ММ иска да ме сподели с друг мъж

• 68 696
  • 221
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Защо мислиш, че твоето мнение е масовото, на каква база си стигнала до това заключение?

А не би ли било по-добре всички да мислят като мен?

Mr. Green Знам ли, може би, ама може и да изкочат други неща за които сега не можем да се сетим.

Е точно там е проблема, че много малко хора мислят като мен. Иначе щеше да цари всеобща любов и разбирателство Laughing

# 91
Имаш качества за диктатор.  Mr. Green

# 92
  • София
????????????????

Това пък откъдего избоза??? Ако ме познаваше, щеше да знаеш, че аз съм най-миролюбивият човек на света. Което не ми пречи да имам свое мнение за живота и нещата в него.

# 93
Миролюбив диктатор, не е ли възможно?

Почети малко история, те всички го правят от добри намерения.

# 94
Аз едно не разбрах Whistling Авторката даде ли се ,взеха ли я ? Simple Smile Случи ли се нещо или само си пишем,поне да знаем за развитието до момента Rolling Eyes

# 95
  • София
Аз едно не разбрах Whistling Авторката даде ли се ,взеха ли я ? Simple Smile Случи ли се нещо или само си пишем,поне да знаем за развитието до момента Rolling Eyes

Да бе, и на мен ми е животрептящ въпрос Joy Joy Joy

Toffi, разбирам, че адски ти се иска да си прав. Ок, щом ти е толкова важно, тогава бъди прав.

# 96
Здравейте пак от мен,

Все пак реших да го направя/направим, изживяването беше уникално и неповторимо, избрахме си младеж на 26г, в началото беше малко сконфузно но след няколко питиета всичко си дойде по местата, ето и малко снимки от обстановката

# 97
  • София
Поздравления!
Как беше? Тройка или двойка с мъжа ти отстрани?  Mr. Green

# 98
Е, дай младежа, де. Легло сме виждали. Crossing Arms

# 99
Това реклама на почасов хотел ли е? Защо мислиш, че обстановката е най-важна? И като ни показваш тези снимки какво искаш да ни кажеш? Мисля, че получи отговор на въпроса си и може вече да заключиш темата.

# 100
Всеки с разбиранията си, но да правя секс със половинката и някоя или някой....той първо ще умъртви ако види,че ме докосват....според мен липсва морал и уважение първо към себе си най- вече, а ако не обичаш и не уважаваш себе си, няма как да уважаваш някой друг.
Апропо- иначе хотелът става...

# 101
Е, поне мъжа й си е начесал крастата ....     Laughing
Сега ще чакаме следващата тема с новото му секс-желание.    Mr. Green

# 102
Да ви кажа аз не бих съдила такива хора и на мен ми е странно,но не се знае какво ни чака и нас след 10,15г.  Joy Joy  Wink

# 103
  • София
Е, поне мъжа й си е начесал крастата ....     Laughing
Явно и нея добре са я начесали. Доволна е жената.  Laughing

Мислех си, че всичко съм видяла в този форум, но ето че можело и повече.

# 104
Всеки с разбиранията си, но да правя секс със половинката и някоя или някой....той първо ще умъртви ако види,че ме докосват....според мен липсва морал и уважение първо към себе си най- вече, а ако не обичаш и не уважаваш себе си, няма как да уважаваш някой друг.
Апропо- иначе хотелът става...

Доста сложни схеми, пък то за едно клатене става дума.

Общи условия

Активация на акаунт