Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 320

• 43 498
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив

https://twitter.com/graziaturkiye

В списание Грация, което ще излезе тази седмица:
Енгин Акюрек номиниран за ЕММИ
Може ли да получи наградата?

Ще следим.

# 571

Ревнивата Асие, която иска да запази своя съпруг-МБ.
Цитат
В списание Грация, което ще излезе тази седмица:
Енгин Акюрек номиниран за ЕММИ
Може ли да получи наградата?
Ще следим.
smile3525
Разсъждения, отговори. newsm78

# 572
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=ERdYUz68QDI

Пуснато днес видео за РД на Енгин.

# 573

Нова снимка от епизод 37.....HD

# 574

Нарисуван от същата художничка, коята  беше предоставила портрет на Енгин  за благотворителната кауза...

Феновете продължават да творят  с любов... Нов клип от днес

">#t=117[/video]

Последна редакция: чт, 15 окт 2015, 20:45 от Марта_49

# 575

Керимова усмивка...

# 576
  • Пловдив

Първата асоциация като гледам този гиф за мен е... Слагам в спойлер:
 oops oops spam2
Скрит текст:
Скрит текст:

# 577

Предлагам ви.....Ако искате.
Скрит текст:
http://www.gazetemag.com/
Пропуснах-долу вдясно

Последна редакция: чт, 15 окт 2015, 21:38 от harmonia_dd

# 578
  • Пловдив

Предлагам ви.....Ако искате.
Скрит текст:

Гласувах.....

# 579

Хайде, аз пак за моите си работи, дето си ме вълнуват, но май не вълнуват другите. Peace Предварително се извинявам и си слагам спойлера. Hug

Скрит текст:
  Нали ви казах, че си правя преговор на КВФ... тъй като го знам почти наизуст, се спирам на места и реплики, на които преди не съм обръщала внимание, и ми доставя неизмеримо удоволствие да открия нов нюанс, нова нотка. Heart
   Онзи ден ви казах какво мисля за играта на Енгин в този филм. Сега мисля същото, но сто пъти повече! smile3521
   Замислих се пак за образа на Керим. Помъчих се да изтрия лицето на Енгин от него, да си го представя като Някой, който и да е, просто със същата съдба и характер. Ами... нямаше да го обикна, казвам ви.
   Съдбата на "разкаяния грешник" е ужасна! Ужасна! Повече от ужасна! smile3518 По простата причина, че съвестта му е жива. Вурал ни го загатна донякъде. Непоносимо е да се живее с товара на вината, с мисълта, че си нанесъл рани на друго човешко същество, невинно и беззащитно. Спокойно може да спи с тази мисъл само животното. Впрочем, не знам защо обиждам животните. no Звярът, изродът, извергът... За наше нещастие, светът около нас така се напълни с подобни човекоподобни, че май и ние претръпнахме.
   Само си представете... в миг на лудост и безумие да извършиш нещо, от което ти самият се отвращаваш, и винаги си ненавиждал у другите... да убиеш, да изнасилиш, да се изгавриш, да осакатиш... И после да не можеш да повярваш, че е възможно, че си способен на такова нещо... Но то да си стои, с неопровержими доказателства. И ти всеки ден да виждаш осакатения човек срещу себе си, кръвта му, раните му, сълзите му, да чуваш вика на болка... no no no no no

Ето, с това трябваше да живее Керим. Той се отвращаваше от себе си не по-малко, отколкото Фатмагюл се отвращаваше от него. Нали си спомняте диалога от пета серия в хотела -
Ф: "Господ да те убие, проклет да си!"
К: "Амин!"
   Но знаете ли кое е най-гадното? Че никога не получаваш съчувствие. Така беше и с Керим - никой не му съчувстваше. Дори най-близкият му човек, аблата. Болеше го, страдаше, но никой не го прегърна и не му каза: "Няма страшно, ще мине, ще се справиш, аз вярвам в теб!". Никой. Weary
   А и как да го направи... Аз не бих прегърнала такъв човек. Дори да виждам разкаянието му, дори да му вярвам, че е искрен... споменът за извършеното ще ми скове ръцете и няма да мога да ги вдигна за прегръдка, дори сърцето ми да иска... И най-ужасното е, че той осъзнава това. Осъзнава, че е чудовище, от което хората се плашат и бягат. "Кръстят се", както го видят, все едно е дявол. Е, в Турция не се кръстят, но... каквото правят там. hahaha Осъзнава, че си го заслужава до последната трохичка. (Спомнете си само сгърченото от болка лице на Керим, когато видя изпадналата в истерия Фатма в банята, след като разби вратата...)

