Бързи общи здравословни въпроси и отговори – 1

• 96 475
  • 736
  •   1
Отговори
# 555

stefanie_m сега обърнах и аз внимание, че за ваучера пише, че прегледа се провежда в МБАЛ Скин Системс в Елин Пелин. Аз познавам медицинския център на Скин Системс на бул. Джеймс Баучер и по инерция си мислех, че е за там  newsm78

Хмм, сега прочетох и аз. Но все пак мисля да взема да им се обадя по телефона и да питам. Дали имат такъв ваучер и за Скин Системс в София, ако има ще ми е доста на път.

Да, най-добре питай. Може да имат варианти, които не са описани в онзи линк точно.

# 556
Мерси, и аз май съм доволна от апарата, засичахме го с друг електронен и мерят еднакво.
Само дето кръвното ми спадна, но сега всеки път ми казва, че имам индикации за аритмия...само на мен, на другите членове от семейството не. Май май ще се ходи някой ден на лекар  Confused Все се чудя дали пък нещо не мърдам, или де да знам...

Проследи дали е постоянна аритмията през деня или само от време на време. Проследи сутрин и вечер. Всеки минава през такива периоди, когато е по-напрегнат

# 557
Момичета, вчера се спънах в килима, залитнах и докато се опитвах да се хвана си извих жестоко малкото пръстче на дясната ръка. Адски ме заболя на момента, после ми мина малко болката, движа го не се е подул. Днес отново ме боли и то без да го допирам в нещо, хвана ли чаша или друго, ме заболява повече. На външен вид си изглежда нормално, свивам го, но ме боли доста. Не знам дали да ходя на лекар, не вярвам да е счупен. Знаете ли, дали ако го намажа с нещо за натъртване и ставни болки ще ме облекчи? Или в този случай нищо не помага и трябва да го чакам да ми мине като на куче Simple Smile

# 558
  • някъде
При гастроентеролог има ли значение как се ходи-  с празен или пълен стомах, пил или не пил вода? прегледа евентуално ще е следобяд

# 559
  • Sofia
При гастроентеролог има ли значение как се ходи-  с празен или пълен стомах, пил или не пил вода? прегледа евентуално ще е следобяд

Някои препоръчват да ходиш на гладно и жадно, но наскоро, като ходихме на преглед, самият лекар ни каза, че не е проблем да си ял, дори няколко ча́са преди това. Но по-добре е да се ограничиш, ако можеш. Peace

# 560
Момичета, вчера се спънах в килима, залитнах и докато се опитвах да се хвана си извих жестоко малкото пръстче на дясната ръка. Адски ме заболя на момента, после ми мина малко болката, движа го не се е подул. Днес отново ме боли и то без да го допирам в нещо, хвана ли чаша или друго, ме заболява повече. На външен вид си изглежда нормално, свивам го, но ме боли доста. Не знам дали да ходя на лекар, не вярвам да е счупен. Знаете ли, дали ако го намажа с нещо за натъртване и ставни болки ще ме облекчи? Или в този случай нищо не помага и трябва да го чакам да ми мине като на куче Simple Smile

Няма да навреди да го намажеш.

Ако го свиваш добре, ако не е подуто или синьо няма какво да се направи. Ще чакаш да мине.

# 561
За гастрото - ако е първи преглед няма проблем за храната. Ако ще ти правят гастроскопия обаче, е задължително да не ядеш и да не пиеш.

Аз от 6 месеца имам вагинална инфекция и ще умра вече.  Sad Не знам какво да правя, всички лекари обиколих, всичко възможно изпих и сложих и на последния преглед пак ми казват - зачервено и оточно влагалище с възпалителен процес... Май ще се самоубивам. Cry А този път нямам кой знае какви симптоми.

# 562
Здравейте, напоследък не ме стига въздуха. Аз по принцип си имам проблеми с хремата държи ме поне месец, в един момент и капките не отпушват носът ми, та проблемът се появи след като реших, че ще спра да ги пръскам, но започна да не ми стига въздухът и сега дори с отпушен нос просто имам чувството, че не мога да си напълня дробовете с въздух... Thinking

# 563
  • оттам, откъдето започва България
Не знам дали ще ти помогне, но аз при запушен нос винаги си имам под ръка от Виетнамското чудо. Мажа си външно носа и от аромата носът се отпушва и се диша спокойно. Може да пробваш. Ако не ти помогне поне няма да ти навреди.

# 564
Да не си с някакви алергии ?

# 565
Това задушаване е на нервна почва. Същи и преумората и недоспиването влияят.

# 566
Аз от 6 месеца имам вагинална инфекция и ще умра вече.  Sad Не знам какво да правя, всички лекари обиколих, всичко възможно изпих и сложих и на последния преглед пак ми казват - зачервено и оточно влагалище с възпалителен процес... Май ще се самоубивам. Cry А този път нямам кой знае какви симптоми.

Я разкажи какви признаци на възпаление имаше?
Какво показа микробиологията?
Каква е цитонамазката?
Какво до сега пи и слага? С какво се ми?

# 567

Я разкажи какви признаци на възпаление имаше?
Какво показа микробиологията?
Каква е цитонамазката?
Какво до сега пи и слага? С какво се ми?
Признаците бяха сърбеж най-вече и парене, леко течение. Сега усещам само леко дразнене и парене. Микробиологиите показват гъбички и стрептококи, последната излезе чиста, но на директен микроскопски препарат - няма лактобацили, масово грам положителни коки.Сега е пуснато поредното изследване, което чакам да излезе... Изпила съм и съм сложила всичко, ама наистина всичко - всички видове глобули и няколко антибиотика, антимикотични всякакви за по дълги периоди.... Лекувала съм се при 4-ма лекари. Не знам вече.
Ако някой може да ми препоръча наистина добър гинеколог в София, ще ми помогне. До сега всички ме гледат малко с пренебрежение, нищо не обясняват, все казват, че уж щяло да мине, от мнения нищо ти няма до ооо, много е възпалено... една лекарка си беше измислила, че имам и кондиломи, което явно й е практика, защото прочетох и други такива мнения за нея. Не знам какво да правя...  Cry Наистина ми е тежко и не мога да намеря помощ от никъде.
Цитонамазката е 1-ва група.

# 568
  • Sofia
   Бих препоръчала Румен Велев от "Шейново", но не работи с направления. Peace

# 569
Здравейте, напоследък не ме стига въздуха. Аз по принцип си имам проблеми с хремата държи ме поне месец, в един момент и капките не отпушват носът ми, та проблемът се появи след като реших, че ще спра да ги пръскам, но започна да не ми стига въздухът и сега дори с отпушен нос просто имам чувството, че не мога да си напълня дробовете с въздух... Thinking
Ако си ползвала дълго време капки за нос от рода на Ксилометазолина без прекъсване може да се стигне до хиперплазия, разрастване на лигавицата......в такъв случай добре е да се приложи стероиден препарат от рода на Назонекс или Авамис, но задължително трябва консултация с лекар....

Общи условия

Активация на акаунт