За ти забият "шамар"....

• 7 473
  • 60
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Трябва наистина да не влагаш чувства, за да приемеш подобен мръсник за добър човек.

Ами, от една възраст нагоре, чувствата не се влагат ей така- първосигнално.
Първо е интереса, отличил "обекта" от сивата мъжка маса.
После са срещите- в свободното от ангажименти време, опознаването малко по малко.
В случая " мръсникът" е женен проформа- на уведомителен режим...........та, твърде прибързано заключение правиш, си мисля. Peace

# 31
  • София
Аз честно не схванах какво е уведомителен режим. То и  този ,когото ме"шамароса" проформа живееше с жена си, та знам за какво иде реч.Вярно е,че аз си хлътнах като ученичка, но това не ми пречи да го виждам в цялата му фалшива поза.Такива женени, но търсещи не одобрявам.

# 32
Сещам се за 3 подобни истории, които дори продължиха повече от 3 месеца докато не бяха прекъснати от 3-ти лица Laughing Гаранция ако се замисля ще се сетя за още няколко - било то чути от познати или четени тук. Та, тези измишльотини за 99,9% само пред наивни и глуповати момиченца могат да минат ... май Laughing
Да не говорим, че ако единият партньор е започнал чисто сексуална връзка с човек, който просто го привлича, но не иска нищо повече от него е много вероятно въобще да не търси доказателства за евентуалното наличие на 3-ти човек. А това, че човек не държи да знае всяка подробност от живота на сексуалния си партньор, най-вече щом се познават от съвсем скоро, въобще няма нищо общо със самоуважението Naughty Много се бъркат понятията тук, чак се чудя да се смея ли, да плача ли Whistling
И не, не съм разведена hahaha

# 33
Сещам се за 3 подобни истории, които дори продължиха повече от 3 месеца докато не бяха прекъснати от 3-ти лица Laughing Гаранция ако се замисля ще се сетя за още няколко - било то чути от познати или четени тук.

Сериозно ли се сещаш за толкова много подобни истории на жени, имащи връзка с мъже от същото населено място, където  живеят те и оставащи в неведение над 3 месеца?

# 34
Абсолютно. Едната дори ми беше под носа, разиграваше се в моя вход, във втория апартамент на женения мъж. Другите две са ми разказани лично от потърпевшите излъгани момичета.

# 35
Абе какво значение има кога е разбрала, дали на третия ден или третия месец? ooooh!
Важното е, че е разбрала и е прекратила.
Ама не е прекратила, това е проблемът.
Вярва си колко е незасегната, как й е все едно едва ли не, нямало дълбоки чувства и тинтири-минтири. Може, ама дали? Като няма чувства, за какво й е този търчи-лъжи? Толкова класическа схема: първо лъже, че е разведен, после - уведомителен режим (демек, между нас е свършено, тя не ме разбира, не правим секс)! Ами като е такъв чистичък, да си беше казал още отначало, нъл тъй? Ама не, той лъже и маже, за да се добере до меда, пък после, като се размирисва работата, намира "смелост" да каже "истината". Как може да се вярва на подобен човек и "Добро утро" да каже? Ами че такова отношение към която и да е партньорка - и съпругата, дето го пере, и любовницата, дето му го дига (то и съпругата сигурно го прави), е меко казано обидно! Какъв приятел може да излезе от такава мъжка отрепка не знам! Sick Бил стойностен, дръжки! Къде му е стойността? Ако има сериозен практически келепир някакъв, разбирам. Ама така, да си споделят като приятелки, глупаво и наивно ми се струва. И самозаблуда. Не й трябва за "споделяне". Трябва й да си го държи в живота, да го вижда, макар че уж не са вече гаджета. Докато се напият някой път по приятелски. И после няма удържане на котката в торбата, защото авторката вече ще е счупила бариерата "спя с женен".

# 36
  • някъде там
Абе какво значение има кога е разбрала, дали на третия ден или третия месец? ooooh!
Вярва си колко е незасегната, как й е все едно едва ли не, нямало дълбоки чувства и тинтири-минтири. Може, ама дали? Като няма чувства, за какво й е този търчи-лъжи? Толкова класическа схема: първо лъже, че е разведен, после - уведомителен режим (демек, между нас е свършено, тя не ме разбира, не правим секс)! Ами като е такъв чистичък, да си беше казал още отначало, нъл тъй? Ама не, той лъже и маже, за да се добере до меда, пък после, като се размирисва работата, намира "смелост" да каже "истината". Как може да се вярва на подобен човек и "Добро утро" да каже? Ами че такова отношение към която и да е партньорка - и съпругата, дето го пере, и любовницата, дето му го дига (то и съпругата сигурно го прави), е меко казано обидно! Какъв приятел може да излезе от такава мъжка отрепка не знам! Sick Бил стойностен, дръжки! Къде му е стойността? Ако има сериозен практически келепир някакъв, разбирам. Ама така, да си споделят като приятелки, глупаво и наивно ми се струва. И самозаблуда. Не й трябва за "споделяне". Трябва й да си го държи в живота, да го вижда, макар че уж не са вече гаджета. Докато се напият някой път по приятелски. И после няма удържане на котката в торбата, защото авторката вече ще е счупила бариерата "спя с женен".
Благодаря за подробния психоанализ, страхотна си , накара ме рано сутринта да се смея с глас!
Най-лесно е човек да говори с предположения, че и да се самонавива колко е прав.
Красив ден момичета!

