Красива и свежа кожа и през зимата

• 8 614
  • 50
  •   1
Отговори
# 45
vickito, една ампула за колко нанасяния я използваш  Thinking

# 46
Дами, полагате ли някакви допълнителни грижи за околоочния контур през сезона? Аз си купих масло от лайка и роза. Малко мазничко ми идва сега, но си мисля, че за зимата може да е ОК.

Аз не отварям линка, а ми се щеше да го видя това масло.
На мен не ми се отразяват добре масла в тази зона, подпухвам, но пък много обичам флорални води от лайка и роза, постоянно купувам.
Нов опит цък.
vickito, една ампула за колко нанасяния я използваш  Thinking
Вече трета седмица съм на първата ампула - много са икономични. Нанасям само сутрин - вечер започнах да втривам сусамово олои в цялата кожа на лицето, вкл. и в околоочния кунтур.

Последна редакция: пн, 19 окт 2015, 09:54 от vickito

# 47
  • Варна
Сега успях да я видя, благодаря bouquet

# 48
  • Plovdiv, Bulgaria
Благодаря момичета, душ-олиото ще го пробвам... Скоро мисля да си взема ампулите на Eucerine против петна, та ще взема и душ-олиото... А някой ползвал ли е тяхната мицеларна вода, дали е хубава? Свършва ми тази, която ползвах на Avene и сега си мисля коя да взема, дали на Биодерма или тази на Eucerine... newsm78

Биодерма ми е абсолютен фаворит, идва по-скъпа от другите марки с няколко лева, обаче няма равна. Поне моята кожа я възприема изключително добре, а я използвам всеки ден за дегримиране!

# 49
Тук правя една вметка относно това - наистина доста честа грешка, която се допуска. Хидратацията е важна за мазната кожа, толкова колкото и за сухата. При дехидратирана мазна кожа се увеличава отделянето на мазен сектет, т.е. кожата се омазнява повече.

Последна редакция: чт, 22 окт 2015, 17:19 от bubanka

# 50
Мили дами,с удоволствие бих изредила доста  отрицателни качества на "марковата" козметика,защото 5 години ползвах само такава,но ще се въздържа! Така или иначе е наложена практиката-колкото по-скъпо,толкова по-добро! Но всеки сам за себе си може да прецени качество-цена за продуктите ,които купува! Относно крем за ръце мога да дам отличен 6 за MIXA-имам доста проблемна кожа и това кремче се справя отлично,а съм пробвала много-и скъпи и евтини! За лице няма да давам мнение,защото чета,че  си падате по скъпи неща!Аз съм доволна от това,което използвам,но е от евтините! Искам само някой да ме увери,че откакто използва маркова козметика,няма бръчки,има стегната и сияйна кожа,или няма никакви проблеми с лицето си! Ще съм много благодарна !!! newsm12
Напълно съм съгласна с теб,аз също няколко години използвам предимно селективна козметика,като не мога да се похваля с някаква разлика и напоследък се завръщам към медицинска козметика що се отнася до кремове и почистване на лице.
Не бих казала,че виждам някаква разлика.Единствения продукт,който ме беше впечетлил беше една маска на Ланком с лифтинг ефект,но са я спрели от производство.
Вместо нощен крем използвам натурални масла и съм много доволна от меката кожа сутринта.За зимния период  ги намирам много ефикасни.

Последна редакция: пт, 23 окт 2015, 14:50 от Patence

Общи условия

Активация на акаунт