За ти забият "шамар"....

• 7 492
  • 60
  •   1
Отговори
# 45
Аз мога да допусна, най-малкото чисто хипотетично, че мъжът, с когото живея, може да си намери любовница, която знае, че трябва да е дискретна и с която се вижда набързо, докато уж ходи на фитнес или някакво друго хоби/в обедната почивка/набързо след работа, но как един мъж може да скрие, че има жена, с която живее?
     Разсъждаваш от гледна точка на младежки влюбена жена, за която връзката и развитието ѝ е от съществено значение.
     След определен преживян опит и разпаднала се предишна връзка, особено ако има поотраснали деца, често хората искат друг тип отношения - не особено ангажиращи, развиващи се бавно, пък ако някой ден се наложи, ще мислят и за сериозно обвързване. В такива случаи не се обръща особено внимание на детайли като графика на партньора, начина по който говори по телефона и дали отговаря на всяко позвъняване. Много повече време се отделя да не допуснеш той да наруши собствения ти график и да не те притисне за сериозно обвързване твърде рано.

# 46
Не е само това; някак естествено се приема, че и двамата партньори имат право на дистанция, да не си казват всичко, да запазят личното си пространство. Те и двамата вече са живяли във връзки, които обсебват цялото ежедневие и мисли, напарили са се и си ценят личната свобода. Така че не е чак толкова невъзможно да не знаеш много детайли от живота на партньора си. В крайна сметка и ти не го допускаш много близо, нали?
Проблемът тук не е, че някой не е разбрал, че другият е женен; проблемът е, че жененият просто е лъгал (а не премълчал) тази подробност, и че излъганата камилка щедро му опрощава дребното прегрешение. Аз не бих, особено ако нямам кой знае какви чувства.

# 47
  • някъде там
Не е само това; някак естествено се приема, че и двамата партньори имат право на дистанция, да не си казват всичко, да запазят личното си пространство. Те и двамата вече са живяли във връзки, които обсебват цялото ежедневие и мисли, напарили са се и си ценят личната свобода. Така че не е чак толкова невъзможно да не знаеш много детайли от живота на партньора си. В крайна сметка и ти не го допускаш много близо, нали?
Проблемът тук не е, че някой не е разбрал, че другият е женен; проблемът е, че жененият просто е лъгал (а не премълчал) тази подробност, и че излъганата камилка щедро му опрощава дребното прегрешение. Аз не бих, особено ако нямам кой знае какви чувства.
Само не разбрах къде съм казала, че прощавам?
Задължително ли е да нагрубиш някого , да го направиш на пух и прах за негово решение .... Аз просто продължавам така както искам да продължа, а това той как иска е негов проблем, ако иска да продължава да лъже. Реално не съм му задавала друг път този въпрос , за да ме излъже.
както и да е , това няма значение и не е мой проблем вече.
Но пък на поругая някого защото е направил някакъв избор , не мисля че имам право. Аз отговарям само в моята си част , тази която касае мен. Като разбрах , прекратих , това е , простичко е Simple Smile

# 48

Много те моля не спирай да развиваш теорията , много се кефя и ми е ужасно забавно. Поне със сигурност знай, че караш един човек да се усмихва. Т.е. МЕН!

То няма много мегдан за развиване на теории. За да правят двама души секс, трябва да има къде да го правят - у единия, у другия, на хотел, в колата, на някоя полянка, ако има второ жилище (но той очевидно няма, защото иначе нямаше има оправдание да живее с жена си). Допускам, предвид възрастта ви, че не сте го правили особено често в колата и по полянки, ако не те е водил на хотел, остава да е у вас, иначе нямаше след три месеца да стигнеш до прозрението, че има жена, понеже е прекалено спретнат, а щеше да си я виждала. Радвам се, че ти е забавно.

# 49
cacharell , твърде много се засягаш и "подскачаш" за жена, твърдяща, че е превъзмогнала връзката и раздялата.
Дори самото пускане на темата е сигнал, че още не си сложила "кръст".

# 50
     Разбира се, че не е. Нали това се пита в темата - как да се справи.
     Не вярвам някой прекратил отношения по подобен начин, независимо какви са причините, да е успял едновременно с това да се освободи емоционално. За второто е нужно време.

# 51
Ами нали затова светкам червената лампа за това "приятелство", пък тя подскача Wink

cacharell, да останеш "приятел" с някого означава прошка според моите представи. Или пък твоите представи за приятелство са много разтегливи...

Никъде не казвам да вдигаш бесни скандали, ама един пълен игнор би бил съвсем намясто.

Но това си е твоят живот Peace

# 52
Ами нали затова светкам червената лампа за това "приятелство", пък тя подскача Wink
      Може да подскача, да заема отбранителна позиция, да иска да повярва.  Peace Мисля, че това е един от добрите начини човек да се справи с емоциите, които не се изтриват с решението за прекратяване на отношенията.

# 53
Бе и мен да ме изкарват едва ли не една от малкото изключително глупави жени, влизащи в тези 0,01%, които не могат да познаят от първата среща дали мъжа е женен или не ... и аз ще скачам, че и по-рязко Naughty
Според мен в случая по-голяма роля за тази тема играе егото на авторката, вместо евентуалното НЕпревъзмогване на господина.

# 54
Бе и мен да ме изкарват едва ли не една от малкото изключително глупави жени, влизащи в тези 0,01%, които не могат да познаят от първата среща дали мъжа е женен или не ... и аз ще скачам, че и по-рязко Naughty
Според мен в случая по-голяма роля за тази тема играе егото на авторката, вместо евентуалното НЕпревъзмогване на господина.

