ОкИЯн от прЪвУписТен бАркоч-99

• 32 919
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Цитат
Паравана не е нейн

# 541
Цитат
и които отцелее

# 542
Удареноно И и аз го замествам с Й  Blush , като пиша от телефон и таблет, нямам опция за ударено, по-приемливо ми изглежда, така се разграничава притежателното местоимение за ж.р. от съюза И.  Embarassed На лаптопа ми излиза с ь+Shift. Но ме мързи да го пиша така, нищо че знам вече hahaha . Какви размисли ударихме в една друга тема за това ударено И  Joy

А неудареноно?  Laughing

# 543
То е специално  Joy   Joy  Joy

# 544
При ясновиТките има едно чудо,дето ще ви запълни темата.Аз обаче искам да ви разкажа за моите неволи.Тръгвам да правя пълномощно и попадам на една млада жена,която е отворила офис и подготвя необходимите документи (в този случай пълномощно) и след това те води при нотариус . .Двамата си вземат съответната сума за услугата.Така,чета аз ,но написаното няма никакъв смисъл.Опитах се да изразя несъгласие,нотариуса ме скастри и аз млъкнах.Писа той нещо ,после прочете творенията на въпросната служителка и избухна.Върна я да коригира написаното.Аз мълча и чакам.Върна се феята и уж документа е коригиран,оня го подпечата взе 60 лв.,тя само 20 и кой от къде.Тръгвам и решавам пак да го прочета "Удостоверение тАрпимоС"Помислих ,че това е някакъв юридически термин,но се оказа ,че за търпимост иде реч.Надолу чета юрЕдически услуги,това е служителка на институция. Аз нямам думи.Сега ми е смешно ,но тогава така побеснях,че  ме блъсна главата автоматично. Неграмотно или не, това говедо ми взе 20 лв.
Ама и тук се намира мат'риал...
Давай гУспожо много ще се радвам да ми кУригираш пунктОацията

# 545
При ясновиТките има едно чудо,дето ще ви запълни темата.Аз обаче искам да ви разкажа за моите неволи.Тръгвам да правя пълномощно и попадам на една млада жена,която е отворила офис и подготвя необходимите документи (в този случай пълномощно) и след това те води при нотариус . .Двамата си вземат съответната сума за услугата.Така,чета аз ,но написаното няма никакъв смисъл.Опитах се да изразя несъгласие,нотариуса ме скастри и аз млъкнах.Писа той нещо ,после прочете творенията на въпросната служителка и избухна.Върна я да коригира написаното.Аз мълча и чакам.Върна се феята и уж документа е коригиран,оня го подпечата взе 60 лв.,тя само 20 и кой от къде.Тръгвам и решавам пак да го прочета "Удостоверение тАрпимоС"Помислих ,че това е някакъв юридически термин,но се оказа ,че за търпимост иде реч.Надолу чета юрЕдически услуги,това е служителка на институция. Аз нямам думи.Сега ми е смешно ,но тогава така побеснях,че  ме блъсна главата автоматично. Неграмотно или не, това говедо ми взе 20 лв.
Барабар с члена.

# 546
Цитат
как хубаво се уригваш

# 547

Аз пунктОацията не мога да ти кУригирам, защото не съм спец, но за компютърното писане мога да ти помогна. Започни с интервалите след препинателен знак. Забележи как пишем останалите, къде оставяме интервал.  Peace

# 548
Цитат
Бабини дивитинини

# 549
Цитат
фройланд
https://www.google.bg/search?q=%D1%84%D1%80%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0 … cgCFUVZLAodmHECaw

Цитат
дa си купим по еднa пушкa и които отцелее

Последна редакция: вт, 03 ное 2015, 23:30 от papi6

# 550
  • София
Цитат
Има разлика от въпросите, които задавам,това,че не го разбирате нямам вина.Ако знаех нямаше да питам.Но вече и да имам въпрос няма да питам.Благодаря за отговорите  Ви!Продукта ми вече пътува. ...
Пунктуация ли да търся, членове ли ooooh!

# 551
Цитат
dekurirani biskviti
pisha na latineca

# 552
Цитат
сваля Е вдига
--много често срещам Е вместо И

редовните
Цитат
контракций

Цитат
може да стой отделно

# 553
  • Испания
Цитат
сваля Е вдига
--много често срещам Е вместо И

Употребява се в някои случаи в испанския /кастеяно/ и във всички случаи в гайего, но едва ли това е причината.  Wink

Цитат

Обяснение в любов към бившата

С нея се разделихме одавна
Въпреки че , не сме заедно продължаваме да се чуваме и виждаме

# 554
Цитат
и ни прави едни малки сандвичета със шунка

Цитат
миналата година се запознах със брата на приятеля си

Цитат
Отняколко месеца неусещаше никаква 

Цитат