За ти забият "шамар"....

• 7 475
  • 60
  •   1
Отговори
# 15
Човек трябва да си подбира приятелите. Ако всичко е наред, просто чувствата са си отишли - да. Но да те мами с месеци, от такъв бягам далеч, не само във връзките, но и в приятелските и служебни отношения.

# 16

С нито едно от бившите си гаджета не съм в лоши отношения.

Тук не става дума за това.
Ти си приключвала връзките си след тяхното естествено изконсумиране, предполагам, и след това си преминавала с пречистено от копнежи съзнание към следващата. В случая явно има доста недоизживяно, няма настояща любов, която да измести прекратената връзка, и да се подлага човек зорлем на такива изкушения с непоходящ човек си е меко казано неразумно. Необходим е известен период на здравословно дистанциране, пък после може и пак да са си приятели; ама не до вчера са си слагали ова в онова, от днес вече ще си говорят само за опера.

Да не забравяме и подробността с подвеждането и лъготенето - не само на съпругата, ами и на любовницата, която освен това била и приятелка. Много стойностна връзка, няма що.

Ако имаш практическа полза от този човек, повече мога да го разбера. Но в такъв случай трябва да претеглиш дали си струва риска, а и да не заблуждаваш себе си и другите колко бил "стойностен" Peace

Последна редакция: нд, 04 окт 2015, 14:18 от Анонимен

# 17
  • някъде там
Спокойно хора, не се тревожете, но ви благодаря, че сте искрено загрижени. Аз не си позволих да влагам чувства, знам от опит, че не е добре. Просто се наслаждавах, имам достатъчно ангажименти покрай деца и работа, че да отделям такова и за  чувства. За това не ми е трудно да кажа край. За това мога да си общувам без ангажимент, без терзания , без драма и сълзи.
Всичко е просто въпрос на навик , че човека присъства в ежедневието ти по някакъв начин, нямам предвид физически. Аз не допускам лесно, май в последните 5 години и не съм, в дома си , покрай децата ми... Така , че нищо не някаква дълбока връзка. По скоро е между големи хора.
някой питаше, да ходила съм в дома му , да имало е някакви супер дребни неща , като реакция, които са ми правили впечатление , че.... докато не реших инстинктивно да питам и така...
Общо взето приемам ситуацията като весела такава...
Само такова нещо не ми се беше случвало.... голям урок  hahaha hahaha hahaha

# 18
Казваш, че имаш деца. Това "виждане" с него три месеца какво включва? Наистина ли не е ставало дума още в началото имате ли деца, имали ли сте предишна връзка/брак, кога е приключила и т.н. - уточнения какво ви е положението и какво очаквате един от друг - сексуално забавление или сериозен партньор? Ти само на тези въпроси да знаеше отговорите, щеше да знаеш, че е женен. Предполагам, че не си си крила децата. Като си ги споменавала твоите, мимоходом можеше да попиташ и за негови има ли? Като споменаваш нещо бащата на децата си във връзка с някакъв ангажимент с децата, който налага и ти да си пренаредиш ангажиментите, можеше да попиташ и за негови бивши (или настоящи).

Не знам, наистина хипотетично говоря, поради простата причина, че много преди да се стигне до секс, съм опознавала човека достатъчно, че да разбера обвързан ли е, и ако е, просто не се е продължавало. 

# 19
  • някъде там
Разбира се , че и двамата сме знаели много един за друг. Той за моите деца , аз за неговите , но съм внимателна и не допускам някой до тях , преди да съм абсолютно убедена, че е човека.
Има дъщеря голяма. Но си се представяше за разведен. Факт е че и така живее, после когато вече знаех , каза че в тях са на уведомителен режим. Единия уведомява другия , че ще закъснее или няма да е прибере. Много загрижен за дъщеря си, води я на дискотека , на всеки час СМС ок ли е , прибира я...
и аз не вярвах , че някой може да скрие такова нещо от мен , ама на факт , успя , макар и за кратко.
Освен това аз съм тип човек , който не изпадам в зависимост от мъж , както и не позволявам обсебване. та в този ред на мисли , нямаме ежедневни виждания , супер удобно и за двама ни. Мен лично този вариант чудесно ме устройваше на този етап от живота ми. Но да кажа , аз търся връзка с цел брак на първа среща , няма начин. Това си е автогол...
както искате го разбирайте

# 20
и аз не вярвах , че някой може да скрие такова нещо от мен , ама на факт , успя , макар и за кратко.

Но да кажа , аз търся връзка с цел брак на първа среща , няма начин. Това си е автогол...
хич, не е за кратко - три месеца да не разбереш, че някой мъж живее с жена и единствено да го заподозреш, понеже е чист и спретнат, говори, че си доста незабелязваща детайлите.

Е, едва ли са много жените и мъжете, които говорят за брак на първа среща. Но по поведението и на двамата за 2-3 срещи може да се разбере и за двамата нещо сериозно ли търсят или само си убиват времето.

# 21
  • някъде там

Но да кажа , аз търся връзка с цел брак на първа среща , няма начин. Това си е автогол...
хич, не е за кратко - три месеца да не разбереш, че някой мъж живее с жена и единствено да го заподозреш, понеже е чист и спретнат, говори, че си доста незабелязваща детайлите.

Е, едва ли са много жените и мъжете, които говорят за брак на първа среща. Но по поведението и на двамата за 2-3 срещи може да се разбере и за двамата нещо сериозно ли търсят или само си убиват времето.
Естествено, че не само това е причината да заподозра, но едва ли причините са важни.
И... човек никога , не трябва да се прави на интересен , колко е забелязващ, защото не се знае какво ще му дойде на главата

# 22

Естествено, че не само това е причината да заподозра, но едва ли причините са важни.
И... човек никога , не трябва да се прави на интересен , колко е забелязващ, защото не се знае какво ще му дойде на главата

Чакай малко, и за много по-малко от три месеца сигурно 99.9% биха забелязали, ако мъжът, с когото имат връзка, е женен или има сериозна приятелка, дори и никак да не са наблюдателни.

# 23
  • някъде там

Чакай малко, и за много по-малко от три месеца сигурно 99.9% биха забелязали, ако мъжът, с когото имат връзка, е женен или има сериозна приятелка, дори и никак да не са наблюдателни.
Изобщо нямам намерение да споря с теб. Безсмислено е!

# 24
Ти разведена ли си?

# 25
  • някъде там
Да!

# 26
  • София
Да, биха забелязали тези, които са излезли на лов за съпруг.Те са си начертали график- на първа среща това, на втора питам онова, на трета трябва да знам дали не си губя напразно времето.
Има и други- които просто оставят нещата да се развиват постепенно и естествено.
Те не се водят по биологическия си часовник, защото вече са се " отчели" и не бързат да доведат поредния нов татко на децата си.

# 27
  • някъде там
Да, биха забелязали тези, които са излезли на лов за съпруг.Те са си начертали график- на първа среща това, на втора питам онова, на трета трябва да знам дали не си губя напразно времето.
Има и други- които просто оставят нещата да се развиват постепенно и естествено.
Те не се водят по биологическия си часовник, защото вече са се " отчели" и не бързат да доведат поредния нов татко на децата си.
Много хубаво го каза , благодаря ти!  bouquet

# 28
  • София
Трябва наистина да не влагаш чувства, за да приемеш подобен мръсник за добър човек.

# 29
Как точно ще сте "приятели " с толкова неизконсумирани щения помежду ви?  Stop

Общи условия

Активация на акаунт