А сега ако кажете, че изглеждате напълно нормални хора външно, ще шокирате публиката

Абсолютно съм съгласна с теб ама за всичко!Всеки си решава какво да прави,как и с кой та ако щете и колко пъти.Тази тема я има,защото в действителност има много хора,който в стремежа си да запазят връзката си експериментират в това според мен няма нищо лошо.Имам наблюдения,че доста мъже искат да прекрачат тази граница на възможностите си,но въпроса е дали човека до него ще е с сходно мислене и ще го разбере изцяло.Може би именно и заради това стават повечето изневери и всичко си е скрито покрито и след време се и разпада цялата връзка и защо??Поради причината,че някой хора даже го приемат за психическо заболяване...не и не.Всичко е право на избор да,но ако кажеш не дали твоят човек няма да си направи хубавото и без теб?Въпроси на който е хубаво да се замислим.Аз живея в Дания тук ако знаете как възпитават децата си....леле мале...Тук теми табу няма,правят си всякакви щуротии и не им пука,пълни пердета са.Според мен може би нашият манталитет си е такъв и не приемаме различното за интересно,а за болно състояние