Домакини 52 / Есента дойде, време за приказки с топло кафе

• 54 661
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
  • при късмета
Вио, да се оправя бързо Ванко. Давай му нещо да му помогне по-бързо да се пребори. А днес като ходихме до магазина точно на зима миришеше навън.
На шефа остава още малко коремчето да стегнем

А и това време дето ни затвори вътре. Хем не ме свърта още ми се стои навън, като лятото и не ми се стои затворена, хем всичко ме боли от проклетото време и не ми се ходи никъде и нищо не ми се прави. И главата ме е хванала няколко дни, та място не мога да си намеря и всичко ме дразни.
Нямам угодия  Mr. Green

# 616
Тъкмо сега четох, че върлува такъв вирус - с температура и втрисане, явно Ванко е от късметлиите  ooooh!

# 617
Ехоо, къде сте? Айде да ви почерпя с кафенце, it's always coffee time  Party

# 618
  • Великобритания
Здравейте дами
сядам на кафенце от Вио , ах че хубаво
Ма ко - ето рецептата , стана уникално нега вкусно , ММ чак преяде - 3 пъти си досипва хаххах
и на мен много ми хареса
http://www.gotvim.net/recipes/%D0%BF%D0%B8%D0%BB%D0%B5-%D0%BF%D0 … 1%81%D0%BA%D0%B8/
нищо не съм заменяла или добавяла , само дето пилешките филенца бяха малко повече ,но ние ядем много месо та ни дойде добре
Мойто бебе още не е много добре , днес сме на консултация и ще видим колко е пораснала , по скоро отслабнала ,че от 3-4 дена нищо не хапва , по малко кашичка и млекце и това е
Лейди не се е разписвала , още някой като че ли липсва  newsm78

# 619
  • гр.Варна
Тука съм.
Ааааааааа почнаха болестите значи.Лошо.Айде всички дечица да се оправят бързо.
Картичките и аз съм ги спретнала и чакат само да се натуткам до пощата да ги пусна. Embarassed
Вио вземам си кафенце с кеф.Благодаря ,имах нужда.
Моят синковец снощи излезе от училище с кърпа с лед на окото.Сбил се с негов съученик.Поду се и малко посиня ,ама иначе нищо му няма.Каза си сам ,че е започнал боя първи.Въпросното дете и друг път съм чувала ,че се дразни с децата и ги предизвиква.Хем ми беше смешно  Embarassed щото моя е кинта и двайсет , но и се зарадвах донякъде защото досега винаги предпочиташе отстъплението /защото съм му казвала ,че по умният отстъпва , на това не важи за днешната младеж и неговото отстъпване и избягване на конфликт се приемаше като слабост и малодушие/  Преди да си легне го болеше главата ,но си мисля  ,че е от удара в окото и ухото.Противника и той бил с аркада и два удара в корема.Добре ,че са ги разтървали ,че не се знае какъв щеше да е краят. Кака му пък му проведе бързо обучение по самоотбрана Joy

# 620
  • при късмета
Привет!
Мими, мерси за рецептата, добре изглежда.
Вио, как е Ванко?
Плами има да ни белеят главите от тези деца. Вярно е, че понякога това на което ние ги учим влиза в конфликт със заобикалящата ги среда и собствените им инстинкти

`що верно няма никой?  newsm78

Гадно време и ние скучаем.

Hug

# 621
`що верно няма никой?  newsm78
Що бе, аз съм тук  Mr. Green hahaha
Ванко е по - добре, поне така ми се струва. Щом взе да ни строява, шъ съ Управи, няма къде да иде. До края на седмицата обаче ще сме вкъщи, няма да го пускам на градина. Утре имам едно ходене при зъболекаря и ще ми е леко сложно с двамата, ама ще се разпределим с мм, ще видим.
Иначе днес ни приключва онзи проект, за който ви разправях. 12 седмици минаха и днес сме последно, и край. Даже дипломи щели да ни раздават, да видим  Heart Eyes Та се стягам за там, мм ще ги гледа, О, свещени небеса   Whistling Дано да оцелеят  Praynig hahaha

# 622
Ето ме и мене Laughing,аз днес цял ден се занимавам с едни сиренки и с кокошката от вчера,направих една супа от кокошката и стана много вкусна.Това малкото днес е подивяло нещо,обърна къщата,елхата му пречи,килимите ги навива и ги тегли да ги изхвърля ooooh!ша умра.Вио,да се оправя бързо Ванко.

# 623
Днес вече трябва да си надигна трътката и да се взема в ръце, че в събота сме на РД на децата на един колега на мм. Румънчета. Миналата година го празнуваха само с колеги и тази искали пак така. В училището с деца, у тях с възрастни... Защото ние по европейски им носим големи и хубави подаръци, сещате се, нали? Wink
Те много обичат моите печати, като дойдат вкъщи и все за тях се залепят. Купих им от БГ детски комплекти с печати и мастила, сега ще им направя по едно албумче, където да си оцветяват и оттук ще им купя само по един комплект водни моливи. Ама трябва да се стегна и да ги направя тези албумчета-скицници.  Wink
Така че ставам!  Simple Smile

# 624
Смърфи, успех с албумчетата  Hug
Светли, и моите откачиха днес, не знам какво им става  Crazy Че не са и спали - Ванко изобщо не пожела да легне, съответно събуди Дея...красота. Интересна вечер се очертава. Добре, че след около час излизам, да му мисли баща им  Mr. Green  Mr. Green Mr. Green

