ММ иска да ме сподели с друг мъж

• 68 687
  • 221
  •   1
Отговори
# 60
На този мъж любовта му е непонятна материя,дори и да има проблеми може да ги разрешите двамата,но да изпитва желание да те гледа как правиш секс с друг партньор....
Мила, това не е твоя човек,любовта при вас явно е само от твоя страна.

А тя доколкото разбрах е съгласна... Shockedтака, че е възможно да се имат един друг само като сексуални обекти...тук за любов не може да се говори....

# 61
Момичета какво стана още ли се чуди Авторката,ако да Авторке не се чуди ами опитай щом ти се иска и после пиши как е. Grinning

# 62
  • София
Ех, как се присетих сега за Bitter moon, ще взема да си го изгледам пак тия дни Simple Smile

# 63
Стига, де. Авторката тъкмо се беше навила и вие не, та не. Нека опита.
Кой е казал "Не"?    Laughing
Като й е мерак, да се пробва.Аз само й подхвърлям какво да очаква като продължение....
Щото, не знам тя ли е толкова наивна и глупава, че се връзва на оправданието "Аз искам на теб да ти е кеф!" или мъжът й я смята за абсолютна балама и че може да си я разиграва както си иска.
Стига бе, наистина ли някой вярва, че има мъж на света, който ще каже:"Виж, мило, знам, че в секса съм пълна нула и не те кефя хич, та ето ти тука един як пръч, да те опъне, та свят да ти се завие!Пък аз Ша гледам, да се науча!"   ?!     Mr. Green
Аз и да го чуя с ушите си , не го вЕрвам, пък вие си вЕрвайте на каквото искате!    Laughing
Е, ти го нарече извратеняк и какво ли още не, инак нищо не каза  да  Joy
Може пък това да му е фетиш на него, на някои са крака, на други - тройка с друг мъж, трети лелее за тройка с друга жена..... чак "извратени"..... не ги приравнявай със зоофилите и педофилите, което вече си е болна работа.

Абсолютно!

# 64
От 10 години са заедно, та чак сега се е "сетил" да я уведоми за своя фетиш?     Laughing
Абе, мислете каквото щете.
За мен, господина просто си търси начини да си разнообразява секс-програмата.
Ако авторката се навие, с нея.Ако не, той ще си намери мераклийки....

# 65
  • София
Ех, как се присетих сега за Bitter moon, ще взема да си го изгледам пак тия дни Simple Smile
Аз не съм го гледала, но е добра идея.  Grinning Може и в работата - на части и със слушалки.
Един филм с Маколи Кълкин - детето от Сам вкъщи. Беше отдавна, но основната линия - две двойки си направиха суинг, всяка със свои причини. Май стабилната двойка, се разделиха, а постоянно каращите се - останаха заедно.
http://www.imdb.com/title/tt0837803/

# 66
  • Tам през Атлантическия океан
От 10 години са заедно, та чак сега се е "сетил" да я уведоми за своя фетиш?     Laughing

Е' някои след години търсят разнообразие в сеХса , разчупване  Mr. Green
Ти сега в началото ли искаш да стават тези неща , еее Wink

За мен гУсина има мн. свободно време и се чуди какво да прави  Mr. Green
Интересно той ли ще подбере мъжа  Mr. Green Кастинг ?!

Авторката да вземе да му , вземе страха  Crossing Arms гаСи какво я е насмел с фантазиите си  Sunglasses

# 67
МОЛЯ!?Без коментар ShockedНа секундата ще излети по задник на тротоара миг след като изтърси олигофренското си предложение! smile3516

# 68

Няма как да не се съглася и според мен е точно така и на мен ми се е случвало...хахахах,че и с сестра ми е това ако не е извратено,не знам кое не е ....Естествено не се съгласих и след известно време се разделихме и кой от където е  newsm78 #Crazy

# 69

Няма как да не се съглася и според мен е точно така и на мен ми се е случвало...хахахах,че и с сестра ми е това ако не е извратено,не знам кое не е ....Естествено не се съгласих и след известно време се разделихме и кой от където е  newsm78 #Crazy
Shocked Наистина е извратено  Peace

# 70
Сещам се и още по-извратено нещо. Влюбено до полуда момиче, което всъщност никак не си пада по екстравагантности, за да е "на висотата" на избранника, му урежда жена за тройка, при това с директна реклама на мъжките му достойнства натюр. Това пред падналото ми чене на бара в собствения ми хол. Не ми дойде наум нищо друго, освен да изляза за малко.

В последствие успя дори да го ожени за себе си, но не видя бял ден с него и бракът им просъществува около година.

# 71
Здравейте мили мами,

С ММ сме женени от 10години, той е с 7 години по-млад от мен, напоследък му се въртят някакви странни идеи. Показа ми някакви видеа че други мъже споделят жените с чужди мъжи и иска и ние да го направи. Изобщо не знам какво да правя какво да му кажа, ако има мами минали през това моля за помош.

Не съм мила дама, но ще ти кажа следното: Ако те кефи мисълта и си навита правете го, ако не му кажи че не искаш, няма смисъл да се насилваш, на сила хубост не става.

# 72
  • някъде
Добре де,ако това споделяне с друг мъж е единствено с цел задоволяване нуждите на жена му, той от какъв зор ще е публика?

# 73
Да е сигурен, че е добре задоволена.  Crazy

# 74
Добре де,ако това споделяне с друг мъж е единствено с цел задоволяване нуждите на жена му, той от какъв зор ще е публика?

Защо да е само с цел нейно задоволяване, а не и на двамата?

Общи условия

Активация на акаунт