Парфюмни размисли и страсти - 193

• 103 880
  • 781
  •   1
Отговори
# 390
А "строгата господарка" работеща там знаеш ли я? Яде с поглед тази жена. Колко клиенти е изгонила от магазина?! Whistling Whistling Whistling

# 391
А "строгата господарка" работеща там знаеш ли я? Яде с поглед тази жена. Колко клиенти е изгонила от магазина?! Whistling Whistling Whistling

Не знам дали говорим за една и съща мацка  Simple Smile Не съм бил много пъти там , но винаги съм попадал на "мечтаната" мацка и едно момче като консултанти.Ако говорим за нея-и по-строги съм виждал  Mr. Green
Шегата на страна,но фен-клуба и е огромен.Ок-разбирам да отидеш да си поговориш с нея,а и да пробваш някой парфюм,но не мога да си представя да дам 40-80 лева отгоре за някой Montale за едни 10-15 мин комуникация с нея  Stop

# 392

Парфюм за деня днес ще е , а довечера

И аз много харесвам Ambre narguile, обаче си го нося и на работа  Simple Smile
По темата за покупките на сляпо,на принципа-шило мирно не стои и  заради  описанието на WaltherP99,  което ме гложди откакто го прочетох,си поръчах Aoud cafe на Mancera. Другата седмица си го чакам и силно се надявам да ми хареса Praynig Рядко поръчвам на сляпо, макар,че едни от големите ми парфюмни любови съм си ги придобила именно така. В краен случай,ще му се радва ММ, който не е парфюман, обаче на който установих,че всичко му стои по-добре отколкото на мен Crossing Arms
Моят парфюм за деня е Felanilla, отдавна му се чудя, но днес се развива Heart Eyes Heart Eyes

# 393
Ок-разбирам да отидеш да си поговориш с нея,а и да пробваш някой парфюм,но не мога да си представя да дам 40-80 лева отгоре за някой Montale за едни 10-15 мин комуникация с нея  Stop
Ние сме в по-изгодна позиция по отношение на професионална консултация от доста привлекателен мъж  Whistling, плащайки за By Killian фиксирана цена Mr. Green
 И брандът ми е сред любимите, и магазинът също. Сигурно затова 10-15 мин. няма как да ми стигнат за посещение там!

# 394
Ок-разбирам да отидеш да си поговориш с нея,а и да пробваш някой парфюм,но не мога да си представя да дам 40-80 лева отгоре за някой Montale за едни 10-15 мин комуникация с нея  Stop
Ние сме в по-изгодна позиция по отношение на професионална консултация от доста привлекателен мъж  Whistling, плащайки за By Killian фиксирана цена Mr. Green
 И брандът ми е сред любимите, и магазинът също. Сигурно затова 10-15 мин. няма как да ми стигнат за посещение там!

Някой път трябва да си направим парфюмна среща в района , и после да се натресем цялата тумба при Калин  Mr. Green  Малко ще трябва да влизаме на партиди де,ако сме повече,но няма как...  Grinning
Killian много по-трудно се намират на цени под стандартните,за разлика от Montale.До колкото знам в Бг никъде другаде не може да се купи Killian , освен при Калин.

# 395
Някой дали има впечатления от Aramis calligraphy saffron  и от  Shermine на Huitieme art parfums и може ли малко инфо?

# 396
Някой път трябва да си направим парфюмна среща в района , и после да се натресем цялата тумба при Калин  Mr. Green  Малко ще трябва да влизаме на партиди де,ако сме повече,но няма как...  Grinning
Killian много по-трудно се намират на цени под стандартните,за разлика от Montale.До колкото знам в Бг никъде другаде не може да се купи Killian , освен при Калин.
Точно така е само при Калин има Килиън. Peace

Най-готиния пич в парфюмния свят е Калин! Приятел, мъжага, красавец, парфюман, консултант всичко му е 6-ца. Жив и здрав да е! Heart Eyes

"Строгата господарка" във Фарена не е сексбомба, дърта е вече за тази титла! Mr. Green Whistling Но е много злобна, много. И дебне като цербер да не пипнеш случайно някой Монтал без тя да разреши.

# 397
Здравейте, можете ли да ми препоръчате парфюм с аналогичен аромат на Бялото пачули на Том Форд, но на по - нормална цена  Simple Smile  bouquet

# 398
Здравейте, можете ли да ми препоръчате парфюм с аналогичен аромат на Бялото пачули на Том Форд, но на по - нормална цена  Simple Smile  bouquet
Няма да можеш да намериш дори подобен/ приближаващ се за съжаление. Peace

# 399
Знаех си  Sad, но все пак реших да се допитам до вас  bouquet

# 400
Знаех си  Sad, но все пак реших да се допитам до вас  bouquet
Изчакай до големите празнични намаления на ТФ   –25/30% Hug

# 401
  • Чукарландия
Моля да ми препоръчате Монтал, без ууд, много цветен, рози, убийствено траен, присъствен, нахален.  Praynig Praynig Praynig

От София ли си? Ако да-мини през Фарена и си харесай нещо.Montale имат близо 120 парфюма , а и това е една от марките,която най-малко е добре да се купува на сляпо.Ако ще купуваш на сляпо-Calligraphy Rose .

Не съм от София и няма къде да ги пробвам. Ще купувам на сляпо, затова поисках да ми препоръчате нещо цветно, силно, шлейфово, без ууд.  Peace

Последна редакция: сб, 24 окт 2015, 20:51 от BBeLLa

# 402
Ехе, каква е тази сексбомба и съм я пропуснала. Как се казва и още ли работи там. Ще ида да тествам някой Монтал и да я видя и нея, щом е толкова впечатляваща. Дано не попадна на церберката, която Денси описва. Mr. Green

А за Монталите някой може ли да ми даде инфо кой първи ги е предлагал. Фарена ли...и след това Съркъл и Олфактив. В mg ми излизат на доста прилични цени, но дали всичко им е наред. Моля, споделете. Може и на лично. Благодаря.

# 403
Фарена бяха първи, както и салона на Мая Илиева. Peace

# 404
  • Чукарландия
Какво е mg?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт