♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 16

• 42 321
  • 758
  •   1
Отговори
# 240
Такааа-изгледах серийката-да му се не види-не можах да се ядосам подобаващо на дървото,като му видях физиономията в последния кадър hahaha Дожаля ми за него-той осъзна,че е влюбен,но ще има да страда,то му се полага де Wink Работата с договора ще се размирише и той ще се опита да я препази-ще даде пресконференция и ще поеме цялата вина,за да не я нападат медиите и да я наричат каква ли не Mr. Green Направо ще се пръсна от любопитство дали и тук ще е така Crazy Така или иначе Мурат ще разбере,че е влюбена в Джан,но въпреки това ще и предложи брак,докато Джан е изчезнал някъде в усамотение Laughing Тя,разбира се,ще помоли за време и накрая ще му откаже Wink Ама през това време искам да видя как ще реагира Джан,като разбере Peace Нашите сладури се справят чудесно,а корейците са доста по-обрани откъм емоционални сцени-тук ми е много по-интересно Peace

# 241
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Това чудо как може да е с Лейди Гага не ми е ясно Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 242
Вай бе баклава

Веси, лейди Гага не е чак толкова грозна/ страшна, има си чар и талант момичето

# 243
Диде, според мен Джан хареса сценария на Джан  Peace  Като го четеше, се усмихваше лекичко  Laughing  Може би ще се съгласи да играе и няма да има нужда Айш да го моли за това, както е при корейците  Confused  Елиф е възможно заради този факт да изпорти новината за фиктивния брак  Twisted Evil Ще усети джадъ, че Джан е влюбен в Айш, но няма да е добра като корейската героиня  ooooh!  Нашата патка е от най-гадните - тъпа, нагла, досадна, дразнеща оФца  Twisted Evil

Вес, ако искаш разгледай темите в подфорум Телевизия и Кино  Peace  Може там да има някакво инфо  за рейтингите при американските сериали и филми Thinking

Къде изчезна Елиним  Rolling Eyes

# 244
Рейтинга за всеки един американски сериал го има в Уикипедия пишеш името на сериала и за всеки епизод има по отделно.А като цяло рейтинг можеш да видиш и в imbd.

# 245
Неж,и на мен не ми се вярва русата вещица да стане бяла и добра #Cussing out
Хади бакалъм Wink

# 246
Рейтинга за всеки един американски сериал го има в Уикипедия пишеш името на сериала и за всеки епизод има по отделно.А като цяло рейтинг можеш да видиш и в imbd.
Да видях,но е много по-сложно от Тр рейтинги.Аз искам да видя всички сериали в дадения ден и да видя моя примерно на кое място е?Така няма как да знам всички сериали излъчени в деня?

# 247
Хади бакалъм Wink
Е според нея щял да свикне и с нея и с яденето й #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Като че ли се свиква с такова нещо? ooooh! ooooh! ooooh!

# 248
Веси в Уикипедия има за всяка сериа рейтинга.Ама не знам дали има кой сериал на кое място е.

# 249
Хади бакалъм Wink
Е според нея щял да свикне и с нея и с яденето й #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Като че ли се свиква с такова нещо? ooooh! ooooh! ooooh!

Ще свикне Джан - друг път  Mr. Green  Той е толкова Флюбен в Елиф, че няма търпение да избяга от нея  Whistling
Ашк, ашк  Mr. Green Такава любов като тяхната и в приказките я няма  hahaha

# 250
Веси, аз само Тиранин следях.

# 251
Веси, аз само Тиранин следях.
И аз го гледам,ще има 3 сезон нали?

# 252
Неж, ще го гледам, но с отегчение ooooh!
Не искам отново Джан да юрка Айш... да тича по всяка свирка
на Елфа и всякакви такива дърварски безумия. Thinking
Аз бях забравила за договора, че Елфа и там изяде лай..а и трябва да си
го отнесе #2gunfire Дет, досега май комшийте се движат по корейския сценарий
и няма причина да не продължат ooooh!
За Джан не ми е жал... той заслужава да пострада...
но ся ми стана жал за Мурат, че ще бъде отхвърлен...
той най-малко заслужава това Cry

Последна редакция: нд, 04 окт 2015, 19:05 от *ems*

# 253
И аз не искам Моя Мурат да страда Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 254
  • Пловдив
Вярно, Ели я няма няколко дни вече в темата. newsm78
Аз не съм гледала Статуса още, днес ми е ден за Ашк-а и Парчетата.

Ама тоя хубавия пожарникар от ъъъ..кой филм беше, верно ли с Лейди Гага? Shocked

Общи условия

Активация на акаунт