# 625
  • Бургас
Здравейте момичета! Heart Eyes

Отдавна не съм влизала,но Криста беше доста зле,с висока Т,кашлица,сополи и както се казва в една "култова" песен и с  всички есктри.
Лошото,че диването не гълта лекарства,ама никакви,ако успея да ги натикам в гърлото,после веднага ги повръща,усеща ги в други течности и не мога да ви опиша как се лекува такова дете!!! #Cussing out

След нея аз се сринах буквално и реално и се тръшнах и аз с екстрите на Криста.Направих усложнения от вируса и сега съм на АБ,едва говоря,ама тук не ми личи. hahaha
На моменти ми идваше да си изтръгна сама сливиците! Cry

След нас се разболя и Ванко и сега е в къщи и го лекувам и него.

Така че ме извинете,но особено когато Крис беше зле нямаше как да пиша,тя все ми беше на ръцете.

Ще се върна да ви чета,че съвсем ви изтървах.Гледам,че Дамчо и Марчела Мастрояни не са се появили още.
Като прочета назад пак ще пиша. Hug

# 626
Здравейте и от мен!
При нас продължаваме да бягаме по- лекари. Казаха, че кма гъбички уж малкия. После с 300 зора го накарах и пуснаха тест . Оказа се стафилококи на всички сгъвки.
Сега му изписаха антибиотик и казаха ако преценя да го давам. Чеше се като краставо милото.
Всички болни да оздравяват!
Тази година реших да се включа в картичките!
Ма ко пиши дали получи лично , ако не да включа лап топа да пиша от там .
Вио тенкс за кафето Как е новата къща ?
Плами сори ама ме разсмя . Какво ли ме чака и мен с 2 момчета ?

# 627
Хайде да се разпиша и аз .Последно време само чета , почти не се разписвам никъде.
Всички малки и големи болни да оздравяват.
Добро утро  bouquet
Ще изпращам малкия за 3 дни и ще мятам коледното почистване  Joy
То хубаво почиства ама се губи втори  ден и тя  newsm78
плами76 много неприятно е това с момчетата.
Мога да кажа че много агресия има между децата , уж приятелски закачки , но всичко в посока битки отива.Всеки път като питам какво правят играели си....
И аз като мъжка майка не съм спокойна, едно че големия е дребен ( отскоро с очила) и доста свит, та от първи клас редовно го ступваха.
Преди дни видях и как шамарят дребното и онемях, то уж е от децата които не се дава , ама тогава му дойде изневиделица ... и то пред няколко родители и учителката в двора на градината.
Ама така ще е , ще се молим за тях да бъдат здрави и избират правилните пътища.
Сега е на екскурзия големия  познайте за последните 30 часа колко пъти с е сетил за нас.Нито един път, ние  баща му го набрахме ами на втората секунда ни отрязва.А аз звъня да го подсетя да си прибере като ляга очилата че вече 3-4 вечери се случва да заспи с тях.Да знам, да добре и до там Simple Smile Питам как е времето -добре е Simple Smile а същевременно от сигурен източник знам че там вали , абе луда история.
Чакайте да ви развеселя ,от един час се хиля като зелка цитирам позната :
"- Г-жо, дайте ми пощата си за да ви пратя презентацията. Не мога да си намеря флашката.
Пиша: ....................@gmail.com
- !? Ама нямате ли в abv.bg!? Моята е там, как да ви пратя на тази!?

Ставам че много се заседях.( Никъде няма да ходя ... Очите ми на понички станаха , другата седмица са ми на куп три класа та сега сглобявам задачи а тестове)

# 628
  • София
Здравейте, прекрасници!
Чета, че много болни имаме. Да му се не видят и болестите....Бързо да оздравявате!
Славе, не знам какво да ти кажа- моите и двете не могат да пият хапчета. Айде Бубка си и е от проблема, ама малката- само сиропи при нужда. Все казва, че не може да и мине през гърлото, направо в кризи изпада като види хапче. И никога не е пила.

При нас нищо ново. Ние се водим с Бубка на училище до обяд, Мими сама се оправя вече- на училище, на балет, на рисуване, на английски....Хем виждам, че е натоварена, хем и дума не дава да се издума да се отпише от нещо, например от рисуването.
А в училище колко уроци имат не е истина. А учебниците им колко са...тъпи, без извинение!

Люси и тя изчезна. Дано е добре!
Прегръдки от нас! Hug

# 629
Славе, да оздравявате  Hug
Титка, и вие  Hug Какви са тия стафилококи в гънките, милото човече....Дано да се оправят с антибиотика, много ми стана жал като прочетох как се чеше  Tired
Джей, тия момчетии какво ще ги правим, не знам.....А това с gmail - а направо кърти  hahaha
Вале,  Hug
Аз ходих на последната сбирка по проекта, и вече имам официално удостоверение  Party То голямата работа де, ама ми стана драго. Най - хубавото е, че завързах нови познанства, с нови и готини хора, и даже ще ми липсват сбирките и контактите с тях. Аз доволен, както обичам да казвам, много доволен  Flutter

Последна редакция: ср, 25 ное 2015, 21:56 от vio

Общи условия

Активация на акаунт