ММ иска да ме сподели с друг мъж

• 68 738
  • 221
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Еееей мами и дами, много сте строги към нас " перверзните".Дано след десетина години заедно ,да имате смелост и доверие в другия за да поискате изпълняване на някоя ваша фантазия.При нас това подейства много сближаващо,,/психически/ и след това, вече повече от десет год. периодично "изтрещяваме " и го правим/напоследък все по-често по желание на жена ми,защо ли,-аз съм на 57 а тя на 45г.,отгледахме деца и ги изпоженихме ,а чакаме и друго поколение, така че сме благодарни на перверзиите че ни запазиха хиляда години мерака да сме заедно/между другото и досега правим секс един с друг поне 2 пъти седмично!

А сега ако кажете, че изглеждате напълно нормални хора външно, ще шокирате публиката Joy Joy Joy

# 121
Добре че беше тази тема да разберем как се запазва брак след 10 години  #Silly

На мен ми остава много време до 10-тата годишнина, кой знае още какви хитрости ще науча дотогава. smile3508

# 122
Еееей мами и дами, много сте строги към нас " перверзните".Дано след десетина години заедно ,да имате смелост и доверие в другия за да поискате изпълняване на някоя ваша фантазия.При нас това подейства много сближаващо,,/психически/ и след това, вече повече от десет год. периодично "изтрещяваме " и го правим/напоследък все по-често по желание на жена ми,защо ли,-аз съм на 57 а тя на 45г.,отгледахме деца и ги изпоженихме ,а чакаме и друго поколение, така че сме благодарни на перверзиите че ни запазиха хиляда години мерака да сме заедно/между другото и досега правим секс един с друг поне 2 пъти седмично!

Един въпрос-а децата ви знаят ли за тези "перверзии"?И ако не знаят ще имате ли смелостта да им го споделите?

# 123
Брееее ,че лоши момичета, ядосахте ме и ще взема да спретна едно парти-изненада на жената, че да си изкараме яда  върху нея- пък нека и е зле!

# 124
Добре че беше тази тема да разберем как се запазва брак след 10 години  #Silly

На мен ми остава много време до 10-тата годишнина, кой знае още какви хитрости ще науча дотогава. smile3508

Очаквам с интерес твоята тема в СО.  newsm53

# 125
# 126
Ама разбира се. Всеки има право да коментира. И ти, че дори и аз Laughing Моята кауза обаче е против фалшивия морал, който повелява криене, за да сме лицеприятни на обществото. Ако не си кажат сами хора като авторката, как ще ги познаеш? Ами ако твоята дъщеря или син например прави същото, но ти не знаеш?
А защо ми трябва да знам?
Какво ме интересува как се онождат Пена и Пешо?
А те що държат непременно да информират широката общественост дали се чукат по двойки, тройки или си спретват оргия със съседите от целия блок?
Каква е тая мания по ексхибиционизма?
Секса е интимно занимание и не се прави пред "очите "на Вселената.
Самото желание да демонстрираш на всеослушание как/къде/защо/с кого правиш секс, е извратено.
Ами, прави си какъвто искаш....двойки, тройки, оргии, с животни, с дървета, както щеш.Ама що държиш и другите да научат?

# 127
А те що държат непременно да информират широката общественост дали се чукат по двойки, тройки или си спретват оргия със съседите от целия блок?
Самото желание да демонстрираш на всеослушание как/къде/защо/с кого правиш секс, е извратено.
Ами, прави си какъвто искаш....двойки, тройки, оргии, с животни, с дървета, както щеш.Ама що държиш и другите да научат?

А ти защо държиш другите да научат това ти мнение, позицията ти по тези въпроси?  Wink Laughing

# 128
Скрит текст:

А ти защо държиш другите да научат това ти мнение, позицията ти по тези въпроси?  Wink Laughing
Защото обикновено чрез мнения и реплики се комуникира с хората...аз все пак не живея сама на планетата, как предлагаш да осъществявам комуникация, ако не задавам въпроси и не изразявам някакво мнение?
А и няма как да изразя мнение "интимно", защото няма да има комуникация.
Докато сексът си е чисто интимно преживяване, не се нуждае от мнение и комуникация с още 1 000 000 души.

# 129
Секса няма нужда да се коментира.
                                   Love!, 2015

# 130
  • София
Еееей мами и дами, много сте строги към нас " перверзните".
А какво да правят онези от нас, които са моногамни и си кютат само с половинката. Излиза, че трябва да ходим в някой ъгъл да се срамуваме. Извинявам се, но в моите разбирания за връзка и любов не влиза наличието на трети човек.

# 131
...в моите разбирания за връзка и любов не влиза наличието на трети човек.

И аз съм на това мнение, деца не са нужни.  Smile

# 132
Секса няма нужда да се коментира.
                                   Love!, 2015
Ами, така е.
Ако секса е наред, ако правещите го са доволни, какво има да му се коментира?!
Правиш, кефиш се, що трябва да го заявяваш на всеки сульо и пульо?!
А и едно е да споменеш  просто "правя секс", друго е да изкараш всичките си "кирливи ризи" на показ на селския мегдан.

# 133

А сега ако кажете, че изглеждате напълно нормални хора външно, ще шокирате публиката Joy Joy Joy

Ти си много мой човек да знаеш  Joy Hug Абсолютно съм съгласна с теб ама за всичко!Всеки си решава какво да прави,как и с кой та ако щете и колко пъти.Тази тема я има,защото в действителност има много хора,който в стремежа си да запазят връзката си експериментират в това според мен няма нищо лошо.Имам наблюдения,че доста мъже искат да прекрачат тази граница на възможностите си,но въпроса е дали човека до него ще е с сходно мислене и ще го разбере изцяло.Може би именно и заради това стават повечето изневери и всичко си е скрито покрито и след време се и разпада цялата връзка и защо??Поради причината,че някой хора даже го приемат за психическо заболяване...не и не.Всичко е право на избор да,но ако кажеш не дали твоят човек няма да си направи хубавото и без теб?Въпроси на който е хубаво да се замислим.Аз живея в Дания тук ако знаете как възпитават децата си....леле мале...Тук теми табу няма,правят си всякакви щуротии и не им пука,пълни пердета са.Според мен може би нашият манталитет си е такъв и не приемаме различното за интересно,а за болно състояние newsm78

# 134
Аз живея в Дания тук ако знаете как възпитават децата си....леле мале...Тук теми табу няма,правят си всякакви щуротии и не им пука,пълни пердета са.

Инцест?

Общи условия

Активация на акаунт