо да се попарят,но трябва да са сухи.

# 581
  • София
Имам си сушилня,  имам си сушилня,  фръц,  тръц,  пръц.  bowuu сега чакам да видя първото пране дали съм го батисала.

Моята свекърва се грижи за зимнината.  Сега ми е направила много лютеница.

2в1 с тия краставички с това киселко. ..на мен ми мяза на младеж да се крие там...

Перу що не пробваш биба на авент ?

# 582
Шери, и аз доколкото се сещам, Алекс доста напред беше с килцата, вашата доки май се чуди какво да каже. Може да си написала, ама колко тежи в момента? А Мими, като чета, направо си е била пухче  Heart Eyes, ама сега каква мацка е.
Мен килата наистина не ме вълнуват, признавам си, от няколко седмици не намирам време, т.е.да се организирам да идем на консултация - на шивач, както обичам да казвам  Mr. Green, амчи тъй де, на мерки и теглилки. Последно около годинката беше 10.550, по спомен. Дето вика Дарето, други неща е вълнуват.
Аз пък обичам много домашната лютеничка, домати на консерва, ама само с малко сол, без нищо друго, майка ми прави едно дето му викаме - готова манджа,  с пипер, само му чуквам яйчица и сиренце и става лято посред зима. Кисели краставички съм си харесала от миналата година купешки, ако се вярва на етикета - нямат боклуци. То незнам изобщо що е нужно да има боклуци в едни кисели краставички.
Почти подредих новия гардероб, ама си е предизвикателство с децата да върша тая дейност  Mr. Green
Количките - хаха, страхотна тема  Wink Сложна работа, за няколко висши  Whistling
Днес направих чудна запеканка с картофи, броколи, праз и сиренце. За малки и големи.
Тита, и ти си имала гостенче значи.
Отивам да видя най-малката и сладка прелест в темичката. Heart Eyes
Редактирам се да добавя, Магнетче, честита ви придобивка, да си я ползвате със здраве.  Ще се родиш...в туй дъждовно и влажно време, да знайш. Няма да си повредила прането, ако случайно се намачка, пусни го на пара, оправя се. При мен се мачка, когато е пълна. Всъщност два пъти съм го правила тоя номер. Иначе излизат изгладенички.
Перу, бабата на ММ слагаше домати в бутилки във фризера, нямаше промяна във вкуса. Аз сега съм сложила пасирани, във формичките за лед, и после в пликове с пластмасов цип. Вече дори са пробвани, добре се държат. Другото хубаво, което успях да си замразя е домашни пиперки микс - нарязани на ситно. То вече и не пасирам на дребсън, та за всяко ядене стават.

Последна редакция: ср, 07 окт 2015, 23:15 от *Звездичката*

# 583
  • В градината...
Шери, още категодии:
най-бъзро палеща
най-докачлива
най-непукистка
най-инициативна
най-меланхолична

Магнет, нямаше. Само Нук и Кико /тук все уточнявам , че това е погрешно изговаряното Чико  hahaha/

# 584
  • София
Искаш ли да купя и да ти пратя?

Общи условия

Активация на акаунт