ММ иска да ме сподели с друг мъж

• 68 687
  • 221
  •   1
Отговори
# 75
Добре де,ако това споделяне с друг мъж е единствено с цел задоволяване нуждите на жена му, той от какъв зор ще е публика?

Защо да е само с цел нейно задоволяване, а не и на двамата?

Защото така е обяснил желанието си. Тъй като свършва бързо, иска жена му да е доволна и задоволена и й предлага да го направи с друг. Само за нея мисли, милият! spoko

# 76
  • някъде
Ами доколкото разбирам, той има проблем да задоволи жена си и й предлага да прави секс със друг, за да се чувства тя добре. Никъде не прочетох,че той иска просто да разнообразят сексуалния си живот.

# 77
Аха и звучи като оправданине?

Един сексолог казваше - освен онова, има още 11 неща - език и 10 пръста. Пък в днешно време и колко играчки има, желание само трябва.  Mr. Green

# 78
  • София
Аха и звучи като оправданине?

Един сексолог казваше - освен онова, има още 11 неща - език и 10 пръста. Пък в днешно време и колко играчки има, желание само трябва.  Mr. Green

Аз дори бих казала - първо единадесетте други неща, а после и първото. В такъв порядък няма как една жена да не бъде задоволена. Колкото и малко да може един мъж с малкия си приятел. Нали, нагорещи тигана, пък после пържи палачинката. За съжаление огромното мнозинство от мъжете се изживяват чрез достойнството си, и си мислят, че само като го покажат, жената трябва да почне да къса дрехите си.

Леле, обърнахме го на словесно чикиджийство...

# 79
Съвсем нормално е да опитва човек.Защо трябва да крие желанията си, а ,и ако им хареса и на двамата да продължат и с други експерименти/както сме с жена ми вече повече от 25 год./За нас е удоволстие да изпълняваме желанията си и мисля че и поради това сме още заедно и то ,почти без проблеми.Между другото с всички хора с който сме били си оставаме приятели и в живота. Stop

# 80
Съвсем нормално е да опитва човек.Защо трябва да крие желанията си, а ,и ако им хареса и на двамата да продължат и с други експерименти/както сме с жена ми вече повече от 25 год./За нас е удоволстие да изпълняваме желанията си и мисля че и поради това сме още заедно и то ,почти без проблеми.Между другото с всички хора с който сме били си оставаме приятели и в живота. Stop

Не сте добре/извинявай/Това според мен е психопатология! Shocked

# 81
Това според мен е психопатология! Shocked

Какво е това? Звучи възбуждащо.  Stuck Out Tongue

# 82
Това според мен е психопатология! Shocked

Какво е това? Звучи възбуждащо.  Stuck Out Tongue

За извратеняци-да... Flutter

# 83
Иии, какво е? Скучна нормална жено.  Mr. Green

# 84
  • София
Всеки трябва да слуша сърцето си. За едни горенаписаното може да е извратено, за други да е най-нормалното нещо на света. Аз никога не бих го допуснала, но в същото време нямам нищо против хората, които го харесват и практикуват.

А ще бъде извратено, ако единият натиска другия против волята му. Ако е с натискане, даже мисионерската е извратеност Joy По същия начин се отнасям и към гейовете например. Какво ме засяга кой къде си го слага, нали не го прави върху мен или някой друг насила? Извратеност например за мен е изнасилването, макар и в мисионерска поза (като най-лесна за осъществяване) Извратеност е педофилията, извратеност е убийството. Извратеност е, когато Болен Лидеров се пени срещу хомосексуализма, надявам се, разбирате какво имам предвид. А когато двама души желаят едно и също, това е най-хубавото нещо на света. Това е любов.

# 85
Извратено е нещо, което даден човек смята за обратно на нормалното. Обаче, какво е нормално и за всеки нормално едно и също ли е, в годините нормалното едно и също ли е и т.н. може да се задават въпроси.

От тук идва и това (модерно) течение да се приемат различните, тоест да се приема перверзията?  Laughing newsm78

# 86
  • София
Извратено е нещо, което даден човек смята за обратно на нормалното. Обаче, какво е нормално и за всеки нормално едно и също ли е, в годините нормалното едно и също ли е и т.н. може да се задават въпроси.

От тук идва и това (модерно) течение да се приемат различните, тоест да се приема перверзията?  Laughing newsm78

Ето, за това говоря. За теб хомосексуализма е перверзия? Ок, но за други например твоите подвизи с жена ти са такова. А как можем да поставим граница? Добре, аз имам един страхотен приятел, ама наистина пич, та дрънка. Той е човек, на който мога да разчитам във всеки момент от денонощието. Той ми е спасявал живота, аз съм му спасявала бизнеса. И понеже самият той ми е казал, че е гей ( при наличието на семейство и деца), сега какво, да зачеркна всичките му страхотни качества, и да го заплюя, че е обратен? А всъщност мен пряко какво ми влиза в работата? Можеше и да не ми каже, нали. Не е задължен. Това с какво щеше да го направи различен? Нали си е все същият човек, на първо място най-верният приятел, който съм имала и, убедена съм, ще имам и занапред? В същото време какво прави един 100-процентов хетеросексуален изнасилвач по-добър от него??? Хора, живееме в 21-и век, крайно време е да си сверите представите с действителността. Ако някой ви каже, че сте със селски разбирания, ще му се обидите. А в същото време без никакво притеснение демонстрирате точно това.

# 87
Защо според теб има хора, които има различно мнение от твоето? Кой е прав?

# 88
  • София
Все пак си мисля, че моето мнение е най-универсално: всеки да живее така, че да не пречи на другите. И всеки да си гледа в собствената паничка, а не в тази на другите. С други думи казано, го има и преди 2000 години: който е безгрешен, пръв да хвърли камък!

Ти би се борил със зъби и нокти да доказваш. колко това, което правите със жена ти не е перверзия, нали?  Е, да, ама според голямото мнозинство в Бг сте точно такива. Огромната част от хората би ви осъдила.(Между другото, и хетеросексуалните изнасилвачи също) А не би ли било по-добре всички да мислят като мен?

# 89
Защо мислиш, че твоето мнение е масовото, на каква база си стигнала до това заключение?

А не би ли било по-добре всички да мислят като мен?

Mr. Green Знам ли, може би, ама може и да изкочат други неща за които сега не можем да се сетим.

Общи условия

Активация на акаунт