Листа жълтеят, дъжд вали - сърце под моето тупти!Бъдещи мами над 35

• 22 567
  • 719
  •   1
Отговори
# 690
Малееее, и на мен ми скрихте шапката! Тандема Шери-Ава, браво , браво , браво! bouquet

# 691
Оффф, не мога да не ви покажа какво чета , пък ако щат да ме изтрият http://m.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=856420.0

# 692
Де ги намираш, Жане Wink много весела тема е била, коментарите са много свежи  Mr. Green

# 693
  • Ловеч
Хе-хе как ми е хубаво че не съм на 20 hahahaСвеки обаче наш набор и не вярвам да се даде лесно smile3521

# 694
оооо Жане, тая тема я отметнах преди време Wink Не, че бих пуснала публично чужда снимка без съгласие, ама това нейното е малко прекалено. И то ни зо друго, ами никой да не й гледа детето .... Ама нали си имам едно такава в къщи, та й разбирам ситуацията Wink

# 695
Мимче, нали съм боса- боса в бебешките въпроси , чета секцията за бебета  Shocked Засега нищо да ми е в употреба не намерих, но тази лоша 41 годишна баба...  hahaha

# 696
 Даре,не се учудвам.Аз имах колежка,която върху количката слагаше плътна пелена,да не го гледали хората.Много красиво било.Едва не го удуши едното лято с тази пелена.

# 697
Добре си, Жане, как боса, щом си тука, значи Лиза слуша и ти правиш всичко както трябва Simple Smile

# 698
Шери, Ава, страхотни сте!  bouquet И вече е ясно кой ще номинираме за най-поетична мама тук.

# 699
Айде бе ,къде се скрихте newsm78?Давайте да я изписваме тази,че ми е дошла...музата Laughing

# 700
Шери, мислех да викам Сънчо, ама щом си рекла, да я изписваме

Бе, много дърта тая свекърва, бе. Боже, аз съм по-дърта от нея  ooooh! И са изписали 14 страници все за това!?

# 701
Шери, мислех да викам Сънчо, ама щом си рекла, да я изписваме

Бе, много дърта тая свекърва, бе. Боже, аз съм по-дърта от нея  ooooh! И са изписали 14 страници все за това!?

А пък,живот и здраве,смятай,че за теб ще изпишат 140 hahaha

# 702
  • Ловеч
Малии как ще щъкаме след време из писанията да издирваме снахите Joyще шпионираме и ще докладваме Simple Smile

# 703
Аааа, да пишат, да пишат младите  Mr. Green

Девойки, някой да има фирма за профилактика на климатици? Утре трябваше да дойдат едни юнаци, ама било станало студено и много работа имали. Все едно, че аз на вечеря съм ги поканила  Twisted Evil Климатиците си работят, ама от както са слагани - 4 години, никой не ги е гледал. Не ми се ще точно тая зима да дадат фира, че трябва с лисичето да се топлим в Мола по спешност.

# 704
Ей,Люксен видях те bowuu.Я пиши как си? Беше почнала нова работа newsm78

Общи условия

Активация на акаунт