# 37
Ще го запазя за приятел, защото е стойностен човек.
Откога лъжците, неверниците и кръшкачите станаха стойностни хора?     newsm78
Честността и лоялността вече порок и недостатък ли са?

Скрит текст:
А, баш!    Peace
Точно в таквиз "уведомителни семейства тип "Ама аз не спя с жена си, ние сме заедно само заради детето!" съпругата се оказва бременна с второто....     Mr. Green   Явно "уведомяваните" съпруги зачеват като Дева Мария.    Laughing

Както се вижда, нито наивниците ще свършат някога, нито лъжците и измамниците.    Laughing

# 38
Абсолютно. Едната дори ми беше под носа, разиграваше се в моя вход, във втория апартамент на женения мъж. Другите две са ми разказани лично от потърпевшите излъгани момичета.

Фактически е много по-лесно да скриеш от жената, с която живееш, любовница, отколкото да скриеш от любовницата (или бъдеща такава) жената, с която живееш. Аз мога да допусна, най-малкото чисто хипотетично, че мъжът, с когото живея, може да си намери любовница, която знае, че трябва да е дискретна и с която се вижда набързо, докато уж ходи на фитнес или някакво друго хоби/в обедната почивка/набързо след работа, но как един мъж може да скрие, че има жена, с която живее? Официалната жена, с която живее няма мотив да е дискретна, че той живее с нея. Вероятно я има и във фейсбука му, вероятно той няма как да не се прибира по цяла нощ при нея, защото така е решил, без да я уведомява. Независимо колко апартамента има, жената, с която живее, ще очаква той да спи при нея, ако работата му не е свързана с чести пътувания, които може да му бъдат някакъв претекст за отсъствия. Че аз задължително се обаждам на приятеля ми, ако закъснее повече от обикновено - не защото си мисля, че има любовница, а от притеснение да не му се е случило нещо. Той също ми се обажда. Какво остава пък да не се прибере през нощта, без да се е обадил. И няма да ми пука в какъв момент точно му се обаждам, за да не би случайно някоя любовница да разбере, че той е обвързан.

Истината е, че мисля, че тези излъгани любовници нарочно са си затваряли очите, че въпросните мъже живеят с други жени. Чакайки търпеливо и пасивно мъжете да ги вместят в натоварения си график с виждане 1-2 пъти седмично набързо, правейки се на много модерни, либерални и необсебващи. Оправдавайки ги, че мъжете не могат да се виждат по-често и по-дълго с тях, защото... Че не могат да бъдат с тях на празник, защото... Че не могат да ги заведат в известно и много посещавано заведение, защото... Че не могат да качат техни общи снимки в интернет, защото...

# 39
  • някъде там

Фактически е много по-лесно да скриеш от жената, с която живееш, любовница, отколкото да скриеш от любовницата (или бъдеща такава) жената, с която живееш. Аз мога да допусна, най-малкото чисто хипотетично, че мъжът, с когото живея, може да си намери любовница, която знае, че трябва да е дискретна и с която се вижда набързо, докато уж ходи на фитнес или някакво друго хоби/в обедната почивка/набързо след работа, но как един мъж може да скрие, че има жена, с която живее? Официалната жена, с която живее няма мотив да е дискретна, че той живее с нея. Вероятно я има и във фейсбука му, вероятно той няма как да не се прибира по цяла нощ при нея, защото така е решил, без да я уведомява. Независимо колко апартамента има, жената, с която живее, ще очаква той да спи при нея, ако работата му не е свързана с чести пътувания, които може да му бъдат някакъв претекст за отсъствия. Че аз задължително се обаждам на приятеля ми, ако закъснее повече от обикновено - не защото си мисля, че има любовница, а от притеснение да не му се е случило нещо. Той също ми се обажда. Какво остава пък да не се прибере през нощта, без да се е обадил. И няма да ми пука в какъв момент точно му се обаждам, за да не би случайно някоя любовница да разбере, че той е обвързан.

