ММ иска да ме сподели с друг мъж

• 68 769
  • 221
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Абе хора, кой ви е спрял да си го слагате с когото си поискате. Щом ви кефи, няма лошо. Само не ни го развявайте гордо под носовете. Аз коментирам ли секса с мъжа си - не, и никога не съм го правила. Вие що се мислите, че сте извършили някакво геройство, че да трябва да го разискваме тук.

# 136
Дами, че кой ви кара да ги одобрявате. Просто има хора, които се различават от вас. И това не се явява престъпление, нали така? Или пък се явява? Ами тогава да им теглим по един откос с калашников и да се приключи. Само че на мен ми се иска да знам преди това по какъв закон всички трябва да са като вас. И да гледат на света през същия ограничен кръгозор.

Да ви припомня само, че крайната форма на идеята, че всички, които не са като нас, нямат право да съществуват, е ислямския екстремизъм. Те се имат за върха на еволюцията, и са абсолютно готови да изтребят всичко живо, което е различно.

Абсолютно. Някой споделя как го прави с тройки, четворки, петорки и веднага се намира някой възмутен, че онзи си разправял на всеослушание сексуалният живот. Ми голяма работа, като толкова ги възмущава да не го четат човека. Искал да си каже мнението, казал си го и то в публичен форум. Това е все едно да кажеш, че моногамните на всеослушание, информират широката публика, че са моногамни или изобщо ако си кажеш мнението в публичен форум излиза, че занимаваш аудиторията със себе си.
Сексът е интимно занимани за едни, за други е с двойки, тройки, петорки и каквото си пожелаят.

Цитат
Ами, прави си какъвто искаш....двойки, тройки, оргии, с животни, с дървета, както щеш.Ама що държиш и другите да научат?

Ами казал си е мнението по темата и е дал пример със себе си. Какво лошо има? Ако на някой не му е интересно, просто прескача поста, а не държи сметка как може някой да си казва мнението. Като не държат другите да научават просто подминават с безразличие, ама очевидно не им е безразлично.

# 137
Аз коментирам ли секса с мъжа си - не, и никога не съм го правила.

А има ли за коментиране по принцип?  Mr. Green

# 138
Скрит текст:
Еееей мами и дами, много сте строги към нас " перверзните".Дано след десетина години заедно ,да имате смелост и доверие в другия за да поискате изпълняване на някоя ваша фантазия.При нас това подейства много сближаващо,,/психически/ и след това, вече повече от десет год. периодично "изтрещяваме " и го правим/напоследък все по-често по желание на жена ми,защо ли,-аз съм на 57 а тя на 45г.,отгледахме деца и ги изпоженихме ,а чакаме и друго поколение, така че сме благодарни на перверзиите че ни запазиха хиляда години мерака да сме заедно/между другото и досега правим секс един с друг поне 2 пъти седмично!

А сега ако кажете, че изглеждате напълно нормални хора външно, ще шокирате публиката Joy Joy Joy

Ти си много мой човек да знаеш  Joy Hug Абсолютно съм съгласна с теб ама за всичко!Всеки си решава какво да прави,как и с кой та ако щете и колко пъти.Тази тема я има,защото в действителност има много хора,който в стремежа си да запазят връзката си експериментират в това според мен няма нищо лошо.Имам наблюдения,че доста мъже искат да прекрачат тази граница на възможностите си,но въпроса е дали човека до него ще е с сходно мислене и ще го разбере изцяло.Може би именно и заради това стават повечето изневери и всичко си е скрито покрито и след време се и разпада цялата връзка и защо??Поради причината,че някой хора даже го приемат за психическо заболяване...не и не.Всичко е право на избор да,но ако кажеш не дали твоят човек няма да си направи хубавото и без теб?Въпроси на който е хубаво да се замислим.
Аз живея в Дания тук ако знаете как възпитават децата си....леле мале...Тук теми табу няма,правят си всякакви щуротии и не им пука,пълни пердета са.Според мен може би нашият манталитет си е такъв и не приемаме различното за интересно,а за болно състояние newsm78
С това трябваше да започнеш ...... Laughing
Знаем как "възпитават" децата си там....още от 8-9 годишни в училище ги учат, че могат да правят секс на поразия, осигуряват им гинекологични "прегледи" за дефлориране, внушават им, че няма нищо странно и лошо майка да се секси със сина и баща с дъщерята....Че се опитват и да "просвещават" и останалия свят, че това са най-нормалните неща на света, пък видиш ли, останалия свят е задръстен и изостанал, щом не иска да се секси с майка/баща/брат/сестра...
Дааа, знаем прекрасно как се "възпитават" децата там.
И затова живеем ТУК.

