Домакини 52 / Есента дойде, време за приказки с топло кафе

• 54 129
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
  • Великобритания
Вио - верно ли бе , та аз ги пуснах оня ден и очаквам да ги получите към 10-ти , 15-ти -там някъде
ама се радвам че ти е харесала де ..и аз получих вече една от една позната българка в Шотландия и съм си я закичила на прозореца да ѝ се радвам
днес ММ прави пуешки филета за вечеря , аз няма да готвя - много ме боли кръста от няколко дни насам , а днес ходихме до близкия град и съвсем ме заболя от разходката .. кво ми става - все нещо ме боли , все нещо не ми е наред - пфууу старост му викали май май .. гони ни , и ни хваща хххаха
аз си харесах сусамовия тахан от Валето и като свърши нашия ще направя , че много го ядем
Ма ко - отивай и се забавлявай , има ли кой да гледа шефа .. все ще си намериш с кой да си приказваш , а и все пак е нещо интересно и различно

# 646
И аз имам картичка от  Смърфи Simple Smile
Да и колкото пъти си направя липов цвят се сещам за поредната не състояла се среща и една торба липа приготвена за теб.

# 647
И аз имам картичка от далечна Богота  Party Смърфи, благодаря много, чудесна е  bouquet Hug
Мими, и аз се изненадах, да им се не надяваш на БГ Пощи  Whistling За кръста взимай мерки, че е ужасно. Аз съм с операция от дискова херния и знам какво говоря, така че пази се, казвам го с най - добри чувства  Hug А за сусамовия тахан да те питам - как го хапвате? Аз никога не съм опитвала и ми е странно, и имам чувството, че няма да ми хареса  ooooh! Но не ми пречи да опитам де, от опит глава не боли.
Ма ко, и аз не обичам такива служебни сбирки, и направо ги отсвирвам. Моите шефка и колеги ме разбраха каква съм и вече даже не ме и канят. Ми не е приятно - дето имаше един лаф "като сме на работа говорим за кръчми, като сме на кръчма говорим за работа", та и нашата такава  ooooh!

# 648
  • при късмета
С нашите пощи, тези дето не са от София са много облагодетелствани, да знаете. За тук е лудница, не могат да смогват. Много китайски сайтове са пуснали поръчки до тук, а и стоки и играчки за празниците и е ужас. Майка от тази седмица ходи нощна смяна и в неделя, а до сега в неделя нямаха нощна смяна, пропускаше се от графика. Не, че и за провинция не заминават пристигащите стоки от Китай, но първо тук идват и от тук се разпределят.

На мен не ми пречи, че сбирката е служебна, а че не познавам никого. Тя не е служебна, т.е. не е официален банкет, сами се организират.
А иначе в моята работа преди, това даже ми беше задължение да организирам банкета. Години ни беше традиция и много хубаво си изкарвахме. За него все питаха и колеги, които вече в други фирми се бяха преместили, пословични бяхме.

Мими, при такива ситуации майка ми гледа шефа. Уйдисват си двамата и той стои с нея без проблем, като казва, че той щял да я гледа  hahaha. Обаче не е оставян никога да преспива без нас. То и сега няма да е така де.
Ама се чудя какво ще става, ако се наложи.

Тити, получих адреса.
Започвам да го разпращам на хората в списъка, моля ако пропусна някого да свирка

Славче, при мен адреса ти е без пощенски код, напиши го моля те

Последна редакция: чт, 26 ное 2015, 22:53 от ма ко

# 649
Ма ко, щом само това е проблемът, отивай. Ще се запознаете, може и да се харесате. А дори и да не ти хареса, само няколко часа са, все ще ги изтърпиш  Peace

# 650
  • при късмета
Ще ида така или иначе, резервирал е мястото вече и шефа е връчен по предназначение.
За който не е влзал във фейса, много смешен виц ми попадна
Скрит текст:
Две приятелки си говорят:
- Муцка, ти къде ще ходиш на море догодина?
- В Русия, бе муцка, в Анталия
Joy

# 651
  • София
Кой вика Флото?
Ей ме на, както бабите от КГБ ме наричат: Във ваш'та пъстра китка, шеметната маргаритка Simple Smile
Я сега да видим какъв е проГлема ( както казва една от внучките ми)

ВИО, слабост моя, рекламен агент мой, къде да пращам от кремчето? На кого трябва да помогнем?

