Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои препоръчителни летни парфюми?
Как мога да подобря трайността на парфюма Eau de Merveilles?
Кои са някои популярни зимни парфюми?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои препоръчителни летни парфюми?
-
Как мога да подобря трайността на парфюма Eau de Merveilles?
Форумът предлага съвети за подобряване на трайността на парфюма Eau de Merveilles. Някои потребители предполагат, че кожата може да изяде аромата, особено при първоначалния взрив от черен пипер. За да тествате дълготрайността, се препоръчва да го приложите върху една-две приятелки и да наблюдавате как ще се развие.
-
Кои са някои популярни зимни парфюми?
-
Как мога да се справя с разликите в цените на парфюмите в различните магазини?
-
Как мога да избера подходящ парфюм за покупка?
И аз не бях много убедена за парфюма, но май съвсем се разколебах. Ще отида да направя някой и друг тест, но не съм обнадеждена.
Трябва да купувам подарък на дама от старата школа, любителка на Chanel 5 от 30 години. Ползва и други аромати, но рядко. Та бюджета е силно ограничен и за това ме интересува дали смятате, че някой от тези двата би и допаднал:
Изобщо там е съкровищница за такива древности
Няма я досадната роза или силни подправки, напротив смесен е толкова хармонично с мек женствен жасмин, цитрус и ванилия, и над всичко това витае едно сладко-кисело сияние от червения пипер
Към него допълнително предлагаха пълнител за чанта 30 мл., облечен в естествена кожа, но и това не можа да ме спечели
От голям почитател на гурме аромати, така ги намразих, че до скоро не смеех да приближа ванилия и вкусни съставки. Пачулито беше най-голямата ми любов, докато в един момент Коромандел от вълшебен парфюм започна да ми мирише на мухъл и мокър бетон. Трае години, но в последно време усещам, че полека, с малки стъпки се връщам към тях. Освен това ти смени държавата, в нови атмосферни условия си, нормално е според мен да чувстваш нещата различно. Не се притеснявай, парфюми бол, ще намериш нова любов 
и едвам казах "Да-защо?" , като ми беше отговорено "Как защо-ДЯДО МИ ГО ПОЛЗВА" .
Става въпрос за Инсоленс ЕДП. А може би пък той е някакъв труден аромат...Не ми се бе случвало такова нещо досега, но пък и аз съм сравнително отскоро в парфюмоманията