# 139
 Не,не..нямах това в пред вит,не исках да изпадам в подробности  Grinning Тук още в училище примерно на 6г. им пускат филмчета за сексуалното възпитание,голи сцени...детето стана много любопитно в даден момент и аз се стреснах малко,защо тото преди не е била такава,но тук когато навършат 14г. имат право на сексуален живот,правят си оргии/примерно 10 момичета и 10 момчета/лудница им е  Joy Доколкото разбрах родителите предпочитат да знаят даже къде се случва това,за да не се притесняват един вид.Българите тук са ми казвали,че много неща мога да видя и да не се стряскам хахах.Преди два дена с дъщеря ми ходихме до магазина тук щори имат,но не ги пускат...може всичко да се види.Малката видя една женичка да си се къпе....за тях не е странно,че може целият град да те види докато се къпеш,докато си си с жена си,мъжа си ...абе все едно си на кино,обикаляш и се спукваш от смях Joy

# 140
Скрит текст:
Еееей мами и дами, много сте строги към нас " перверзните".Дано след десетина години заедно ,да имате смелост и доверие в другия за да поискате изпълняване на някоя ваша фантазия.При нас това подейства много сближаващо,,/психически/ и след това, вече повече от десет год. периодично "изтрещяваме " и го правим/напоследък все по-често по желание на жена ми,защо ли,-аз съм на 57 а тя на 45г.,отгледахме деца и ги изпоженихме ,а чакаме и друго поколение, така че сме благодарни на перверзиите че ни запазиха хиляда години мерака да сме заедно/между другото и досега правим секс един с друг поне 2 пъти седмично!

А сега ако кажете, че изглеждате напълно нормални хора външно, ще шокирате публиката Joy Joy Joy

Ти си много мой човек да знаеш  Joy Hug Абсолютно съм съгласна с теб ама за всичко!Всеки си решава какво да прави,как и с кой та ако щете и колко пъти.Тази тема я има,защото в действителност има много хора,който в стремежа си да запазят връзката си експериментират в това според мен няма нищо лошо.Имам наблюдения,че доста мъже искат да прекрачат тази граница на възможностите си,но въпроса е дали човека до него ще е с сходно мислене и ще го разбере изцяло.Може би именно и заради това стават повечето изневери и всичко си е скрито покрито и след време се и разпада цялата връзка и защо??Поради причината,че някой хора даже го приемат за психическо заболяване...не и не.Всичко е право на избор да,но ако кажеш не дали твоят човек няма да си направи хубавото и без теб?Въпроси на който е хубаво да се замислим.
Аз живея в Дания тук ако знаете как възпитават децата си....леле мале...Тук теми табу няма,правят си всякакви щуротии и не им пука,пълни пердета са.Според мен може би нашият манталитет си е такъв и не приемаме различното за интересно,а за болно състояние newsm78
С това трябваше да започнеш ...... Laughing
Знаем как "възпитават" децата си там....още от 8-9 годишни в училище ги учат, че могат да правят секс на поразия, осигуряват им гинекологични "прегледи" за дефлориране, внушават им, че няма нищо странно и лошо майка да се секси със сина и баща с дъщерята....Че се опитват и да "просвещават" и останалия свят, че това са най-нормалните неща на света, пък видиш ли, останалия свят е задръстен и изостанал, щом не иска да се секси с майка/баща/брат/сестра...
Дааа, знаем прекрасно как се "възпитават" децата там.
И затова живеем ТУК.

Не искам да излизам криво разбрана.Просто няма лошо,човек който има желание да експериментира с любимият човек,за мен не е странно.Това какво се случва тук за мен също не е нормално,но мога ли да изляза и да почна да изнасям лекции.А това в по горният коментар,че хората били горди и едва ли не се хвалят с това,за мен не е така.Момичето,което е писало темата е било достатъчно объркано и се е борело с себе си дали може или не може.Ако беше наясно с себе си дали е готова на тази крачка или не тази тема нямаше да я има все пак.

