Абсолютно съм съгласна с теб ама за всичко!Всеки си решава какво да прави,как и с кой та ако щете и колко пъти.Тази тема я има,защото в действителност има много хора,който в стремежа си да запазят връзката си експериментират в това според мен няма нищо лошо.Имам наблюдения,че доста мъже искат да прекрачат тази граница на възможностите си,но въпроса е дали човека до него ще е с сходно мислене и ще го разбере изцяло.Може би именно и заради това стават повечето изневери и всичко си е скрито покрито и след време се и разпада цялата връзка и защо??Поради причината,че някой хора даже го приемат за психическо заболяване...не и не.Всичко е право на избор да,но ако кажеш не дали твоят човек няма да си направи хубавото и без теб?Въпроси на който е хубаво да се замислим.
Тук още в училище примерно на 6г. им пускат филмчета за сексуалното възпитание,голи сцени...детето стана много любопитно в даден момент и аз се стреснах малко,защо тото преди не е била такава,но тук когато навършат 14г. имат право на сексуален живот,правят си оргии/примерно 10 момичета и 10 момчета/лудница им е
Доколкото разбрах родителите предпочитат да знаят даже къде се случва това,за да не се притесняват един вид.Българите тук са ми казвали,че много неща мога да видя и да не се стряскам хахах.Преди два дена с дъщеря ми ходихме до магазина тук щори имат,но не ги пускат...може всичко да се види.Малката видя една женичка да си се къпе....за тях не е странно,че може целият град да те види докато се къпеш,докато си си с жена си,мъжа си ...абе все едно си на кино,обикаляш и се спукваш от смях

Абсолютно съм съгласна с теб ама за всичко!Всеки си решава какво да прави,как и с кой та ако щете и колко пъти.Тази тема я има,защото в действителност има много хора,който в стремежа си да запазят връзката си експериментират в това според мен няма нищо лошо.Имам наблюдения,че доста мъже искат да прекрачат тази граница на възможностите си,но въпроса е дали човека до него ще е с сходно мислене и ще го разбере изцяло.Може би именно и заради това стават повечето изневери и всичко си е скрито покрито и след време се и разпада цялата връзка и защо??Поради причината,че някой хора даже го приемат за психическо заболяване...не и не.Всичко е право на избор да,но ако кажеш не дали твоят човек няма да си направи хубавото и без теб?Въпроси на който е хубаво да се замислим.
Абсолютно съм съгласна с теб ама за всичко!Всеки си решава какво да прави,как и с кой та ако щете и колко пъти.Тази тема я има,защото в действителност има много хора,който в стремежа си да запазят връзката си експериментират в това според мен няма нищо лошо.Имам наблюдения,че доста мъже искат да прекрачат тази граница на възможностите си,но въпроса е дали човека до него ще е с сходно мислене и ще го разбере изцяло.Може би именно и заради това стават повечето изневери и всичко си е скрито покрито и след време се и разпада цялата връзка и защо??Поради причината,че някой хора даже го приемат за психическо заболяване...не и не.Всичко е право на избор да,но ако кажеш не дали твоят човек няма да си направи хубавото и без теб?Въпроси на който е хубаво да се замислим.Аз живея в Дания тук ако знаете как възпитават децата си....леле мале...Тук теми табу няма,правят си всякакви щуротии и не им пука,пълни пердета са.Според мен може би нашият манталитет си е такъв и не приемаме различното за интересно,а за болно състояние 

Нищо лошо няма в описаният от теб модел на датчаните. 

Именно! Себеуважаваща жена, с достойнство, самочувствие ще се включва в тройки и то с мъжа си/който най-вероятно и той е без капка достойнство/за мен ми се струва неморално.А разнообразие в секса винаги може да се създаде, но между партньорите, а не оня да гледа, да се бара , докато оправят жена му.... 
Нищо лошо няма в описаният от теб модел на датчаните.