Бързи общи здравословни въпроси и отговори – 1

• 96 483
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, някой може ли да "разчете" и разясни този резултат от цитонамазка? Много съм притеснена.
http://prikachi.com/images.php?images/954/8644954n.png

# 541
Здравейте, някой може ли да "разчете" и разясни този резултат от цитонамазка? Много съм притеснена.
http://prikachi.com/images.php?images/954/8644954n.png

Ето тук момичетата знаят много повече по темата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=895503.0;;6
Резултата говори за инфекция. Не изпадай в паника.

# 542
Скрит текст:
Аз съм си ги предписала Laughing.Когато ходих при бъбречният, той ми направи ехография, та той ми каза, че черният дроб ми е увеличен с 2 см.Показателите ми са високи АЛАТ-72, АСАТ-85.
Имам стеатоза, трябва да пазя диета, но нещо хич не ми се получава.
Не ти ли изписаха препарати със соя? Последните изследвания показват, е соята изчиства много по-добре ерния дроб отколкото диета.

Почни смутита и плодови прясно изцедени сокове сутрин на гладно. По лъжица червено цвекло към сока. Половин изцеден лимон. Малко да попрочистиш кръвта и целия организъм. Чай коприва и ако не си със високо кръвно жълт кантарион ато наблегни на копривата.

Може да прочетеш за проистване на ерен дроб със зехтин. Макар за мен това е много харт.

Не ти ли пуснаха допълнителни изследвания?
[/quote]

Есенциале форте-то съдържа фосфолипиди от соеви зърна(него приемам).
За допълнителни изследвания-не са ми пускани, защото не съм посетила съответният специалист.На своя глава приемам този медикамент и смятам след тримесечен прием да отида да видя какво е положението.

# 543
  • Sofia
Аз не трябва да приемам соя,заради проблеми с ЩЖ.
Вчера от руските магазини си взех сок от бреза.
Потърсих инфо и се оказа,че бил много полезен за черния дроб.
Смятам да започна да го пия,поне по чаша на ден.
Знам,че на черния дроб са полезни цикория,артишок.

# 544
Здравейте мили,
Оказвам се с проблем за който ми се ще да получа информация. При жабурене с "вода за уста" направена с етерично масло от чаено дърво имах глупостта да преглътна. Което си е три -четри капки от въпросното масло. На ясно съм че това е вредно. Въпроса е дали някой друг си го е причинявал и да се шашкам ли?

# 545
Нищо няма да ти стане.  Peace

# 546
Здравейте, имам болки в кръста от към гърба, в дясната част. Не са постоянни, получавам при определени движения, но не всеки път, а когато има и малко натиск в зоната.. Малко е особено. Към какъв тип доктор е редно да се обърна най-напред? Дали ортопед, дали вътрешни болести, дали кинезетерапевт... Имате ли представа?
Невролог, ортопед за диагностика. Кинезитерапевт за някаква рехабилитация чак.

Благодаря ти, може би първо трябва да видя първо за ортопед някъде. Болката мисля, че е по-механичен тип, макар че знам ли, дали може нерв да се възпали.

# 547
Здравейте, имам болки в кръста от към гърба, в дясната част. Не са постоянни, получавам при определени движения, но не всеки път, а когато има и малко натиск в зоната.. Малко е особено. Към какъв тип доктор е редно да се обърна най-напред? Дали ортопед, дали вътрешни болести, дали кинезетерапевт... Имате ли представа?
Невролог, ортопед за диагностика. Кинезитерапевт за някаква рехабилитация чак.

Благодаря ти, може би първо трябва да видя първо за ортопед някъде. Болката мисля, че е по-механичен тип, макар че знам ли, дали може нерв да се възпали.

Виж това дали няма да ти е от полза https://www.ofertomat.bg/Pregled-pri-ortoped-v-MBAL-SkinSystems-p4388.html ровя си в офертомата за разни мои неща и тъкмо мернах промоция за преглед при специалист ортопед в Скин Системс. Щом ще търсиш свободен преглед, нека поне да е с намаление  Simple Smile! . Дано съм била полезна. Успех!

Оо, благодаря. Не съм се сещала да търся, но този ваучер мисля, че ще ми е от полза. Имаш ли представа дали в Скин Системс имат и невролог?

# 548
Хм, но пък е чак в село Доганово  Thinking

Имам въпрос, няколко дни имах главоболие, леко повишено кръвно...150/90
Сега е Ок, купих си електронен апарат от Лидл. Дали е хубав? Поне що-годе да се ориентирам?

# 549
♥ HAPPY ♥ какъв апарат си взе? такъв дето мери на китката или от другите, които мерят горе и със слушалки? Ние сме взимали от там и са си били хубави. Няма проблем магазина Simple Smile
Но тези на китките, да знаеш, че по принцип не са най-точните. По-удобни са сам човек да си мери, но имаш едно на ум, че не са най-прецизни

stefanie_m сега обърнах и аз внимание, че за ваучера пише, че прегледа се провежда в МБАЛ Скин Системс в Елин Пелин. Аз познавам медицинския център на Скин Системс на бул. Джеймс Баучер и по инерция си мислех, че е за там  newsm78

# 550
Нагоре на ръката се слага, говорещ ( не че държах на това, но такъв имаше в момента)
Дано да е читав  newsm78

# 551
Здравейте. Искам да се посъветвам ,преди почти година имах папи лома вирус .След това не смея да си направя кола маска на триъгълника и ползвам само дефилиращ крем,но е доста некомфортно. Та въпроса ми е да започна ли пак кола маската има ли възможност пак да се появят папи ломи от кола маската ?   

Любов, а как се лекувахте. Махнали са ви папи лома от гинеталиите, но махнахте ли вируса от организма си? Лекувахте ли партньора си.
Кола маската не би приела на заболяването.

Лекувах се чрез електрокоагулация . Партньорът ми не беше засегнат. Папиломите се бяха появили вледствие слаб имунитет.

# 552
Нагоре на ръката се слага, говорещ ( не че държах на това, но такъв имаше в момента)
Дано да е читав  newsm78

И нашия от тези горе е говорещ Simple Smile Казва ти и ако имаш аритмия, помни последните 15-20 мерения и може да помни това за май 4 отделни човека. Ако е такъв, си работи без проблеми

# 553
Мерси, и аз май съм доволна от апарата, засичахме го с друг електронен и мерят еднакво.
Само дето кръвното ми спадна, но сега всеки път ми казва, че имам индикации за аритмия...само на мен, на другите членове от семейството не. Май май ще се ходи някой ден на лекар  Confused Все се чудя дали пък нещо не мърдам, или де да знам...

# 554

stefanie_m сега обърнах и аз внимание, че за ваучера пише, че прегледа се провежда в МБАЛ Скин Системс в Елин Пелин. Аз познавам медицинския център на Скин Системс на бул. Джеймс Баучер и по инерция си мислех, че е за там  newsm78

Хмм, сега прочетох и аз. Но все пак мисля да взема да им се обадя по телефона и да питам. Дали имат такъв ваучер и за Скин Системс в София, ако има ще ми е доста на път.

Общи условия

Активация на акаунт