# 141
Цитат
се спукваш от смях
Що ли на мен не ми е смешно......
Съжалявам, но изобщо не виждам как едно дете, което на 12-14 години вече е участвало в оргии, ще се влюби, ще обича и ще създаде стабилна и емоционално отговорна връзка с един човек.
Неговата представа за любов, обич, секс, интимност, уважение към другия, междуличностни отношения в двойка е тотално изкривена.
Доказателство е това, което описваш като поведение на възрастните.

# 142
  • София

Ти си много мой човек да знаеш  Joy Hug Абсолютно съм съгласна с теб ама за всичко!Всеки си решава какво да прави,как и с кой та ако щете и колко пъти.Тази тема я има,защото в действителност има много хора,който в стремежа си да запазят връзката си експериментират в това според мен няма нищо лошо.Имам наблюдения,че доста мъже искат да прекрачат тази граница на възможностите си,но въпроса е дали човека до него ще е с сходно мислене и ще го разбере изцяло.Може би именно и заради това стават повечето изневери и всичко си е скрито покрито и след време се и разпада цялата връзка и защо??Поради причината,че някой хора даже го приемат за психическо заболяване...не и не.Всичко е право на избор да,но ако кажеш не дали твоят човек няма да си направи хубавото и без теб?Въпроси на който е хубаво да се замислим.Аз живея в Дания тук ако знаете как възпитават децата си....леле мале...Тук теми табу няма,правят си всякакви щуротии и не им пука,пълни пердета са.Според мен може би нашият манталитет си е такъв и не приемаме различното за интересно,а за болно състояние newsm78

Просто мисля, че обществените норми в Бг все още са закостенели, още сме си в края на 20-и век, а не в началото на 21-и. Затова трябва да се говори на тези теми, за да могат повече хора да се научат да приемат различните от тях, докато тези различни не правят нищо лошо на някой друг. За да няма страдащи заради ''ама какво ще кажат хората''

И накрая една малка метка: познавам една дама, която смята всяко нещо, различно от мисионерската, за извращение. Ами разведе се, след като хванала мъжа си с мацка, правеща му свирка.

Нека да ви кажа, че що се отнася лично до мен, би ми било извращение да правя тройка. Само не искам да представям своето усещане като всемирен закон. Просто всеки човек има правото да живее както иска, щом не пречи на някой друг. При това без да го осъждат индивиди, които са останали в средновековието по отношение на разбиранията си.

И, да няма нужда да информираме децата си, ако правим тройки, така, както няма нужда да ги информираме, ако правим мисионерски секс. Както и те няма нужда да ни информират самите те какво правят в спалнята си. Но е хубаво да спрем да живеем като коне с капаци.

Последна редакция: пт, 30 окт 2015, 14:00 от detelistna.4etirilinka

# 143
Говорим за друга националност все пак.По света има много неща,който ще са ни странни,аз детето ми така не го възпитавам,но не мога да отида в училището и да променя цялата учебна система,нали?Това са неща който мен не ме касаят,датчаните нито ми харесват като хора,нито като общество...просто стандарта им на живот ме е довлякъл тук.Ако някой е останал с впечатление,че ми харесва ...не е така,странно ми е ,но няма и как да ги съдя и да им променям начина на мислене.Все едно някой да дойде в България и да почне да промива мозъци за това,няма как да се случи и това е. #Crazy

# 144
Говорим за друга националност все пак.По света има много неща,който ще са ни странни,аз детето ми така не го възпитавам,но не мога да отида в училището и да променя цялата учебна система,нали?Това са неща който мен не ме касаят,датчаните нито ми харесват като хора,нито като общество...просто стандарта им на живот ме е довлякъл тук.Ако някой е останал с впечатление,че ми харесва ...не е така,странно ми е ,но няма и как да ги съдя и да им променям начина на мислене.Все едно някой да дойде в България и да почне да промива мозъци за това,няма как да се случи и това е. #Crazy

Не се оправадавай пък ти.  Grinning Нищо лошо няма в описаният от теб модел на датчаните.

