Домакини 52 / Есента дойде, време за приказки с топло кафе

• 54 132
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
  • при късмета
Тити, нямам ЛС.
Дано бързо се оправи малкия.
Славче  Hug
Болните да оздравяват бързо  Praynig

Шефа беше на РД и късно се прибрахме. Умирам за сън.

Hug

# 631
  • Бургас
Титок,побеснях заради Томи! #2gunfire
Колко време се мъчиш да обясниш,че детето има сериозе кожен проблем и те разкарват напразно.Почвайте тежката артилерия и дано скоро му мине,да не се мъчи душичката малка! Hug

Вио,радвам се,че ТИ доволен! Heart Eyes

Валюш,тя моята сиропи не гълта,малка е за хапчета и хич не мога и да си го помисля,като знам,че Ефералган не поема.Мъка ви казвам,мъка! Sad

Плами,аз като майка на две момчетии добре те разбирам.Така растат момчетата,няма как все да го пазиш.Сега децата са много по-агресивни и на кротките им е трудно.Даже да не искат,все ще ги намесят в конфликт.

Тук най-после захладня,да си отива това болно и топло време! #Cussing out

Чао за сега!Нямате изчитане!

Смърфи,ти пак се раздаваш!Така е като имаш златни ръце и сърце! Heart Eyes

Лека нощ!Утре пак съм на линия!

Луси и тя да пише!

# 632
Добра вечер!
Малкия се прибра вече  Joy Аз поприключих с почистването и от утре мятам с подготовката за рождения му ден. Изкара ли са страхотно - за 3 дни тръгнаха с по 4 комплекта дрехи+6 комплекта бельо и чорапи, в центъра са им давали връхни дрехи, а и са ги прали  hahaha
Общо взето са правили това, както и хиляди други щуротии
Скрит текст:

Прибра се изключително доволен.
Джейми вие поне може да звъните - нашите са и без телефони. Учителките по обяд и вечер публикуват снимки и новини в туитър - това ни е информацията. Пак е по-добре от колкото аз като бях на неговите години - ни телефон, ни туитър  hahaha
Смърфи спорна работа!  За телешкото - ами то пише само beef и от коя част на животното е. Ако ти е интересно - това е сайта на магазина от който пазарувам https://groceries.morrisons.com/webshop/getCategories.do?tags=|1 … 596&Abutton=3
Тити къде е твоя адрес? Моля за адреса  Praynig Hug След като има изолирани бактерии - давай АБ и изобщо не го мъчи детето! Пък за памперсите...аз си имам мнение - може и да са много удобни, но не всяка кожа ги понася...
Вио честито "дипломиране"  bouquet
Славка бързо оздравяване ви желая  Hug
Плами  Peace
Всичко изчетох, но емоциите ме приспиват вече..
Лека вечер ви желая  Heart Eyes

# 633
Ей, цял ден си мина, но почти съм готова с едното албумче-скицник. Да е жива и здрава тенджУрата, че сама си готви, че доникъде нямаше да стигна, ако трябваше и да пазя котлоните. Wink

Славче - при вас е пълна лудница, дано бързо да свърши! Praynig А Криста поне започна ли да гълта храна?

Вио - обичам такива проекти, точно заради новите запознанства! И успех с дипломата, дано ти отвори нови врати! Hug

Тити - малката душа... Ще му даваш ли антибиотик? Има ли шанс да се махнат без антибиотик? Чувала съм, че англисийките доктори хич ги няма, ама чак пък толкова, особено за малко бебе... #2gunfire

Калинка - beef е говеждо, иначе си имаме асъл телешко. То май телешкото е от млечно говедо, заклано до 2 година, ама не съм напълно сигурна. Сега ще разгледам сайта. Peace

Вале - виждам, че тези дни пак се ядосваш във фейса с министерството. Нямат край идиотизмите им... ooooh!

Ма ко - как е коремчето на шефа? Оправи ли се? Толкова ми стана мъчно как гледал краставицата, милият!  Hug

Джейми - е, това с мейла изби рибата.  Joy Ами направи си мейл и в абевето, де, че жената не може да ти изпрати презентацията. ooooh! Леле, колко простота има по белия свят.  ooooh!

Плами - дано нямате повече притеснения в училище! И урокът на каката да е бил напразен!  Praynig

Мими - какво му е на бебето? Praynig

Ох, няма да изброявам всички. Отивам да довърша нещо, докато още е светло.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 634
ма ко, влизам за да ти благодаря .Когато видях плика с твоето име сърцето ми заподскача като на дете .
Благодаря ти друже за доставената радост . Посланието беше разкошно, лично и много истинско bouquet bouquet

Лейди, мерси. Трябва по-малко да го мисля и да не очаквам лошо от хората наоколо. Тъмен балкански субект , какво да ме правиш ? Laughing

Леле, аз още не съм купила картичките и смятах тази седмица да ги взема и да надписваме .Миналата година пак към 5 декември пуснах всичките .Много сте бързи  Hug

Оздравявайте всички болнички  Hug

# 635
Смърфи,какво е туй чудо бре,дето само си готви,я да ми кажеш,че аз ги пазя котлоните Laughing.Днес ще ходим да подстрижем Светли,направо ми е мъка какво ни чака ooooh!не научи се,че там не боли и такава истерия го избива,че просто нямам думи.

