♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 16

• 42 296
  • 758
  •   1
Отговори
# 300
Още снимки от Берк:  Mr. Green

Скрит текст:

Скрит текст:

Сладур  Crazy  И Уур  Crazy  Heart Eyes

Симонка, чок тешекюр, че си скрила джадъ Мерве  Hug

# 301
Лаве Hug  взимай, джанъм  Hug  Който искаш - него взимай  Hug  Пък дано ти помогнат за лечението и да оздравееш по-бързо  Flutter

Още малко от Баръшко:

И моя любимец Корай  Heart Eyes

# 302
Важно съобщение за тези, които няма да ходят до спешното!!!! hahaha hahaha hahaha
Довечера по TV7 от 21:30 ще дават "1453-а Завладяването на Константинопол" 1 част с Ибрахим Челиккол, Деврим Евин и Дилек Сербест...  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Който желае, нека гледа...  Crazy Crazy

# 303
# 304
Куинче  Hug  
И аз спрях да оправдавам Джан  Naughty  Отдавна ме разочарова, но вместо да се промени и да се очовечи, той твори само глупости  ooooh!  Гадняр, тъпанар - редува си настроенията и за малко цвят се прави на шут  Crossing Arms

# 305
Важно съобщение за тези, които няма да ходят до спешното!!!! hahaha hahaha hahaha
Довечера по TV7 от 21:30 ще дават "1453-а Завладяването на Константинопол" 1 част с Ибрахим Челиккол, Деврим Евин и Дилек Сербест...  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Който желае, нека гледа...  Crazy Crazy

Офф яяя  ooooh!  Нямат срам Тв7  Crossing Arms

# 306
  • IT
Simple Smile Да заповяда някой от момците, че ми се е схванал врата за капак да ме намачка.
Аз бях с червено гърло и главобол, освен един спец. чай за гърло, Сардето му каза компрес с ракия и черен пипер, който си мисля че ми повлия мн добре, вече ми е ок гърлото нямам температура, ама ми се схвана врата  Joy. А за джиндж бях забравила,

# 307
  • Пловдив
Хади яяя! Аз ще си тапосам смъркащия нос и чая да гледам.Барем Ибо ми подейства оздравително.В краен случай ще заема за малко Баръш да ме разтрива  Mr. Green
Лаве, саол, джанъм Hug.Дребния кихавеше вчера и лек атеш имаше снощи, но него го оправих само с коластра и витамин С.Сега като ми го натресе - откашля си много свежо и е като фъртуна.

# 308
# 309

Отивам отивам...  hahaha hahaha Не, аз наистина отивам да се изкъпя, че след малко почва ААА и пред д-ра трябва да сме чистички и спретнати..   Rolling Eyes Laughing ама и Патрона ако дойде, за компания, няма да му се разсърдя...  Blush Heart Eyes Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 310
Скрит текст:
Още снимки от Берк:  Mr. Green

Скрит текст:

Скрит текст:

Сладур  Crazy  И Уур  Crazy  Heart Eyes

Симонка, чок тешекюр, че си скрила джадъ Мерве  Hug
Няма за какво, Нежи! Heart Eyes
Мерве май си е оправяла устните, на снимките в скрития текст ми харесва как изглежда.  Peace
Да кажа и моето мнение за Статуса Laughing
Доста по - сериозен стана от преди. Снощната серия тръгна много весело и накрая се объркаха нещата(и в 10 серия така беше - цяла епизод смях и накрая - развод). Много забавен Джан, какъв голям мъж е, а как бяга от малкото кученце. Друго ми направи впечатление - можеше да си измие сам зъбите, но не успя да се нахрани сам hahaha
Моментът с роклята няма нужда изобщо да го коментирам, сладури големи са! Heart Eyes Дали наистина Джан повярва на Елиф за това какво е направила Айшегюл или просто си продължаваше с неговия си план да се държи лошо  newsm78 Нали каза на Мурат, че познава съпругата си, ако беше така нямаше толкова лесно да се поддаде на лъжата на възлюбената му.
Честно казано ми дожаля и за двамата. Милата Айшегюл - колко е малка, крехка, а колко много я нараняват всички. За Джан също ми дожаля - от една страна напълно си заслужава да остане сам, за да разбере какво иска и какво има, но от друга - според мен той води някаква вътрешна битка със самия себе си. Той сам каза, че иска да е щастлив, но не може заради обещанието, което е дал на Елиф като е бил малък. Показва, че държи на думата си.
Когато се прибра вкъщи след скарването мисля, че горко съжали за това какво е казал. Прочете и сценария, според мен ще се съгласи да участва във филма, първо защото му хареса сценария и второ, може би си мисли, че така жена му ще му прости. Като казах жена му и се сетих - тя от 3 епизода някъде не си носи пръстена, но той не си сваля халката.  Heart Eyes
Единствено не мога да разбера поведението на Мурат - ако осъзнава, че А обича Джан, защо продължава да прави опити да бъде с нея  newsm78 В крайна сметка насила хубост не става. Или пък се опитва да й бъде приятел, защото е разбрал какво ангелче е Дребосъчка и колко добро сърце има (и по един или друг начин така ще помогне и на приятеля си да го осъзнае). Така или иначе му е ключова ролята.
Пиша много набързо, понеже много неща  исках да кажа  Laughing Извинявам се, че стана много дълго, че е доста несвързано и че най - вероятно има доста правописни грешки Confused

# 311
       Моми4ета мили ,благодаря за превода ,коментарите и всяка една дума ,която сте написали за Статуса вси4ко е така както  е написано от вас  !!!! Сега сядам да изгледам Статуса   и да си попла4а с моята мъни4ка  сладурана !!!!! Джан Текин  - за него  ми е мъ4 но  пове4е  !!!  Кога един мъж признава на една жена ,4е е хлътнал толкова много  ?!!! Такъв слу4ай няма  или ако има ,това е в турски сериал !!!! БЛАГОДАРЯ !!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet 

# 312
Скрит текст:
Гледайте, моля ви се, Берк как държи МерветУуууу  Twisted Evil  А в сериала не може да носи Серен като хората  ooooh! Crossing Arms  Тя да не е чувал с брашно, бе?  Naughty

С какво се занимава тази Мерве? newsm12
Освен Берк Mr. Green

# 313
Скрит текст:
Гледайте, моля ви се, Берк как държи МерветУуууу  Twisted Evil  А в сериала не може да носи Серен като хората  ooooh! Crossing Arms  Тя да не е чувал с брашно, бе?  Naughty

Освен Берк Mr. Green
Учи право, но може и да греша  Peace

# 314
Скрит текст:

Освен Берк Mr. Green

Не откривам инфо за нея в нета  Whistling

Симонка, и снощи го казах - Мурат е влюбен и се бори за Айш - внимание, загриженост, помощ, каквото може - прави за нея  Peace  Длъжен е да опита  Wink  А изборът вече е неин  Whistling  Тя ще си прецени при кого да остане - дали при Джанчо тъпанарчо или при Мурат  Peace

Общи условия

Активация на акаунт