157 Американски духчета обикалят за Хелоуински бонбони

• 52 925
  • 415
  •   1
Отговори
# 315
На теория да, но на практика бая транформатор си требе за да поеме 575 Вата мощност, защото това не е епилатор...

Повечето от печките и тук са на 220/240 Волта (аз си мислех, че всичките, но се оказа, че не е баш така като проверих), защото ако бяха на 120V кабелът трябваше да е доста по-дебел по законите на физиката и според изфирясалите ми спомени по електротеника. Електротехниците окабеляват съответстващо за печките и сушилните, може би не ви е направило впечатление (простете ми г-н Иванов, вие наистина се опитахте на ме научите на електротехника)  Mr. Green

So What - дарлинг, ама аз не съм очакавала, че си толкова послушна!  Hug

# 316
Не бях ви чела от няколко дни, чак се изненадах като видях, че сте изписали толкова много Simple Smile Може и до Великден да я опаткаме тая тема  #Crazy

Аз с коледните подаръци може да се каже, че приключих... Взех за всички по много, че даже си купих много хубав коледен подарък (от името на мъжа ми) от потайната Виктория. Така най-лесно.. не мисля, че той ще ми купи каквото и да било, пък и не вярвам да уцели добре, ако тръгне да пробва Grinning Някак си така се оказа, че 6-месечното мъниче, дето най- не разбира от подаръци ще получи най-много... Grinning Къщата е украсена вече от две седмици, чака търпеливо да дойде празника...

За трапезата на Бъдни вечер може да се направи и баница с готови кори, вътре плънката да е от смлени орехи с малко олио между корите - завивате както предпочитате.

Аз въпреки кърменето започнах да си позволявам по малко винце Embarassed , гледам да го правя, след като съм го сложила да спи за по-дългия период (4-5 часа)
И като казах винце... ето и най-любимата ми коледна украса за тази година:

# 317
  • The QC to be!!!
чувала съм, че уреди дори и с адаптори и трснсформатори се развалят бързо или изпушват в Европа или пък си губят от мощноста. Не съм пращала, но и не бих рискувала да нося скъпи електрически уреди. Бих изчакала добър дийл в европа. Момичетата да споделят ако са ползвали уреди извън щатите.
Соу, така е, права си - като човек който имаше неблагорозумието да помъкне някои ел. уреди от щатите към ЕС, даже с трансформатор, мога да кажа от личен опит, че се скапаха много бързо. Но виж имам останали от миналия век на двоен волтаж сушоар, за него трансформатор не ми трябва, но  Naughty духа много по силно на първа степен, а на 2ра степен направо пали въздуха, та само на 1ва степен го ползвам. Имаме и други ел. уреди които все още бачкат в ЕС и са от щатите, но всичките са на двоен волтаж. За тези които ни трябваше трансформатор - капут много бързо, за съжаление.  Rolling Eyes

# 318
Ружка, много смешна бутилка  Laughing На мен мили хора ми подариха подобна ръчно изработена премяна за шампанско. Ама аз нали не пия, та реших, че пелеринката и шапчицата са ... дрешки за кукла Embarassed

Хайде, малко остана от тая година. Успешна седмица, дами!

# 319
 Много готина бутилка, съвсем коледна.
Нашия котарак Дъсти, по прякор Артилерийския мустак с трабантчето, има пуловер зелен на елхички, ама много го мрази, чак заляга, куца, не чува, не пери опашка и се оплаква. Но....не бяга от вкъщи когато е облечен. Като седим на патиото му слагаме одеждата и той се разхожда без да прескача огради. Много обича двора на шефката на ОФ-то Mr. Green( хом оунер асоциаацият)Бабата украсила като Дисниленд-то ангелски гласчета, вятърни въртележки, лампички, елфове с клатещи глави....като кат нип му действа тоя най-забранен двор от всички дворове.

# 320
Кърмачките можели да пийват по една чаша вино. Аз се почерпих с половин на Деня на благодарността. То от децата не ми остава време да изпия цяла Simple Smile Вкъщи не отварям вино, защото мм не обича, пък и дори да му се пие, няма как да изпие цяла бутилка, за да се почерпя аз три глътки. Пък и свикнах.

Аз имам сешоар, който донесох тук от България, уж двоен волтаж, но работеше много слабо, пратих го обратно.

Лютеница купувам същата, която Ир показа и я харесвам, намира се в няколко магазина тук - арабски и гръцки.

so what?, срами се вашето коте да се покаже на махалата с коледните одежди  Laughing

# 321
Никакви ви няма.

Някой може ли да помогне с онлайн магазин за качествени играчки в България?

# 322
Какъв тип играчки търсиш? Аз съм пристрастна към дървените, така че препоръчвам този и този.

Ако материалът не е от чак такова значение, виж в Жирафите.

# 323
Какъв тип играчки търсиш? Аз съм пристрастна към дървените, така че препоръчвам този и този.

Ако материалът не е от чак такова значение, виж в Жирафите.

Страхотни са дървените Фея и ще се възползвам за едно бебенце, но ми трябва нещо за почти шест годишния племенник, а и не знам какво. Щях да му взимам MIP, но ми излиза $250 от амазон юк, а тук е $100. Предпочитам да си му го занеса след два месеца.

Мислех или телескоп или бордна игра и някакво лего, примерно star wars  newsm78

А и...

Скрит текст:
Повечето момичета видяха във фейсбук, но да ти покажа и на теб  Grinning
A portrait of mischief by Pepa Richmond, on Flickr

# 324
# 325
ДжейнShocked  Joy Благодаря! Аз си наврях носа и във фотострийма. Кеф!

# 326
Здравейте, момичета!
Има вероятност съпругът ми да бъде преместен от БГ във Вашингтон от фирмата, където работи.
Засега не е сигурно, но на мен ми идва малко като гръм от ясно небе. Никога не сме мислили за Щатите. Искам да попитам няколко неща.
Колко процента са удръжките от заплатата? Ако може някакъв калкулатор да ми препоръчате, защото не се ориентирах. Разбрах, че отпуските се броят с официалните празници и излизат макс 25 дена в годината Crazy
Колко излиза нормален живот на тричленно семейство? Знам, че е относително. Ако има някой във Вашингтон, ще съм много благодарна да сподели за града най-общи неща.
И последно на колко години започват училище? Ако детето е на 8г в момента, в кой клас ще го разпределят?

# 327
Анонимен, Вашингтон щат или град?

# 328
# 329
Фея, град.

Сетих се и още нещо. Какъв е шансът след време да взема болен родител там Confused И след колко години може да стане?

Общи условия

Активация на акаунт