# 636
Добро утро  bouquet

Контеса малко сме обременени  Joy Прави ми огромната разлика в отношението към децата - наистина ги възприемат като дар - мисля си, че е заради това, че имат по повече деца...Не съм видяла майка да се кара на дете, че е паднало и се е изцапало, не съм видяла да ги спират да се катерят, да скачат в локвите...Всичко е забавление. Училището също е забавление. Навсякъде където отидеш има създадено нещо за забавление на децата. Ние сме по-строги и "тесногръди" в отглеждането им - все поставяме норми, изисквания, налагаме мнение...гледаме ги като "писани яйца" и възприемаме децата като отговорност. За първи път, когато поканиха малкия на гости с преспиване аз много се шашнах - мислих го постоянно, а другарта майка ги е пуснала в детската да правят каквото си пожелаят, поръчала им пица, показала им къде има и други неща за похапване и си гледала кефа - те се оправят сами. После един ден е оправяла стаята, но каза, че е така и когато нейния е сам  Joy  Сина ми е редовно поканен в тях с приспиване, нейния също преспива често у дома, но за всичките тези години тя ме е поканила само веднъж на по чаша вино в градината след една дневна екскурзия с децата. Ние сме свикнали да каним родителите на гости и покрай тях децата, докато тук е обратното - канят се само децата - един вид ти се осигурява една спокойна вечер на саме с половинката, или един свободен следобед само за теб и съответно ти връщаш жеста, а децата се забавляват.
Светли "умната" тенджера е slow cooker
Скрит текст:

поне за мен де. Предполагам и Смърфи има това в предвид. Супер съм доволна.
Не се шашкай и не се карай на детето за подстригването - нормално е за малките да не дават да им се реже косата и ноктите и то не защото ги боли, а защото се отнема нещо тяхно - режеш нещо от тялото му. Трябва много да обясняваш как ще е покрасив така и как отново ще израсте, но докато детето не поотрасне и не го възприеме - така е. Първия път решихме аз и майка да подстригваме малкия - е беше кошмар и се отказах, но го заведох при една детска фризьорка и как го омагьоса тази жена - с поставянето на пелерината, с различните четки и огледала дето му даде да играе, с огромно ухажване колко е красив и добър...е после с удоволствие ходеше, но само при нея  hahaha
Днес ми е ден за опаковане на подаръци и правене на торта. Малкия си избра торта с три вида шоколад - Вале даде ценни съвети  bouquet пък аз реших блата да е орехов, като на тортата с дулсето на Марче  Heart Eyes. Надявам се да се справя - иначе на магазина има  hahaha
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 637
Привет момичета!Чета ви тези дни,но първо не ми остава време да пиша,второ ми беше лошо.особенно вчера-излезнаха ми сега пък два херпеса на устата,обаче са един до друг и така се надух,чак цялата страна до окото. Confused Здравата ми е паднал явно имунитета,а иначе нищо не чувствам.Плета си обаче коледни възглавнички къде за нас,къде за базар на мамите и така.Ама ме влече,че все различни картинки съм свалила и ги редувам.Купихме оня ден и принтер,сега поне ще е нужен на щерката и на мен за схемите. Laughing
Тук си е топло времето и само снощи валя доста,но сега си има слънце,размина ни се и вятъра,който даваха.Две сутрини котката ме буди рано,а собствениците не я чуват. Crossing Arms Mr. Green
Скрит текст:
Ето това направих,първите две са за нас,а бастунчето е за базара и още две ще правя-ботушче и камбанка.
Я да ви питам има на промоция с точки в Кауфланд мултикукър на Делимано  и се чудя дали да си взема,та  дайте мнение иначе като цена си е доста изгодно 50в 1 е модела.
Славе не може ли да ги стриваш хапчетата и така да ги даваш в нещо.
Ма ко как е шефа вече?
Тити виж ако можеш махни ги памперсите за известно време и пробвай с памучни пелени,вярно повече ще переш ,но поне ще спреш и запарването.
Смърфи браво на теб,ама покажи пак нещата които твориш.
Контеска така хубаво описваш,чудя ти се как се справяте и се организирате с вссичко.
Калинка страхотно са си изкарали децата,видях снимките.
Вале ,а няма ли снимки от концерта дето бяхте.И с тия вкусотии дето само показваш и изкушаваш във фейса.....
Липсите да се появят и да се обадят! Naughty
Пожелавам ви един приятен ден и почвам плетката пак. Hug

Последна редакция: чт, 26 ное 2015, 15:11 от pisenxeto

# 638
  • при късмета
Добро утро, прекрасни!
Контеска, радвам се, че е пристигнало. Миналата година много се забавиха презокеанските, пък сега пристигнало за бързо. Пожеланията си ги заслужавате цялото семейство  Hug

