Тръпнем всички вече, на път е НОЕМВРИйското човече - Тема 11

• 32 623
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
Dora, и аз вървя към отеснели ботуши, май съм качила номера...еми ноември с чехлички Grinning
Nimfea, на мен също ми се появи така брадавица предната бременност. Сега не смея да се погледна, че с тези разширени вени се стряскам.
Beboche, моята беба също се върти, но главично последно беше преди месец и то за няколко часа. После пак си застана седалищно. Сега от време на време се смъква малко, че и отеснява пространството, но после пак се избутва в любимата си поза с главата, забита в белия ми дроб...
Теичка и аз съм пълна с брадавички. Преднага бременност пак имах и после изчезнаха, та се надявам и сега така. Хубавото на твоето притеснение за раждането е, че този път няма на къде да бягаш Grinning. Не се притеснявай, раждането минава и заминава Simple Smile/

Мами, на последът и аз не мога да спя, не толкова от някакъв дискомфорт от бременността, колкото от притеснения. Преди няколко дни се оказа, че сме сключили една проблемна сделка с имот и сега ще си имаме разправии, та не спах няколко дни покрай това. Сигурно ще се наложи ММ да пътува, а никак не ми се ще да ме оставя сама вече. Хайде, ако съм само аз, лесно, но нали и Софи трябва да я мисля. Отделно вчера ми се обади жената, с която от два месеца сме се разбрали, че от тази седмица почва да идва в къщи и да ми помага със Софи-  била си намерила работа! Що за хора? Аз като се разбрах с нея, не съм търсила друг човек. Дори ми се обаждаха няколко познати да ми препоръчват детегледачки, но аз отказах, защото съм поела ангажимент, а тази жена я намерих по обява и не ми беше толкова спокойно, предпочитах някой да ми препоръчат. Притеснявам се с това, че нещата отиват към секцио как ще се оправям с двете. Те първа ще търся жена, ако намеря, ще мога ли да разчитам? ММ не иска и да чуе за майка ми и се изнервям ужасно от цялата ситуация, защото все пак тя ми е някакъв краен вариант. Макар, че и двамата са едни характери, пак няма да ми е много спокойно...Имам чувството, че съм съвсем сама и трябва да се оправям с всичко. Според дулата, с която се срещах, бебето може да не се обръща, защото психически не съм готова за раждането - може и да си е права жената, ама готова или не, все до 40 дни, ще се ражда Grinning

# 361
  • далече в провинцията
Добро утро на ранобудните  Simple Smile
Ей навън така се излива, все едно с кофата...
Хем ми е гадно това време хем пък се радвам че навън нищо не може да се прави и мога да си обърна внимание на детето и домакинството,
Скрит текст:
пък и предната седмица ММ успя да донасее нивите и сега ще им е добре за поникването.
Предната седмица беше много натоварваща то не беше сеитба торове семена продажби викам на ММ взема да рода на някоя нива или в някои трактор или пък на някой кантар... Като капак ми се обади една прекупвачка и аз директно и казах че нямам зор да продавам че стоката ми е на склад и тя се обадила на всички в района че продукцията ми е лоша. И като капак немога и меда да си продам - чист без добавки на захари изкупна цена 5лв не е ли подигравка с производителя, трябва да правя като колегите храниш и вадиш 1 кг захар 1лв а 1кг мед 5 лв.
Ей с такива работи се занимавам ежедневно...
Киви добре е ученичката, понякога съжалявам че не съм я записала на занималня особенно като е топло и има външна работа, но пък като гледам като се занимаваме в къщи след час два и се доспива та там къде щеше да си почине че пък в четири аз като я взема да я проверя и да доучваме... Много учебници първата седмица ми беше  #Crazy #Crazy #Crazy докато посвикна от къде да гледам.
Надявам се свекървата да я взема и води от/до училището поне първия месец. Майка ми каза че ще дойде да ми помага за малко с беба.
Ина като гледам времето и все си мисля за чехлите  Joy Joy Joy Понякога близките ни не осъзнават как ни натоварват допълнително - между чука и наковалнята  Confused
Теичка наистина грешка, спокойно миличка, дано да имаш добър екип и вс да мине по "мед и масло" , а то всяко раждане си е индувидуално.

# 362
Привет и от мен момичета  Hug Напоследък изобщо немога да спя през ноща, то не са киселини, то не са едни болки в кръста и слабините и беба само шава...а и съм кълбо от нерви и притеснения относно раждането...Само сутрин успявам да подремна като изпратя ММ на работа. Пък и от времето ли незнам, нищо не ми се прави и съм в някаква депресия...Надявам се да отмине  Sad В четвъртък бях на преглед, беба е добре, наддала е вече е 2,500кг., плацентата не пречела да се храни добре и да има достатъчно кислород, което ме поуспокои. Сега съм всяка седмица в четвъртък на тонове. Откъм апетит положението е зле, нищо не ми се хапва, заради тези киселини, какво ли не опитах не помагат, смъкнала съм едно килце по случая. Браво на момичетата със сушилни, аз все се каня да пускам дрешките и одеалцата да изпера, но на това време ще съхнат 2 дена, но днес ще ги пусна вече, за да ми бъде по - спокойно.

# 363
Мен пък док вчера ме шашна, че шийката ми била 2,6см от 4 преди и да съм лежала вкъщи, че направо съм си била за болница. Това в 33+5, пък аз се чувствам перфектно...имах тук там разни подготвителни стягания, но нищо кой знае какво и сега съм се вкиснала. На вас мерят ли ви шийката и какви са ви показателите за нея?

# 364
Моята док я мери всеки път. Преди две седмици беше 3.6, във вторник пак ще мерим. Дано да е все така добре. Сега съм в 35г.с.

# 365
Мен пък док вчера ме шашна, че шийката ми била 2,6см от 4 преди и да съм лежала вкъщи, че направо съм си била за болница. Това в 33+5, пък аз се чувствам перфектно...имах тук там разни подготвителни стягания, но нищо кой знае какво и сега съм се вкиснала. На вас мерят ли ви шийката и какви са ви показателите за нея?
Моята последно беше също 26мм,но това преди месец и повече. Според доктора ми била ок и не лежа. Последния път не съм го и карала да ми я мери. Само ме провери за разкритие и каза ,че е ок. Някъде четох,че е нормално до 28г.с. долната граница да е 25мм, а след това 15мм. Нз до колко е вярно. Но аз започнах бременността с 28мм и не съм лежала особено.Но всеки е индивидуален.

# 366
здравейте и от мен! от няколко дни не се чувствам добре, кръвно нормално, температура нормална а на мен ми отпаднало и ми се вие свят... на всичкото отгоре вчера имах адски сърбеж в интимната област (не във влагалището) и си мисля че може да е от антибиотика. измих се няколко пъти с вода с малко сода и мина сърбежа. за дметка на това днес краката и ръцете страшно много са ми подути та сега легнах и си държа краката на няколко калъфки. също така нямам апетит за нищо и само киселини ми вървят, направо е някакъв ад ... постоянно ми се спи а като се събудя имам чувството че главата ми тежи 100 кила

# 367
Буболинче, как са ти изследванията?

# 368
Моята шийка е 26мм и ме похвалиха, разрешиха ми да се разхождам и аз съм се втурнала като луда- чистя, готвя и се мотам по магазините...е, на ръба на силите, но с кеф Wink

# 369
Здравейте аз да питам,че вече съвсем се обърках  newsm78 - от 5тия месец пия желязо на капсулки ,тогава имах 109 хемоглобин.Сега при последните изследвания е 122 -док каза,че мога да стана кръводарител  thumbsup На въпроса ми да спра ли хапчетата, каза  че мога да ги спра,ако искам все пак да си пия по едно хапче на ден,да обаче аз пия и витамини в които се съдържа минимално количество.За него каквито и да е витамини  са напълно ненужни ("баба ти и и майка ти само витамини са пили,разбираш ли" ) ,но аз си ги пия от самото начало и мисля,че са ми полезни,тъй като не мога да си ги набавям от храната.Таа се чудя сега,ако спра желязото няма ли пак да падне този хемоглобин (знам ,че често няма връзка хемоглобин-желязо,но при мен се смята че е от това) ии съвсем се обърках вече  Confused

И да питам,някоя мама от Благоевград има ли?

# 370
във вторник ще  разбера как са изследванията

# 371
Привет момичета, аз днес се ушашках яко. Цял ден не съм усетила бебка и полудях и преди малко щях да карам ММ да ходим в някой спешен център и тя се разрита..охх ще се побъркам вече.. Rolling Eyes

# 372
Здравейте аз да питам,че вече съвсем се обърках  newsm78 - от 5тия месец пия желязо на капсулки ,тогава имах 109 хемоглобин.Сега при последните изследвания е 122 -док каза,че мога да стана кръводарител  thumbsup На въпроса ми да спра ли хапчетата, каза  че мога да ги спра,ако искам все пак да си пия по едно хапче на ден,да обаче аз пия и витамини в които се съдържа минимално количество.За него каквито и да е витамини  са напълно ненужни ("баба ти и и майка ти само витамини са пили,разбираш ли" ) ,но аз си ги пия от самото начало и мисля,че са ми полезни,тъй като не мога да си ги набавям от храната.Таа се чудя сега,ако спра желязото няма ли пак да падне този хемоглобин (знам ,че често няма връзка хемоглобин-желязо,но при мен се смята че е от това) ии съвсем се обърках вече  Confused

И да питам,някоя мама от Благоевград има ли?

Taylala аз съм от Благоевград

# 373
Да не би тази отпадналост да се дължи я на хемоглобин, я на желязо  newsm78

# 374
Момичета, откога се спира магнезия?

Общи условия

Активация на акаунт