Подобно нещо не съм казвала. Казах, че никак не е особено наблюдателно, понеже авторката се похвали, че заради наблюдателността си и вниманието си към детайлите е забелязала, че е женен само след 3 месеца, в точно този контекст казах, че на 99.9% от жените ще им отнеме далеч по-малко време да го забележат. Може да се провери какво съм казала.

Съчувствам ѝ на авторката, защото почти всеки е бил лъган за нещо, макар и повечето вероятно не за нещо такова, но решението не е да възвеличаваш излъгалия те колко е стойностен. Напротив, трябва да се надъхаш, да си спомниш всичко лошо за този човек, за да може да се освободиш от нуждата да е покрай теб.

# 55
  • някъде там
Кукмицин я признавам!
Обаче сладурче изобщо не очаквай да ти обяснявам, как, къде , защо и колко често съм се виждала и правила секс с човека голямо човъркане , та да се окажеш правя.

# 56
Евала, че си успяла да се дистанцираш от такава връзка. Повечето хора не успяват да излязат навреме от такива отношения.

Дай да ти стисна ръката! Е, няма такъв емотикон и затова ще те прегръщам  Hug

# 57
Бе как няма да подскочи жената... Аз, дето не съм в нейното положение, се възмутих. Имала е отношения, разбрала е, прекратила ги е и толкоз. Явно не й е било съвсем лесно, та пуснала тема и скокнаха дамите да й обясняват, че по-рано би трябвало да разбере и прогнози за бъдещето й начертаха. Какво ще стане, само Господ знае. Според мен това приятелство надали ще го бъде, тъй като господинът по-скоро няма интерес към по-платонични занимания, но дори женен лъжец с лЮбовници може да бъде приятен събеседник, доколкото човек все пак не е задължен да скача в леглото с него  Mr. Green Кашарел явно има необходимите морални задръжки, щом го е отсвирила, така че нищо лошо няма в това да го числи в графа познати. После зависи той как ще се държи. Защото почне ли с "помниш ли как хубаво ни беше", предполагам сам ще се отчисли от приятните и ненатоварващи събеседници  Mr. Green

# 58
Така е,но за някои пишещи тук е по-важно да се изтъкнат колко са "печени" и как на тях не може да се случи такова нещо.И как щом Авторката е "позволила" да мине толкова време преди да разбере,значи и липсва нещо.Не споделям,ама хич това мнение.Виждам,че Авторката е достатъчно интелигентна да не обръща внимание.Това ме радва.

# 59
  • София

Скрит текст:
Фактически е много по-лесно да скриеш от жената, с която живееш, любовница, отколкото да скриеш от любовницата (или бъдеща такава) жената, с която живееш. Аз мога да допусна, най-малкото чисто хипотетично, че мъжът, с когото живея, може да си намери любовница, която знае, че трябва да е дискретна и с която се вижда набързо, докато уж ходи на фитнес или някакво друго хоби/в обедната почивка/набързо след работа, но как един мъж може да скрие, че има жена, с която живее? Официалната жена, с която живее няма мотив да е дискретна, че той живее с нея. Вероятно я има и във фейсбука му, вероятно той няма как да не се прибира по цяла нощ при нея, защото така е решил, без да я уведомява. Независимо колко апартамента има, жената, с която живее, ще очаква той да спи при нея, ако работата му не е свързана с чести пътувания, които може да му бъдат някакъв претекст за отсъствия. Че аз задължително се обаждам на приятеля ми, ако закъснее повече от обикновено - не защото си мисля, че има любовница, а от притеснение да не му се е случило нещо. Той също ми се обажда. Какво остава пък да не се прибере през нощта, без да се е обадил. И няма да ми пука в какъв момент точно му се обаждам, за да не би случайно някоя любовница да разбере, че той е обвързан
.

Истината е, че мисля, че тези излъгани любовници нарочно са си затваряли очите, че въпросните мъже живеят с други жени. Чакайки търпеливо и пасивно мъжете да ги вместят в натоварения си график с виждане 1-2 пъти седмично набързо, правейки се на много модерни, либерални и необсебващи. Оправдавайки ги, че мъжете не могат да се виждат по-често и по-дълго с тях, защото... Че не могат да бъдат с тях на празник, защото... Че не могат да ги заведат в известно и много посещавано заведение, защото... Че не могат да качат техни общи снимки в интернет, защото...
Истината е, че идея нямаш на какво е способен някой, когато иска да те излъже.
Зетят на моя приятелка беше излъгал една "овца", омъжена, че е вдовец / и не само нея, се оказа впоследствие/.
Че детето му го гледа тъщата и че, не може да си позволи в нейно присъствие да покаже, че говори с жената, "близка до сърето му, въпреки че тя, тъщата, му е дала карт бланш да не остава сам.
Върви се усъмни, ако си нямаш работа- напротив, оказа се, че всичките му " фенки" са били възхитени от такта и самопожертвователността му, когато е отказвал да бъде с тях на някой празник или каквото там се сетиш.
От друга страна, вярно е че на лъжата краката са къси- оказа се, че с " овцата" работим в един и същ бранш и при обща сделка, изплува името на зетя, както и естеството на отношенията им.
Тогава ѝ разказах, че си е щастливо женен, че работят за второ и че жена му е млада, здрава и хубава.
Е, затова я наричам " овца" и до днес- отишла и разказала на зетя всичко, че и от кого е научила...

Общи условия

Активация на акаунт