ММ иска да ме сподели с друг мъж

• 68 748
  • 221
  •   1
Отговори
# 150
Народа пак изперка яко!  Mr. Green

# 151
  • Другата България
Скрит текст:
Говорим за друга националност все пак.По света има много неща,който ще са ни странни,аз детето ми така не го възпитавам,но не мога да отида в училището и да променя цялата учебна система,нали?Това са неща който мен не ме касаят,датчаните нито ми харесват като хора,нито като общество...просто стандарта им на живот ме е довлякъл тук.Ако някой е останал с впечатление,че ми харесва ...не е така,странно ми е ,но няма и как да ги съдя и да им променям начина на мислене.Все едно някой да дойде в България и да почне да промива мозъци за това,няма как да се случи и това е. #Crazy

Grinning Нищо лошо няма в описаният от теб модел на датчаните.
Сериозно?
Нямаш проблем с това, мъжът ти да спи с дъщеря ти, за да я "ограмоти" сексуално?
Или ти, с ентусиазъм ще си легнеш със синчето, да му покажеш едно-друго в секса?
А ако двете ти деца взаимно се просветляват в секса, пак ли ще  newsm44

Това кой къде в темата го спомена!? Или говориш по принцип? Щото попресоли манджата ми се струва. Rolling Eyes Confused

# 152
dilqna_765, нито едно от твърденията ти за Дания не отговаря на истината!  Naughty

Не разбирам с каква цел лъжеш на кубици, всяко нещо може лесно да се провери, приказките ти от 1001 нощ са смешни и жалки!

Ей за това говоря може да са извратени ама поне не са нападателни newsm78 Ти ли ми казваш,че лъжа?Или си сигурна в това?Интересно къде живееш,ако си тук къде точно си и комуникираш ли с хора изобщо?И как измери лъжата в кубици?! #Crazy Дай да не се заяждаме,ако имаш нещо пиши не ми казвай кой лъже и кой не... newsm78 Ама от недорасли дето всичко знаят и всичко им е ясно... Joy А за момичето се убихте бе ...Който е безгрешен да хвърли първи камък!!!!В кой век живеете?!Всеки може да прави каквото си поиска приемайте го.За едни е липса на морал,другите пък го разбираме...решили хората и си направили якото... newsm78

# 153
Скрит текст:
Скрит текст:
Говорим за друга националност все пак.По света има много неща,който ще са ни странни,аз детето ми така не го възпитавам,но не мога да отида в училището и да променя цялата учебна система,нали?Това са неща който мен не ме касаят,датчаните нито ми харесват като хора,нито като общество...просто стандарта им на живот ме е довлякъл тук.Ако някой е останал с впечатление,че ми харесва ...не е така,странно ми е ,но няма и как да ги съдя и да им променям начина на мислене.Все едно някой да дойде в България и да почне да промива мозъци за това,няма как да се случи и това е. #Crazy

Сериозно?
Нямаш проблем с това, мъжът ти да спи с дъщеря ти, за да я "ограмоти" сексуално?
Или ти, с ентусиазъм ще си легнеш със синчето, да му покажеш едно-друго в секса?

Това кой къде в темата го спомена!? Или говориш по принцип?
Щото попресоли манджата ми се струва. Rolling Eyes Confused
Не съм, има материали в нета на кг, стига да ти се търси и чете.
Дори подобна тема имаше преди 1-2 години, по повод статия в тамошната преса.

# 154
  • Другата България
Ама тя казва "с описания от теб", не с описания в нета.

# 155
Скрит текст:

Сериозно?

Това кой къде в темата го спомена!? Или говориш по принцип? Щото попресоли манджата ми се струва. Rolling Eyes Confused

Абсолютно. Да не говорим, че да се вярва на  разни писаници в нета е много меко казано, не много разумно. А скандинавците си умирали да си лягат с майка си или баща си, с брат или сестра за да преподавали секс урок е просто без коментар. Това само в Библията го има, там пияни дъщери правят секс с баща си, забременяват и раждат велики синове.
Подобни глупости за Скандинавия просто не мога да повярвам, че някой ги приема насериозно и вярва в тях. Да се чуди човек как тогава има такъв наплив от емигранти, включително и българи, желаещи да ходат в страни, в които е нормално майка и син да се онодят. Joy

# 156
Това нещо аз лично не го знам да го практикуват между тях,не знам наистина не съм и чувала,но все пак не съм от дълги години,а едва няколко месеца  и тук казвам не ми е ясно.Бях го мяркала из самата тема,но не обърнах кой знае какво внимание.Казвам просто че тук думата секс и какво правят мама и тате се обяснява от рано за какво иде реч.Сега какво се пише и какво е наистина никой не знае  newsm78 Казвам неща,който съм видяла и научила от българи тук и се личи ,че хорицата са си по отворени към по различни неща,странни за нас....,но темата не е свързана конкретно с това  Grinning