Истината е, че мисля, че тези излъгани любовници нарочно са си затваряли очите, че въпросните мъже живеят с други жени. Чакайки търпеливо и пасивно мъжете да ги вместят в натоварения си график с виждане 1-2 пъти седмично набързо, правейки се на много модерни, либерални и необсебващи. Оправдавайки ги, че мъжете не могат да се виждат по-често и по-дълго с тях, защото... Че не могат да бъдат с тях на празник, защото... Че не могат да ги заведат в известно и много посещавано заведение, защото... Че не могат да качат техни общи снимки в интернет, защото...
Ти съвсем изтрещя, честно , слягаш общи знаменатели и това е.... а защо е задължително всеки да има фейсбук примерно?
Няма да изпадам в обяснения кой какво и защо.....
Просто защото , аз вече не съм в ситуацията и изобщо не ми е важно кой в какъв режим живее, нито му се чудя , защото аз знам как искам аз да живея и не правя компромис с това!

# 40

И защо ти е цялото това напъване да разиграваш хипотетични ситуации,които най-вероятно не са такива,каквито ги описваш?Описваш неща,които не е задължително да са в някакви рамки и от разказа на авторката,лично на мен ми става ясно,че явно стоят по-иначе.Но не,ти си знаеш твоето.Искаш да я изкараш ......някаква....чак и аз не знам каква.Трудно ми е да повярвам,но допускам,че е възможно всичко да се е развило точно,както го разказа жената.То виж,че и на нея и е чудно.Ама ей на-станало е.Ама ти пък искаш да я пооплюеш,че е еди-каква си.И какво печелиш?Себеизтъкване ?

# 41

Ти съвсем изтрещя, честно , слягаш общи знаменатели и това е.... а защо е задължително всеки да има фейсбук примерно?
Просто защото , аз вече не съм в ситуацията и изобщо не ми е важно кой в какъв режим живее, нито му се чудя , защото аз знам как искам аз да живея и не правя компромис с това!

Разбира се, че не всички хора имат фейсбук, но е факт, че доста от хората имат и в доста от профилите на семейните, които имат, има мили семейни снимки с децата, жената, мъжа, кучето...

Специално за твоя случай. Грижовният родител със щерка на възраст да ходи по дискотеки само при теб ли преспиваше или сте ходили и в неговия дом? Вероятно щерката е била с прекалено крехка душевност, за да гледа как баща ѝ влачи жени у тях, но в същото време твоите деца (вероятно по-малки от щерката) са били достатъчно корави, за да идва някой чичко от време на време да преспива при майка им?

# 42
Кукумицинка, ще ти дам пример със съседа ми.
Има си фейсбук, в който има само и единствено негови снимки. Няма снимки на децата, на жената и т.н. Възможно е дори да е имал и втори профил, знам ли го?
Работи на смени - дневна и нощна по 12ч. По едно време караше свой колега да му взима смените, като разбира се му ги плащаше от джоба си. После пък си взел отпуска 20-тина дни, но и пред двете казвал, че ходи на работа. И така 12 часа при едната, 12 при другата ... От време на време излъже любовницата, че ще ходи с детето при бабата и дядото, та не се виждат по няколко дни. А с разговорите, до колкото разбрах, проблем не е имало, защото се занимаваше и с онлайн търговия, та постоянно някой му звънеше за нещо.
Към 6 месеца изкараха така, докато не се наложи да вземат бабата в града и да я настанят във въпросното любовно гнездо. Онзи направи някакъв ужасен панаир преди това. Големи караници, голямо нещо и я изгони ... След 2 дни доведоха бабата, а жена му май до ден днешен не знае Grinning
Има и хора, работещи без фиксирано работно време, които днес може да са 2ч. на работа, а утре 20, така че ... Има ли желание, има и начин Peace

# 43
Случаи такива бол. На мъжа ми колега въртеше жена и любовница. Любовницата идея си нямаше, че е женен, въпреки че онзи не се свенеше и излизаха с негови приятели. Тя не само, че не беше разбрала, че е женен, но и забременя. Скоро след това забременя и жена му /няколко години не можеха да имат дете и онзи беше готов да заживее с любовницата като разбра, че е бременна. Но точно тогава съдбата се намеси и жена му също забременя./. Нямам спомен как и от кой разбра любовницата, но вече беше в напреднала бременност. В крайна сметка плейбоят отиде да си живее при неговата мама, има две момчета, които майките си отглеждат сами, а той заплаща издръжка. Светът е шарен, някои истории на нас може да звучат като фантастика, но това не ги прави измислени.  Peace

# 44
  • някъде там

Разбира се, че не всички хора имат фейсбук, но е факт, че доста от хората имат и в доста от профилите на семейните, които имат, има мили семейни снимки с децата, жената, мъжа, кучето...

Специално за твоя случай. Грижовният родител със щерка на възраст да ходи по дискотеки само при теб ли преспиваше или сте ходили и в неговия дом? Вероятно щерката е била с прекалено крехка душевност, за да гледа как баща ѝ влачи жени у тях, но в същото време твоите деца (вероятно по-малки от щерката) са били достатъчно корави, за да идва някой чичко от време на време да преспива при майка им?
Много те моля не спирай да развиваш теорията , много се кефя и ми е ужасно забавно. Поне със сигурност знай, че караш един човек да се усмихва. Т.е. МЕН!

Общи условия

Активация на акаунт