МА КО, когато го патентовах, се оказа, че едва ли не е единствен в целия свят. Сега сериозно. Провериха в патентните банки на РУСИЯ, САЩ, ГЕРМАНИЯ и вся остальная сволоч. Никъде не го откриха. Нямам представа ти за какъв крем говориш. Вицът ти ме разсмя Joy А за сбабичосването ще ти тегля една критика Wink. Какво говориш на тия луди млади години. К'во да кажем тогава ние с гайдите от КГБ-то? Я надникнете, да видите дали използваме такива демобилизиращи и депресиращи приказки. При нас се говори за мацки, красавици, прекрасници, разкошници ( което аз римувах с разплетени кошници hahaha Joy) Я се стегни, направи се на красива( то на къде повече, ама сложи някой и друг щрих)  и ходом марш с балетна стъпка и чупка в кръста към ресторанта. Нали те кани гаджето ти на банкет? Не те вика  арпаджик да сАдиш, или кОмпири да вадиш. Ако шефа е проблем, предлагам безплатна детска градина, с палачинки за закуска newsm64 и разни други екстри. Вярвам, че ще се харесаме Simple Smile

Какво става с Люската? Тревожи ме мълчанието ѝ.
Чакам Валенцето да ми се обади. Много съм нетърпелива да я видя тунингована. Колкото е сладка, още по-по- най ще бъде.

Момичета, бъдете живи и здрави. Лека нощ wavey

# 652
Леле, ама какво им стана на бг пощи? Сестра ми вчера ги пусна, а днес вече 3 са получени. Чудо на чудесата! Laughing

Сега се сетих, че на Славчето я изпратих на стария адрес. Славче, да наминеш по някое време натам и да си провериш пощенската кутия. Wink

Аз съм готова и с второто албумче, но гръб не ми остана. Утре продължавам с други неща, че като гледам до Коледа програмата ми ще е плътно заета.  ooooh!

Кой ме пита за тенджерата? Калинка правилно е отговорила: слоу кукър е, марката е крок пот. Много съм доволна. Не знам защо, но в БГ били много скъпи.  newsm78

Отивам да си опъна гърбината, че да имам сили и за утре.  Peace

# 653
Приспах децата. Малко спокойствие и за мама. Малък щурчо стои до 10 вечер и е голям зор.
Надписах картичките утре ще отида да ги пусна.
Остана да опаковам подаръците за Коледа тези дни и с това ще се заема.
Да се похваля , че се запознах с майски мами от Варна . Направихме си нещо като форум във фейс и си пишем. Имаше размяна на подаръци между бебоци. Пратихме на едно бебче коледен костьом . Надявам се да пристигне за праЗника, че е пратен от началото на ноември.

# 654
  • София

Чакам Валенцето да ми се обади. Много съм нетърпелива да я видя тунингована. Колкото е сладка, още по-по- най ще бъде.

Ще, ще, наближава тунинга. Днес отивам за мярка. Ох, нямам търпение вече, казвам ви. Омръзна ми да плюя като говоря... Mr. Green

Честит рожден ден на Тодор  Лейдин Laughing!
Лейди, да е здрав, все така прекрасен и щастлив! bouquet

# 655
Ladybird_ Честит рожден ден на младежа !Жив и здрав да е .

# 656
Добро утро!
Да ми е здраво и щастливо детенцето!

При мен е 6,30 - малкия е пуснал песни за "честит рожден ден", кучето лае...добро начало на деня  hahaha

# 657
Лейди,да ти е жив и здрав рожденика и много да Ви радва.Аз съм болна от вчера съм със страшна кашлица друго нищо ми няма,но тази кашлица ще ме умори ooooh!,корема ме боли от кашляне,цяло нощ не съм спала,сега пратих мъжо до аптеката да ми вземе сироп.Дано само на Светли да у се размине  Praynig.Ох оплаках Ви се,лек ден Ви пожелавам.

# 658
Добро утро.
Лейдибърд, честит да ти е порасналия юнак! Да е жив и здрав, и винаги да му върви по вода в живота! Хубав празник!
Светли, пробвай с инхалации, особено ако е суха кашлицата, много добре се повлиява  Peace
Фло, радвам се, че се разписа  Hug Рекламен агент викаш, а? Ами наистина е много добър, ама ти си го знаеш това  Wink На Тити малкия е с проблемна кожа, та на нея и го рекламирах. Тя ако реши, предполагам ще ти пише и ще се разберете. А моят крем като вземе да свършва, да знаеш, че ще те тормозя за още  Heart Eyes

# 659
Калинка-честито ти рожденик!!! bouquet Здраве,късмет и по-малко вкарани голове във вратата ,а повече победи на отбора! Wink
Вале чакам и аз  да се похвалиш скоро.
Ма ко стягай се и отивай,я виж колко е права Фло-на среща не се отказва. Laughing
Фло идвай по често и при нас,липсваш.
Светли да минава тая кашлица.
А пощите са бързи сега,още е рано за празниците и картичките пътуват бързо.Аз да кажа нямам възможност и няма да се включа. Confused
За снимките не знам защо така стана,после оправих ,само една де после ще пробвам и другите да кача.
Тити  ами променя си графика малкия,но ще се справиш.
Вио честито ти диплома. bouquet
Тук валя цяла нощ,сутринта беше спряло и сага пак заваля,вече захладня  и така.Извадила съм пилешко месо после ще мисля с какво да го готвя.Оставям ви и почвам поредната възглавничка. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт