Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 320

• 43 450
  • 723
  •   1
Отговори
# 645

smile3525
Цитат
Видео от бразилските фенове - можем да чуем гласът на дубльора на Енгин/Керим. Тук Енгин казва 5 пъти "Фатмагюл" и в оригинала знаем - с 5 различни нюанса.
Така си е.Изразителен глас, а какъв тембър. Heart Eyes

# 646

Много ми харесва на тази снимка.Страхотен фотограф.Хванал е най-характерното. Heart Eyes

# 647

Много ми харесва на тази снимка.Страхотен фотограф.Хванал е най-характерното. Heart Eyes

Ако още не си си я свалила с наистина великолепно качество, можеш да го направиш от тази страница:

http://www.fabrika.com.tr/TR/Photographers/Tamer-Yilmaz/55/L-OFF … CIEL-HOMMES/3401/

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Наистина това е една от най-добрите портретни снимки на Енгин. Ненапразно художникът на списанието е избрал по нея да направи портрет на писателя Енгин Акюрек.

# 648
Здравейте момичета Hug bouquet

Последна редакция: нд, 18 окт 2015, 13:22 от Goni

# 649
  • Пловдив

Я какви вълнения ни очакват...

# 650
Не можете или не искате да разберете.

Не казвам, че аз или някой друг има нужда от благодарности.

Твърдя, че Енгин е длъжен да отговори на феновете си, това е нужно за него и говори за неговия професионализъм.

# 651
  • Пловдив

Не можете или не искате да разберете.

Не казвам, че аз или някой друг има нужда от благодарности.

Твърдя, че Енгин е длъжен да отговори на феновете си, това е нужно за него и говори за неговия професионализъм.

Кой реши че е длъжен, кой твърди това? Особено в тези смутни за страната му времена - а и за света, да се занимава с благодарности за рожденния си ден. Странно е това като твърдение, а не като желание...
 newsm50 spam2 oops
Скрит текст:
Днес отново е имало терористичен акт в Турция, вчера също... Има загинали полицаи...

# 652

Я една усмивка на всички фенове, които си мислят , че го обичат.

# 653

Момичета   Two Hearts  аз днес се отчетох май само с едно "Добро утро" и сега не ми остава друго освен да ви пожелая "Лека нощ"... Да сънувате нещо красиво и който има желание утре може да сподели нещичко...  newsm03
Скрит текст:
Такава обещаваща събота имах вчера сутринта, ама... както казва Бехрам чауш - "Късмет" - първо спряха тока, после пък нямаше интернет,а имах и все още  имам да пиша едни служебни неща, на всичкото отгоре трябваше да ида и на работа... и за капак съм си прихванала една кашлица /да се "чудя" направо откъде/... ooooh!

# 654
  • Пловдив

Я един прекрасен Керим.

# 655

И от мен Керим..

# 656
  • Пловдив

Я и един Йомер, да не се обиди.

# 657

И от мен Йомер.. Grinning

# 658
  • Пловдив

Ред е на Енгин. Най-успешният турски актьор. Както се казва "подпечатано".

# 659

Лека да е момичета.

Общи условия

Активация на акаунт