# 145
  • Вестерос
Прекалената разкрепостеност не е на добре.

Мен ме "вълнува" много разискваният въпрос от началото...

Авторке, мъжът ти бара ли се, докато те оправяха или се включи и тебе ли гледа като се бара или 26-годишния?  Crazy

Кой каквото и да пише за мен една жена с достойнство никога нямаше да падне до това ниво и да изпълнява прищявки от такъв сорт, да се терзае и да пише в бг мама за мнения.

# 146
  • София
Ама разбира се. Всеки има право да коментира. И ти, че дори и аз Laughing Моята кауза обаче е против фалшивия морал, който повелява криене, за да сме лицеприятни на обществото. Ако не си кажат сами хора като авторката, как ще ги познаеш? Ами ако твоята дъщеря или син например прави същото, но ти не знаеш?
Както писах преди, имам един страхотен приятел, който е семеен, с две деца, но е гей. Не смее да го сподели с никой, довери се само на мен. Заради фалшивия морал той се е оженил, че и деца е направил, но не се чувства щастлив. Да, родителите му са на седмото небе, но ако знаеха какви терзания струва това на техния син, как ли щяха да реагират? И защо трябва да живеем чужд живот, за да задоволяваме чужди на нашите представи? Някога, когато бях млада, раждането на извънбрачно дете се заклеймяваше от обществото като нещо много позорно. Имам приятелка, която роди и остави детето си за осиновяване, а сега го сънува нощем и не спира да тъгува по него. Е, удовлетворила е обществения морал, който гласи, че можеш да се лупаш на поразия, но стане ли явно, че го правиш - вече е голям позор. А на нея кой ще й компенсира нещастието? Тя сега е благоприлично женена, с дете, а какво се е случило с другото й дете, не се знае. Дали е щастливо? Дано. Но това е една разбита съдба.

Та примери като тези ме карат да се боря доколкото мога, за да променя тези догми, в името на които страдат хора, които в нищо не са виновни. Ето това са мотивите на моята позиция. Докато ти, magg-i, не ги одобряваш просто защото не са като теб.
Даваш примери, валидни за средата на миналия век.
И приятелката ти, и хомосексуалистът, са могли да отстоят идентичността си и решенията си, но не са им достигнали чисто човешките сили да го направят.
За никакви догми не може вече да се говори.
Това, което авторката след много тръшкане и морални терзания изживя, си има име- оргия, а при нея- мини оргийка.
Явно, с тоя мъж- заек, е насъбрала толкова неизживени оргазми,че му го е върнала с кеф.
Само че, за мен също това е неприемливо- за мен, независимо че за други е о.к.
В този случай, мисля си, че не иде реч за фалшив морал.
А, за липсата на морал.

# 147
Прекалената разкрепостеност не е на добре.

Мен ме "вълнува" много разискваният въпрос от началото...

Авторке, мъжът ти бара ли се, докато те оправяха или се включи и тебе ли гледа като се бара или 26-годишния?  Crazy

Кой каквото и да пише за мен една жена с достойнство никога нямаше да падне до това ниво и да изпълнява прищявки от такъв сорт, да се терзае и да пише в бг мама за мнения.
NaughtyИменно! Себеуважаваща жена, с достойнство, самочувствие ще се включва в тройки и то с мъжа си/който най-вероятно и той е без капка достойнство/за мен ми се струва неморално.А разнообразие в секса винаги може да се създаде, но между партньорите, а не оня да гледа, да се бара , докато оправят жена му.... Shocked

# 148
dilqna_765, нито едно от твърденията ти за Дания не отговаря на истината!  Naughty

Не разбирам с каква цел лъжеш на кубици, всяко нещо може лесно да се провери, приказките ти от 1001 нощ са смешни и жалки!

# 149
Скрит текст:

Grinning Нищо лошо няма в описаният от теб модел на датчаните.
Сериозно?
Нямаш проблем с това, мъжът ти да спи с дъщеря ти, за да я "ограмоти" сексуално?
Или ти, с ентусиазъм ще си легнеш със синчето, да му покажеш едно-друго в секса?
А ако двете ти деца взаимно се просветляват в секса, пак ли ще  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт