Есенно слънце пече, а мамите от ИБ мечтаят за винце с мезе!

• 27 224
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
И при нас гръмнаха всички болни и сополиви в групата, наред с психоложката,  след като ваксинираха прясно едното детенце с последната доза/че е по малко и ново/.......ама здраве да е, ще го преживеем  Wink Wink

# 676
  • NE
Кашмирче Най-ефикасното лекарство е силни нерви. Аз мажа с Дологел, давам Камамила и при нужда половин доза Панадол или Нурофен, но само ако пищи цял ден.
Пробвала съм Дентокинд, Камилия, но не помага при нас. Зависи от детето, колко бързо избива зъб и прага на болката.

# 677
  • Варна
Кашмирче, за съжаление просто трябва да си избият зъбките . Стигала съм до там, да давам Хексалгин при 3 дневен и нощен рев ... Иначе здрави нерви и чаша винце  Mr. Green
Моля, дайтр съвет как да си отпуша носа, Щото ми иде да се самоубия вече . Към ксилометазолин съм алергична, нищо друго не ми действа, трети ден се мъча ...

# 678
  • Северозапада
Арвен, я виж тези Грип стоп. Наскоро ги бяхме коментирали. Мед в носа отпушва. Ринолекс ми беше изписала ЛЛ, пак отпушва. И капки Кармолис с разни билкови масла. Сипва се в гореща вода/ чай, вдишват се изпаренията и се изпива. Виж си съставките.

# 679
  • до едно тепе
Ани много отрано са ви почнали  #Crazy
При нас няма изгледи да е скоро. Освен, че точи лиги и облизва де що и падне. Одеве говоря с брат ми по телефона и я гушкам да се оригва, а тя ми смуче блузата на рамото и говори ли говори ееее ееее аууу уууу Laughing
На кино Слав ходи с баща си преди месец някъде мисля. Гледаха Миньоните Laughing
Арвенче виброцил? На Слав му изписваха и АЦЦ синус, но те май не са съвсем за отпушване. newsm78

# 680
  • Германия
Кашмирче, ако в БГ го има Камистад гел бебе, можеш да пробваш с него. То е на билкова основа.
Аз ползвах по препоръка едно друго OSA пак на растителна основа, но не видях ефект, взех си от това, което продават при нас в DM Dentinox Gel. И от двете не виждам ефект.
Момичетата са прави здрави нерви, два три дни, докато пробие зъбчето и много гушкане и цица.

# 681
  • Варна
Мраве, благодаря ! Ще го взема утре .
Поспаланче, никаква работа не ми върши Виброцил Sad

# 682
  • София
Моята в момента от кътник е цъфнала и вързала с ухо и задна хрема та отлагаме операцията другата седмица...

# 683
  • shumen
Да се оправят всички болни.
Аз за отпушване на носа действам с Виброцил,но не помага винаги.
Меци,честито Ви прибиране.Да е все така послушна кака Ема и да ти е отмяна.
Аз се прибирам вечер от работа гроги и от 2 дни,ако Ви кажа,че заспивам преди малчо не знам дали ще ми повярвате.

# 684
  • В сърцето на любимия човек
Арвенче - пробвала ли си Фитоназал?
На мен ми го изписаха по време на стимулацията, че бях хремава. Билково е и става за бременни, кърмачки. Малко люти в първия момент, но е доста ефикасно  Peace
Скрит текст:
http://apteka.framar.bg/30024361/абока-фитоназал-спрей-за-нос-30-мл-

# 685
  • NE
Арвенче Оправяй се по-скоро.
Глухарче Следващите зъби след резците избиват бавно и мъчително. Август изби първия резец и чак сега напълно изби. Абе зъбите са гадна работа. Tired

# 686
  • В къщурката на хълма на феите
Имам нужда от съвет - как да накарам Зузко да суче от лявата гърда? Вчера цял ден цока само от дясната, а лявата я цедя, щото като го сложа на нея цука една минута и почва да се върти, да плаче и ужас.. С дясната го няма това..

# 687
  • Сливен
Имам нужда от съвет - как да накарам Зузко да суче от лявата гърда? Вчера цял ден цока само от дясната, а лявата я цедя, щото като го сложа на нея цука една минута и почва да се върти, да плаче и ужас.. С дясната го няма това..
Меци, при нас пък беше обратното и до сега предпочита да суче от лявата, а аз установих, че като се цедя, от нея наистина тече по-лесно , на по-силна струя и от повече канали. Та явно е затова. Не знам дали е съвет, но аз просто го слагам винаги на дясната (която той не предпочита) и упорствам доста докато му предложа другата. Как мина първата ви вечер вкъщи?

# 688
  • София
Предлагай я често, но може би като не е много гладен, за да не се изнерви допълнително. И моята е такава, имам чувството че в нея липсва водната част в началото и не от всички каналчета тече, а от две-три. Леееко се пооправи положението с Лецитин.

# 689
  • София
Меци, при нас пък беше обратното и до сега предпочита да суче от лявата, а аз установих, че като се цедя, от нея наистина тече по-лесно , на по-силна струя и от повече канали. Та явно е затова. Не знам дали е съвет, но аз просто го слагам винаги на дясната (която той не предпочита) и упорствам доста докато му предложа другата. Как мина първата ви вечер вкъщи?
Същото е при нас. Peace

Общи условия

Активация на акаунт