# 157
Това нещо аз лично не го знам да го практикуват между тях,не знам наистина не съм и чувала,но все пак не съм от дълги години,а едва няколко месеца  и тук казвам не ми е ясно.Бях го мяркала из самата тема,но не обърнах кой знае какво внимание.Казвам просто че тук думата секс и какво правят мама и тате се обяснява от рано за какво иде реч.Сега какво се пише и какво е наистина никой не знае  newsm78 Казвам неща,който съм видяла и научила от българи....,но темата не е свързана конкретно с това  Grinning

Естествено, че няма да го чуеш, дори да си от години. Истината е, че никой не го е чувал или виждал на живо, но само го е чел в нейно Величество Пресата. Аз например съм чела в нета, че в Германия имало книга, в която някакъв си съветвал татковците да пипкат клиторчетата на дъщеричките си, защото така незнам си какво си. Ами, това са пълни глупости и дали да си вадя извода, че видиш ли немците си пипкат дъщеричките по ония работки. Естествено, че думата секс се обяснява възможно най - рано и в моите представи и то от мен или таткото. И да, синът ми научи точно от мен какво е това секс. Същото ще направя и с дъщеря си, когато поотрасне малко. Аз точно затова казах, че аз адмирирам модела, в който думата секс не е срамна и, в който думата секс е разяснена именно от семейството. Дано сега някой не разбере от поста ми, че съм спала със синът си. Laughing

Да, хорицата са по - отворени от нас, германците също. Това не значи, че са извратеняци или практикуващи инцест. Така се говореше за холандците, че са педофили, защото имало някакъв си, който си регистрирал партия и искал сваляне на допустимата възраст за секс от 16 на 12 години. Също така имало някакви си, които искали да им се разреши да се женят за вторите си братовчеди. Партия Атака го раздухваха и ни убеждаваха, че западняците си умират да си лягат с родителите си, братята и сестрите си, както и с малки деца, и ни готвят страшни закони, с които едва ли не ще ни карат да спим с родителите си. Peace

# 158
Айде да ви поналея масло в огъня по въпроса за морала /косвено свързан с темата на авторката/. В Германия преди две години забраниха със закон правенето на секс с животни. В Дания не е забранен, затова защитниците на животни изревават от време на време, че публичните домове с животни трябва да се закрият, защото са насилие (над животните, де)   Mr. Green

Иначе темата страшно интересна, ама авторката спря да отговаря на въпроси  Crazy

# 159
  • Тра-ла-ла
В Дания не е забранен, затова защитниците на животни изревават от време на време, че публичните домове с животни трябва да се закрият, защото са насилие (над животните, де)   Mr. Green
И убиват животни в зоопарка, защото им пречели. А после ги разфасоват пред очите на деца ooooh! До тук 2 жирафа и 1 лъв. Какво хубаво да се очаква от тази държава?!

# 160
Айде да ви поналея масло в огъня по въпроса за морала /косвено свързан с темата на авторката/. В Германия преди две години забраниха със закон правенето на секс с животни. В Дания не е забранен, затова защитниците на животни изревават от време на време, че публичните домове с животни трябва да се закрият, защото са насилие (над животните, де)   Mr. Green

Иначе темата страшно интересна, ама авторката спря да отговаря на въпроси  Crazy

Ти пък!? В някой щати в Америка даже все още няма закон за правенето на секс с животни и много природозащитници протестират, че трябва да бъде забранено със закон навсякъде в Америка, не само в определени щати. Един вид зоофилията да се забранява и наказва, ама нали знаеш, че едва ли някой ще се захване с това, като има да разрешава купища наистина сложни проблеми.

# 161
В Дания не е забранен, затова защитниците на животни изревават от време на време, че публичните домове с животни трябва да се закрият, защото са насилие (над животните, де)   Mr. Green
И убиват животни в зоопарка, защото им пречели. А после ги разфасоват пред очите на деца ooooh! До тук 2 жирафа и 1 лъв. Какво хубаво да се очаква от тази държава?!

Е,не не мога искаш да кажеш,че ти съдиш за държавата по това ли?Или какво?Аре бе ми в България ко става...мизерия,кучета ...кое с крака,кое без...коне с каруци.Какво се опитваш да кажеш,че заради 2 жирафа и един лъв и държавата не струва? newsm78 #Crazy Аз я обичам,но на мен лично повече ми е взела от колкото ми е дала ConfusedТемата беше насочена другаде ако не се лъжа...нека се придържаме  Shocked

# 162

Е,не не мога искаш да кажеш,че ти съдиш за държавата по това ли?Или какво?Аре бе ми в България ко става...мизерия,кучета ...кое с крака,кое без...коне с каруци.Какво се опитваш да кажеш,че заради 2 жирафа и един лъв и държавата не струва? newsm78 #Crazy Аз я обичам,но на мен лично повече ми е взела от колкото ми е дала ConfusedТемата беше насочена другаде ако не се лъжа...нека се придържаме  Shocked

Напълно подкрепям!

# 163
Здравейте пак от мен,

Мъжа ти благодари ли му, че те е оправил?  Laughing Все пак добрите обноски изискват...

# 164
  • София
Авторката сигурно се е отдала на новите хоризонти в секса и не й е до даване на обяснения в темата.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт