Есенно слънце пече, а мамите от ИБ мечтаят за винце с мезе!

• 27 221
  • 730
  •   1
Отговори
# 705
Сигме, а как е комуникацията с бъдещия бивш мъж...Ако не ти се казва, нп  Blush

# 706
Нормални. Той мисля даже това, че ще се изнасям го взема на майтап.

# 707
  • В къщурката на хълма на феите
чакай сега да уточним - той знае ли, че се разделяте?!

# 708
  • В сърцето на любимия човек
Я да ви разсмея малко и вас  Mr. Green
Скрит текст:
Сутрин. Вали проливно. Студено е. Някакъв прецапва и притичва през локвите, стига до закуските:
– Значи, дайте ми една милинка за мен, а за Ваня, за Ваня, я дайте един бюрек!
– Ваня сигурно е жена ви?- пита продавачката.
– Естествено, че е жена ми! Мама в такова гадно време никога не би ме накарала да изляза!

# 709
 Joy Така си е

# 710
Аз съм се учотнила- аз си тръгвам в момента в който си намеря нещо читаво. А който иска да вярва, който не иска- негова работа.

# 711
значиии, ако намеря кой е скапаняка, който кърти в 14:40ч. следобяд, коя от вас иска да ми гледа децата за 10тина години? #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 712
Ама и двете ли?
Аз ще взема голямото  Whistling

# 713
Сигме не мисля, че искаш да вземеш точно голямото Mr. Green Mr. Green Mr. Green

трябваше да я видите снощи каква смешка беше Ема като решихме да къпем Зузко .. първо се опита да ни избие всичките, щото дребосъка се разрева от първия досег с водата и Емка явно реши, че му правим нещо лошо, а после изпитах сериозни затруднения да го облека, щото при поставянето на памперса направих грешката да оставя крема за дупе в обхвата на каката и ако я бях оставила, да го намаже с толкова судокрем, колкото й душа сака, вероятно той щеше да прилича на класическа снежинка Joy Joy Joy да видим докога ще трае тоя мерак Whistling Praynig

п.с. Мецан е научил Ема да псува .. вчера като ме прибраха от болницата, баща й я попита: Еми ще кажеш ли на мама, как се ядосва тати? при което в следващата секунда от нея се чу: шайсе Mr. Green Mr. Green Mr. Green в момента обмислям техники за бавна и мъчителна смърт на гордия татко Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 714
  • При моето слънце
Меци, няма никакво правило за акото. Георги първите дни вършеше тая работа веднъж на ден, после до 4тия месец веднъж на 2-3-4 дни, а сега веднъж два пъти на ден. Сменям памперс на 5-6 часа и са добре напишкани, така че си яде човекът. Да нацелуваш хубавата кака от мен.
Аз съм болна, егати ужаса, 2 часа след ваксините на дребен ме заболя гърло. Засега поне няма индикации малкият да се разболява, дано и така да си остане  Praynig

# 715
Мецо, голямото взимам. Колики, зъби, среднощно реване- стара съм вече. Голямото е очувано вече, давам му сутрин 5 лева и да се оправя  Joy

# 716
Меци
Скрит текст:
3-4 и повече наакани пелени на ден (след 4-тия ден от раждането)
Изпражненията трябва да са жълтеникави (без мекониум) към 5-ия ден и с размер на петното 2,5 см или повече. Нормалното изпражнение на кърменото бебе обикновено е жълто на цвят и е рядко (меко до воднисто, може да има парченца като семенца или да е като пресечено млеко).

# 717
  • София
Моя пък ака веднъж на 2-3 дни, Тедко пък акаше на всяко хранене. Следи за напишкани памперси по-скоро. Peace Сега много по-малко памперси вървят Mr. Green.

# 718
  • Германия
Хахаха, Пънче много весел виц.
Меци: няма правила за акото, когато му се ходи ще си ходи. Дори имаше при нас дни наред да не е ходил, било нормално в началото до 12 дена да не акат. Бебетата пият мляко и повечето се изхвърля като пиш.
Ама и твоя хубостник(ММ) е велик. Туй шайсе, ще е при нас сигурно първата думичка на Томи. Научена от нашия хубостник татко.
Не е ли рано да къпете бебето, тук не дават докато не е паднало пъпчето?

# 719
  • Sydney
sigma баба (майка ми) е супер-баба-робот, хаха , Благодаря Simple Smile в кой район търсиш?
пънче-мънче  Laughing
mecani нека помага детето Simple Smile
Pusteblume тук и преди да е паднал, но под течаща вода, не във ваничка  Peace

Общи условия

Активация на акаунт