За ти забият "шамар"....

• 7 472
  • 60
  •   1
Отговори
  • някъде там
така де, шамар е в кавички, т.е. имам предвид оня другия тип шамари, не физическия....
От три месеца се виждам с мъж и поради някакви дребни подозрения, като например, че винаги е изтупа, изгладен, спретнат , като никога не обелва дума кога върши тези дейности, му забих въпроса: Семеен ли си?
След смотолевения се оказах права: Женен е!
И не не съм пикла, жена с опит обръщаща внимание на доста детайли при мъжете, може би и за това хванах истината.
Не, че това има значение.... зарязах го, това беше лесната част.
сега идва трудната, да се справя с това....че свикнах някак Simple Smile
Знам , че и това ще мине , ама ей така да споделя и да си поприказвам с някого .... хих

# 1
  • София
Браво на теб, че си се усетила, аз може би нямаше ..

# 2
  • някъде там
Пустата ми интуиция много и вярвам....
Просто не ми се крие по ъглите и не искам да оправдавам действия на мъж с това, че е женен. Като не може да играе хоро да не се хваща...

# 3
Просто не ми се крие по ъглите и не искам да оправдавам действия на мъж с това, че е женен. Като не може да играе хоро да не се хваща...
Добре си се усетила. Сега бягай и се спасявай преди да си размислила.

# 4
Браво на теб много ти се радвам,че си се усетила на време,то ако беше някоя пикла едва ли щеше да се ориентира по това което си се ориентирала ти.Няма за какво да ти е гадно смело напред.  bouquet

# 5
  • някъде там
Хич не ми е гадно, знам , че това е правилното за мен.
Ще го запазя за приятел, защото е стойностен човек. Не ми е казал от страх, че ще го изрежа, както се и случи.  Но пък изобщо не ми се крие по ъглите , нито ми се запълват нечии емоционални дупки.
трябва да сме егоисти , ако се уважаваме. Това не е достойно. Той го знае и го приема , няма драма...

# 6
Стойностните хора не изневеряват. Поне за мен.
Трудно бихте останали само приятели... подобни мъже не търсят жени-приятелки, с които да споделят или да си говорят общи приказки.

# 7
Странно, нямаше ли други признаци? Неудобни часове за телефониране, изчезване през уикенда?

Трудно бихте останали само приятели... подобни мъже не търсят жени-приятелки, с които да споделят или да си говорят общи приказки.

+1

# 8
Рисковано е да си останете "само" приятели, но пък виждам, че си силна жена, та може и да не отвориш вратичката, която си си оставила. Peace Успех!

# 9
Ех, и ти пък! Уж умна жена, а сама себе си лъже!
"Приятел" ли? На кого ги разправш тези? Очевидно и сама си вярваш. После ще има тема - бяхме "само приятели", обаче как така се подхлъзнах?
Хубаво, че си го отрязала, но в сърцето си явно не си - щом пишеш тук, щом ще ти е "приятел".
Направи операцията чисто и докрая. Иначе ще имаш ядове, ще се получи като с не напълно изрязан тумор. Сега е лесно. После ще е в пъти по-трудно, защото вече ще си счупила някои бариери в себе си, ще си допуснала някои вътрешни компромиси.
Успех! Hug

П. С. "Стойностният човек" не лъготи жена си. Като има сериозна и непреодолима любов, като са приключени нещата със съпругата, слага картите на масата и се разделя с нея.

# 10
  • някъде там
Странно, нямаше ли други признаци? Неудобни часове за телефониране, изчезване през уикенда?

+1
Никакви!
И вечер и денем и всякога СМС-и , имейли, разговори.... нямам представа как живеят и не питам. Не ме интересува!
Относно приятелството , в живота си съм се научила да не късам кардинално и крайно връзки.
такава ми е и работата. Щом сега казах край , значи е край.Не правя компромис със себе си. Това обаче , не означава, че няма да общувам. В крайна сметка всеки прави изборите в живота си , но това не означава, че не си качествен като човек.

# 11
Стига, бе... Чак след три месеца ли се усети, че е женен? Ако не е на 20, повечето жени максимум на втория секс, ако го видят, че няма желание да ги заведе в жилището си, избягва да се появява с тях на публични места, не остава при тях за цяла нощ (или въобще през нощта) и все бърза да се прибере у тях си, биха го разкрили.

# 12
В крайна сметка всеки прави изборите в живота си , но това не означава, че не си качествен като човек.

Точно изборите ти те дефинират като човек и дали, и колко си качествен! Peace

За "приятелството" - да не кажеш после, че не си била предупредена Wink

Има тук една друга такава огнена душа, която беше решила да поддържа "приятелство" с обекта на тръпката си, доколкото знам, разумно се отказа, защото видя, че не става така.

# 13
Ще го запазя за приятел, защото е стойностен човек...

Измамник и стойностен човек са 2 различни неща.
Още си заслепена, затова го виждаш така.

Признаците са други, не това, че е изпран и спретнат, това са нормални неща за възрастен чистоплътен човек.

# 14
  • София

За "приятелството" - да не кажеш после, че не си била предупредена Wink

Има тук една друга такава огнена душа, която беше решила да поддържа "приятелство" с обекта на тръпката си, доколкото знам, разумно се отказа, защото видя, че не става така.
Хората са различни.
С нито едно от бившите си гаджета не съм в лоши отношения.
Напротив, останахме си приятели, с някои и семейни.
Все пак, били са ми гаджета преди да се омъжа.
Каквато и тръпка да е имало- отишла си е.

Общи условия

Активация на акаунт