Дано бързо се оправи малкия.
Славче
Болните да оздравяват бързо

Шефа беше на РД и късно се прибрахме. Умирам за сън.

Аз поприключих с почистването и от утре мятам с подготовката за рождения му ден. Изкара ли са страхотно - за 3 дни тръгнаха с по 4 комплекта дрехи+6 комплекта бельо и чорапи, в центъра са им давали връхни дрехи, а и са ги прали 

След като има изолирани бактерии - давай АБ и изобщо не го мъчи детето! Пък за памперсите...аз си имам мнение - може и да са много удобни, но не всяка кожа ги понася...

А Криста поне започна ли да гълта храна? 

Ами направи си мейл и в абевето, де, че жената не може да ти изпрати презентацията.
Леле, колко простота има по белия свят. 

Прави ми огромната разлика в отношението към децата - наистина ги възприемат като дар - мисля си, че е заради това, че имат по повече деца...Не съм видяла майка да се кара на дете, че е паднало и се е изцапало, не съм видяла да ги спират да се катерят, да скачат в локвите...Всичко е забавление. Училището също е забавление. Навсякъде където отидеш има създадено нещо за забавление на децата. Ние сме по-строги и "тесногръди" в отглеждането им - все поставяме норми, изисквания, налагаме мнение...гледаме ги като "писани яйца" и възприемаме децата като отговорност. За първи път, когато поканиха малкия на гости с преспиване аз много се шашнах - мислих го постоянно, а другарта майка ги е пуснала в детската да правят каквото си пожелаят, поръчала им пица, показала им къде има и други неща за похапване и си гледала кефа - те се оправят сами. После един ден е оправяла стаята, но каза, че е така и когато нейния е сам
Сина ми е редовно поканен в тях с приспиване, нейния също преспива често у дома, но за всичките тези години тя ме е поканила само веднъж на по чаша вино в градината след една дневна екскурзия с децата. Ние сме свикнали да каним родителите на гости и покрай тях децата, докато тук е обратното - канят се само децата - един вид ти се осигурява една спокойна вечер на саме с половинката, или един свободен следобед само за теб и съответно ти връщаш жеста, а децата се забавляват.

пък аз реших блата да е орехов, като на тортата с дулсето на Марче
. Надявам се да се справя - иначе на магазина има 

Ще се справиш с подаръците, на теб ти иде отръки. Ама искам и да ги видя, интересно ми е, скицник правен на ръка не ми беше хрумвало. Не само работата ти иде отръки, идеите ти са страхотни.
Двата телефона звъняха едновременно и шефа ги донесе на главата ми и ме буди.
като се събудя ще дойда пак
Мими, много, много, много благодаря, страхотна е! 

Вместо да купя нещо на децата с тях, ще трябва да ги дам за зъби, ама това е положението. Поне после ще съм "бетон"
Ще ти ги пусна на лични 
съвсем се сбабичосвам сигурно
.Днес подстригахме Светли без драми,да не повярвам чак,и на кожен лекар ходихме,че зад едното уше се е подсякъл и има чак на бузата като изгорено стой,изписа му антибиотик и антибиотичен крем с гентамицин.Като се прибрехме го намазах и направо останах изненадана,на бузата почти няма нищо сега.Писе,много е красиво,браво на теб. Тити,да се оправя бързо детенце
.