Затова КВФ, при всичкия си реализъм, си остава за мен една прекрасна, вълнуваща, вълшебна приказка! И приказният елемент в нея е точно Керим. И то, благодарение на играта на Енгин!
   Няма как да се получи това в реала! Няма как да ме накарат да се влюбя в един човек с такъв потресаващ факт в биографията си! Тоест, има... ако е с очите и харизмата на Енгин.
   Наистина, надминаха себе си създателите на този филм с общочовешкото послание в образа на Керим! Съмнявам се, че те самите са се замисляли чак толкова надълбоко и са правили чак такива дългосрочни планове за създаване на образ-легенда! За такава всесветска мисия в защита на покаянието! Напротив, във втори сезон си пролича как всячески се мъчеха да го напъхат в тесния калъп на представите на турците за "праведен мъж", да го обезличат и натикат на втория ред, да не би да уплаши някого със силата си.
   Но лавината вече се беше търкулнала по склона. Зрителите вече бяха изпили вълшебното хапче и нищо не можеше да разруши непоколебимото им възхищение от Керим. В края на сериала не остава и един зрител, който да не изпитва истинско, буквално, лично щастие от двеминутната сцена в началото на 79 епизод - единствената сцена на безоблачно щастие и любов между Фатма и Керим (сладкото събуждане). Всички са дълбоко удовлетворени, че чудовището е обикнато, приласкано и получило своята заслужена доза любов.
   Заслугата е изцяло, единствено, безапелационно на неземните говорещи очи на Енгин. Молбата за прошка в тях е така отчаяна, болката толкова непоносима, тъгата така красива, че ти идва да убиеш Фатма, че не му каза "Прощавам ти". Просто се предаваш. Предаваш се и тръгваш срещу себе си. Невъзможно е да не се влюбиш. Противоречи на всемирните закони.

Хубав ден и простете, ако съм ви досадила. newsm51

Интересни разсъждения, Барисеа. Но съм съгласна с това, че Керим трябваше сам да се пребори с всички последствия на прекалената си доверчивост... И все пак, имаше вярата на кака си Мерием в него... имаше съветите и подкрепата и в опитите му да поправи стореното... както и тези на Кадир... И съм съгласна с мнението на онзи испански продуцент, който заяви, че Керим, всъщност, е главният герой на тази драма. А Енгин е единственият, който можеше да извади и покаже цялата дълбочина на трагедията на разкаянието на виновния добър човек... 

# 580
Що клипове изгледахме, поздравления от цял свят, колажи, дарения, картички, поеми - феновете изпратиха към Енгин Акюрек потоци любов. Дали ще има отговор от него или от г-жа Дурак? Думичка поне? Или може би нещо подобно на този клип, да чуем с неговия глас едно "благодаря"...

https://www.facebook.com/192179427595933/videos/vb.1921794275959 … ype=2&theater

Колко би било хубаво, естествено, професионално, човечно, просто възпитано, да отговори на поздравленията за рождения си ден!

# 581

Какво ли си мисли Тек ? Thinking

# 582

Търсим, а то пред очите ни... Thinking

# 583
Що клипове изгледахме, поздравления от цял свят, колажи, дарения, картички, поеми - феновете изпратиха към Енгин Акюрек потоци любов. Дали ще има отговор от него или от г-жа Дурак? Думичка поне? Или може би нещо подобно на този клип, да чуем с неговия глас едно "благодаря"...

https://www.facebook.com/192179427595933/videos/vb.1921794275959 … ype=2&theater

Колко би било хубаво, естествено, професионално, човечно, просто възпитано, да отговори на поздравленията за рождения си ден!
   И колко би било хубаво, естествено, човечно, просто възпитано да намалеят хората с претенции или претенциите на хората!  Joy Joy Joy Joy Joy

# 584

Момичета  Two Hearts казвам ви приятни сънища.

Общи условия

Активация на акаунт