Писе, мажи с нещо херпеса, че иначе няма минаване. Бързо да се оправяш. Красотите ги гледам във фейса, много ми харесват

Калинче, за пореден път съм възхитена от учебната система там. Страхотни неща правят аз децата. Важното е, че изкарват страхотно

Смърфи, шефа е добре, благодаря, че питаш  Hug Ще се справиш с подаръците, на теб ти иде отръки. Ама искам и да ги видя, интересно ми е, скицник правен на ръка не ми беше хрумвало. Не само работата ти иде отръки, идеите ти са страхотни.
На мен те ми липсват, каквото и да видя, ако се захвана ще го направя, но аз да го измисля, абсурд

Вио, браво на теб. Като ти липсва се запиши за друга инициатива.

Люскаааааааа, като зачезнеш се притеснявам, драсни някой ред, да не викам по-силно

Отивам да си допия кафето, че сутринта се успах  ooooh! Двата телефона звъняха едновременно и шефа ги донесе на главата ми и ме буди.

На всички гушки  Hug като се събудя ще дойда пак

# 639
Писе не се виждат снимките...
Ма ко забравих да ти кажа за тото-то - от моя фиш ни едно познато число, а от твоя 1...ама то е защото аз го пускам  Mr. Green излезлите числа са 9, 14, 16, 17, 26 + 10,11 Днес пак ще пусна за утрешния тираж.

# 640
Имам си картичкаааааааааааааааааааааааа  newsm44 Мими, много, много, много благодаря, страхотна е!
Лейдибърд, и аз като Ма ко - все повече се възхищавам на системата там, все повече и повече ми харесва  Peace
Ма ко, да се запиша, ама нали ще се връщам на работа, няма да имам толкова свободно време...Но ако излезе нещо подобно, което си струва, ще гледам да ходя, да  Party
Титка, щях да ти казвам - нашата Фло (Фло, къде си?) има патентовано кремче за подсичания и други кожни проблеми, много е добро. На мен ми оправи едни огромни рагади, дето и лекарите се бяха видели в чудо с тях. Та ако искаш пиши и, ако може да ти изпрати по някакъв начин, можете да пробвате с него. Въпреки че ако са наистина стафилококи антибиотикът е задължителен, но за после може да мажеш кожичката с въпросното кремче, наистина е страхотно.
Аз да ви кажа бях на зъболекар. Ще правим коронка и ще трябва да се разделя с едни 150 лв., толкова струва удоволствието  ooooh! Вместо да купя нещо на децата с тях, ще трябва да ги дам за зъби, ама това е положението. Поне после ще съм "бетон"  hahaha

# 641
  • при късмета
Леле Калинче, за бой съм, нали ти казах, че ще нащракам нещо на клавиатерата и каквито числа излязат. Трябваше да пусна моите, с които по принцип играя. 3 от 5 са налични  ooooh! Ще ти ги пусна на лични  Laughing Ама какъв е шанса да се повтарят 3 числа в 2 поредни тиража  Thinking
Фло да драсне крема дето има дали е граовско производство да знам дали имам същия. За този с ликото от бъз ли става въпрос?

Аз съм в чуденка. Мъжо заяви, че в събота сме на събиране с колегите му. Държи да съм и аз. Проблема е, че не познавам никого. Той от 8 месеца е там. Та се чудя какво да правя. Не съм много по събирания, на които не познавам никого, да не кажа, че изобщо не съм. Това ми е притеснението. До къде стигнах, да се притеснявам от ходене на ресторант  ooooh! съвсем се сбабичосвам сигурно  Embarassed
Ама нали трябва да се запозная с тези хора, поне от възпитание дето се казва.
Да ме увикате от какви неща се оплаквам, че да ми дойде акъла  bash

# 642
Славе това е след 3 прегледа. 2 от които на частно. Пием антибиотика пък да видим. Ако не мине ще търся и хомеопатката.
Ма ко като взема големия ще включа лап топа и ще ти пиша .

# 643
Ма ко, и аз съм като теб,не обичам да ходя като не познавам никой,ама какво да се прави ходя,че мъжо има и колежки,да не ми го вземе някоя Joy.Днес подстригахме Светли без драми,да не повярвам чак,и на кожен лекар ходихме,че зад едното уше се е подсякъл и има чак на бузата като изгорено стой,изписа му антибиотик и антибиотичен крем с гентамицин.Като се прибрехме го намазах и направо останах изненадана,на бузата почти няма нищо сега.Писе,много е красиво,браво на теб. Тити,да се оправя бързо детенце Praynig.

# 644
Набързо-живи и здрави сме,слава Богу!
Работа,задачи и така.
Смърфи,картичката е, меко казано,перфектна!Благодаря ти!Златни ръце имаш!

Поздрави и целувки на всички.Всички да оздравяват бързичко.

Общи условия

Активация на акаунт