157 Американски духчета обикалят за Хелоуински бонбони

• 52 941
  • 415
  •   1
Отговори
# 300
  • Калифорния, САЩ
Ир, и без допълнителна мазнина си е супер. Аз избягвам за смесвам зорлем В и М.

Знам, Фея, аз споделям и моята рецепта (лютеница ядем през ден, мноооого си я обичаме).  Heart Eyes
   А тиквичките са така хрупкави, никой не разбира, че са тиквички. Може и с леко сварени бейби морковчета, пак е вкусна.

# 301
 Бобена салата като на Фея правя, но добавям и печени чушки и кисели краставички. Може да добавяш и махаш каквото ти харесва. Аз правя един боб на фурна който се получава доста добре.
Джейн на мадсата може да сложиш във фруктиера пресни плодове, лук, чесън, орехи и т.н докато ги докараш до не четно число, но минимум седем. Аз си купувам от арабите компот от череши и праскови и постни гръцки лозови сармички.

# 302
А, Соу, баш за тия гръцки постни сърмички говорех. Мням-мням.

Ир, сама ли си правиш лютеницата или я взимаш от Малинчо?

# 303
За коледа любимото ми е чушки пълнени с боб и кюфтета от нахут или леща. Тази коледа обаче ще пропуснем, ще сме на ски, а и ме мързи честно казано.
И аз като Фея имам лош опит с подаръците ( прототип на айпад за Рд, които празнувахме заедно), а той респективно се обзаведе с масичка за сервиране в леглото...та сега всеки си казва. Та аз се озовах с масажен стол (по точно специален пад) за шиатсу масаж, а той с огромни тонклони  Mr. Green детето е ясно -писа на дядо Коледа да му донесе героите от Междузвезни воини, а с тази истерия по новия епизод много се затрудни стареца, но вече са в къщи. Twisted Evil

Последна редакция: сб, 05 дек 2015, 06:19 от Titina

# 304
Подаръците вече си ги направихме. Аз получих гривна на Пандора, най накрая след две години намеци и откровенно искане, най-накрая ми се случи. Мъжът ми си поръча някакви неща за колата и каза, че са му подаръка за Коледа. На баба ще и купим един парфюм, а на Мишо тъкмо му поръчах една палатка във формата на Томас. Той прекара цял месец да играе и да се крие в кашона от сгъваемата кошара на бебето, та предполагам, че ще му хареса.
За трапезата - за Коледа ще е пуйката, която не сготвихме за Денят на благодарността. За Бъдни вечер, няма да е постно, със сигурност, но тази салата с боб ме заинтригува. И аз като Джейн съм в отбора на трезвениците, а ми се пийва една чашка вино от време на време.
Нашата баба много ни глези с яденето, все нещо бърка и готви. Вече си мисля, че няма да се побираме в колата всичките, то вече в дрехите е ясно, че няма да се вкарваме.

# 305
  • Калифорния, САЩ
Ир, сама ли си правиш лютеницата или я взимаш от Малинчо?

Ааааа, такава грешка  не правя  Naughty!  Wink Wink Wink.

От арабските магазини тук я купувам - на фирмата ЗерГут е - пише, че е произвведена в България. Много неща на тази фирма има, и сирене, и разни спредове; на много добра цена.

Има и такава

този спред ми е един от любимите:

Цените са $3.29-$3.99. Паунд овче сирене е $3.99 или $4.99 ако не е на сел.

Последна редакция: сб, 05 дек 2015, 05:56 от ir74

# 306
Здравейте мами  Hug
Влизам в темата ви, за да ви попитам дали някоя от вас има поглед върху кухненските роботи KitchenAid? В смисъл модел, цена, онлайн магазин с международна доставка (живея в Европа) ... Мисля си, че по Коледа е вероятно да правят намаления и е добър момент за закупуване на робота, вие как смятате? Много ви благодаря. Весели празници и щастлива нова година!

# 307
Svetlane,  аз имам такъв, от най големите. Върши много добра работа. Не че аз го позвам често, но като се наложи не е отказал (а с други имам проблеми). Купен е преди 4 години и работи безотказно. Спомени от къде е купен нямам, но си спомням, че беше на някаква промоция и цената му беше колкото на по-малкия модел.

Последна редакция: сб, 05 дек 2015, 10:03 от Titina

# 308
Много ти благодаря Titina  Hug можеш ли да ми покажеш нагледно кой е най-големия модел?   bouquet

# 309
Имам ето този модел http://www.qvc.com/qvc.product.K43066.html?item=K43066&ref=J … 00006460005135858
Това е базовото, към него имам няколко приставки-за мелене на месо, пълнене на наденици ( определено приставката не е върха на сладоледът), за правене на паста ( добра е), няколко вида рендета (стават, но има и по-добри), сокоизтисквачка.
Базовият сет е добър за месене (вкл и на козунаци), там меся кайма също.

# 310
Този робот ще може ли да работи в европа? електричеството е друго инконтактите.

# 311
Този робот ще може ли да работи в европа? електричеството е друго инконтактите.
Много правилно! Не само като волтаж, но и като честота токът тук е различен от европейския. Пратих на сестра ми една машина "Неспресо", дето 4 месеца по-късно заради разликата в херцовете все още си стои в шкаф и чака правилния трансформатор...

# 312
чувала съм, че уреди дори и с адаптори и трснсформатори се развалят бързо или изпушват в Европа или пък си губят от мощноста. Не съм пращала, но и не бих рискувала да нося скъпи електрически уреди. Бих изчакала добър дийл в европа. Момичетата да споделят ако са ползвали уреди извън щатите.

# 313
Това с развалянето не е вярно. И тук има уреди на 240 волта -напр готварските печки. Иначе др които са на 120 работят перфектно с трансфирматор -имаме тел (с трансформатор е) - 15 години не е мръднал, на приятели доста от уредите са от тук, също работят безотказно, но с трансформатори

# 314
Имам ето този модел http://www.qvc.com/qvc.product.K43066.html?item=K43066&=JF1& … 00006460005135858
Това е базовото, към него имам няколко приставки-за мелене на месо, пълнене на наденици ( определено приставката не е върха на сладоледът), за правене на паста ( добра е), няколко вида рендета (стават, но има и по-добри), сокоизтисквачка.
Базовият сет е добър за месене (вкл и на козунаци), там меся кайма също.

Много ти благодаря за информацията Titina  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт