Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои препоръчителни летни парфюми?
Как мога да подобря трайността на парфюма Eau de Merveilles?
Кои са някои популярни зимни парфюми?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои препоръчителни летни парфюми?
-
Как мога да подобря трайността на парфюма Eau de Merveilles?
Форумът предлага съвети за подобряване на трайността на парфюма Eau de Merveilles. Някои потребители предполагат, че кожата може да изяде аромата, особено при първоначалния взрив от черен пипер. За да тествате дълготрайността, се препоръчва да го приложите върху една-две приятелки и да наблюдавате как ще се развие.
-
Кои са някои популярни зимни парфюми?
-
Как мога да се справя с разликите в цените на парфюмите в различните магазини?
-
Как мога да избера подходящ парфюм за покупка?

, и още няколко, които не са мои, но им признавам качеството.
, трогната от красивия жест съм настроена много положително, че ще ми хареса.
. Обаче това начало ми е толкова алкохолно, че се чувствам като пълен новобранец и не знам дали ще мога да преглътна този затоплен коняк. Успявам някак да премина през коняка и стигнах до бонбоните. Много наситени, дъхави, не можеш да им устоиш. Докато се усетиш си преполовил кутията и ти става толкова сладко и толкова зле, че задължително трябва да неутрализираш с нещо. А тук няма такова. Няма нито цитрус, нито ветивер, поне малко кедърче да бяха сложили, а то само една истинска и томителна тонка-сладост. Толкова силен и сух аромат на бобова тонка не съм срещала досега, направо застава на гърлото ми, стиска ме здраво и не пуска. Излизам на терасата да видя, ако го охладя на студа дали ще укротя това бобова тонка чудовище. След едно силно ристрето на терасата положението е овладяно, тук е момента, когато ароматът става красив, зноен, но и мек, и лъстив. Така остава до края на деня, стои много близо до кожата и е за лично удоволствие. Карах ММ да ме мирише, той вече е обучен къде
Aoud Violet не ми харесва,а Sand Aoud макар и доста харесван около мен парфюм (само и единствено от мъже) , за ме е ужасен - грам не мога да разбера тези подправки какво правят там-точно в тази пирамида. Марката има много по-добри аромати. 

? Съмнявам се, но това не ми пречи да я чакам с нетърпение.

Дали името на парфюма трябва да е негласно послание към пациента? Защото от аромата му определено ми ставаше зле, едва издържах няколко лекарки да ми обясняват какво ми се случва. Днес отново съм на лекар, този път при мъж
, няма да е първия мъж, който го носи редовно