Красива и свежа кожа и през зимата

• 8 618
  • 50
  •   1
Отговори
# 30
За мен много хубава грижа за зимата са продуктите с карите на L'Occitane - кремът им за ръце е единственото нещо, което ми помага да им гладки ръце. Дам, инвестиция е, но съм измазала всички лепкави и миризливи кремове от аптеката и просто няма смисъл.  Heart Eyes

# 31
mimi.729, кой е Юсерин олио-душ гела, може ли линк....

vickito, дай отзиви и описание на крема Lancome - Hydra Zen Neurocalm.. Какъв е като консистенция - лек, плътен, мазен, лесно ли попива или прави филм върху кожата? Има ли мирис или е без и т.н. Аз му се чудя, искам хидратантен крем без UV-фактор, за да го ползвам и като нощен... А ако го слагам като дневен, отгоре ще сложа 50+ фактор... Имах един такъв хидратантен крем на ЕЛ и сега се чудя дали пак него да не взема... newsm78
Виши идеалия съм ползвала, но ми идваше лек, но е хубаво кремче... Може би за мен е Виши Liftactiv, имах мостри и беше ОК, но не знам вече на какво да се спра... Rolling Eyes

# 32
lunna pateka, Hydra Zen Day Cream SPF 15 е с по-плътна текстура, което, както разбрах от консултантката в Douglas, се дължи на наличието на защитен фактор. Момичето в магазина ми показа и кремовете от серията без фактор - те вече като консистенция се доближават до Idealia на Vichy. Иначе кремчето попива бързо, не утежнява кожата, има слаб, приятен аромат. Харесва ми за момента - ще видим и след седмица дали ще е така Wink

# 33
mimi.729, кой е Юсерин олио-душ гела, може ли линк....
Ето го душ олиото, аз купувам голямата разфасовка с помпичка
http://www.eucerin.bg/products/sensitive-skin/ph5-shower-oil

L'Occitane са страхотна козметика, ползвала съм и кремове и измивна пяна....доста са скъпи и в Бургас не се продават никъде....знаех фирмения магазин на Витошка едно време.... Simple Smile

това е лосионът за тяло, много е приятен
http://apteka.framar.bg/30047469/а-дерма-хидратиращо-мляко-за-тяло-400-мл
Много харесвам и козметиката на Нюкс....страшен нежен аромат....многофункционалното олио е невероятно....те имат крем за ръце....харесвам го много Simple Smile
Дрогериина козметика почти не купувам, пробвах, мъчих, еми не става....просто не е хубава Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 окт 2015, 18:32 от mimi.7299

# 34
Благодаря момичета, душ-олиото ще го пробвам... Скоро мисля да си взема ампулите на Eucerine против петна, та ще взема и душ-олиото... А някой ползвал ли е тяхната мицеларна вода, дали е хубава? Свършва ми тази, която ползвах на Avene и сега си мисля коя да взема, дали на Биодерма или тази на Eucerine... newsm78

# 35
Благодаря момичета, душ-олиото ще го пробвам... Скоро мисля да си взема ампулите на Eucerine против петна, та ще взема и душ-олиото... А някой ползвал ли е тяхната мицеларна вода, дали е хубава? Свършва ми тази, която ползвах на Avene и сега си мисля коя да взема, дали на Биодерма или тази на Eucerine... newsm78
На биодерма розовата е моето мнение...но всепак съобрази с твоя тип кожа....моята е по скоро мазна и безпроблемна Peace Simple Smile
Да те предупредя че душ гела на Юсерин не ухае хубаво, но моята кожа на тялото за разлика от лицето зимата се лющи....дерматоложката каза от агресивни душгелови и миене с вряла вода Simple Smile...права е Joy....и изписа Юсерин ....от тогава все него си ползвам Peace

# 36
На мен краката и ръцете зимата също ми се лющят, като змия съм... Mr. Green Миризмата не ме притеснява, по-скоро да не би да не ми е измивен, да ми идва лек с една дума...  Но ще го взема, пък да видим... Може да се спася от мазането с масла и лосиони след баня... Hug
А мицеларната ще опитам на Биотерма, тук в аптеката до нас видях, че я имат... Peace

# 37
От главата на долу и аз съм като змия. За сега съм доволна от лосиона на Ив Роше с кокос. Мисля да пробвам на Микса с 10 процента глицерин, хаха. Какво мислите за него? Освен това ръцете ми стават на червени петна и бели люспички. Нещо за този проблем. Simple Smile

# 38
От главата на долу и аз съм като змия. За сега съм доволна от лосиона на Ив Роше с кокос. Мисля да пробвам на Микса с 10 процента глицерин, хаха. Какво мислите за него? Освен това ръцете ми стават на червени петна и бели люспички. Нещо за този проблем. Simple Smile
Ив Роше с кокос ми помогна много след солариум-омекотява кожата добре и е с перфектен аромат!!!Но когато усетя ,че започва лющенето винаги мажа с качествен  зехтин,за 2-3 дни няма и помен от проблема и кожата се задържа подхранена дъъъълго време !!! newsm10

# 39
Цитат от друга тема във форума, извадка от интервю с Ивана Лисак - професионален гримьор, работещ за Lancome:
"ViewSofia: Един съвет за зимата, но златен?
Ивана: Стойте далеч от прекалено хидратиращи продукти! Защото ако използвате нещо, което е с висока концентрация на вода върху лицето си, то всъщност замръзва от ниските температури. И това сериозно уврежда повърхността на кожата, така че бъдете внимателни с това. Също съветвам всички жени през зимата да използват основи, защото в тях има масла, не тежки масла, но все пак няма начин да има основа без масло и то защитава кожата. Това е като носенето на шал, наистина предпазва лицето."

# 40
Актуална темичка  Heart Eyes

Много хора са доволни от козметиката на Микса, кой техен продукт е подходящ за зима?

За ръце и аз горещо препоръчвам този с помпичката от 1 стр, скъпичък е, но изкарва много време, удобен е, а как мирише  Crazy
Имало и розов такъв, и той бил супер, но него не съм го ползвала

# 41
С мазна кожа съм и не ползвам различни продукти през зимата. Просто увеличавам честотата на нанасяне на кремовете за ръце и балсамите за устни. За лице грижата ми е същата. Може евентуално да сменя измиващия гел с нещо по-меко.

# 42
Дами, полагате ли някакви допълнителни грижи за околоочния контур през сезона? Аз си купих масло от лайка и роза. Малко мазничко ми идва сега, но си мисля, че за зимата може да е ОК.

# 43
С проблемна кожа съм и използвам зелена серия на SVR. По-точно имах пъпки, а откакто я ползвам (измазах едно кремче и съм на второто) ряяядко се появява пъпчица.
Края на зимата и началото на пролетта открих за себе си маслото от шипкови семки. Вечер го използвам на лицето на шията. Мисля, че за зимата ще е идеалното решение  Peace

# 44
  • Варна
Дами, полагате ли някакви допълнителни грижи за околоочния контур през сезона? Аз си купих масло от лайка и роза. Малко мазничко ми идва сега, но си мисля, че за зимата може да е ОК.

Аз не отварям линка, а ми се щеше да го видя това масло.
На мен не ми се отразяват добре масла в тази зона, подпухвам, но пък много обичам флорални води от лайка и роза, постоянно купувам.

Общи условия

Активация на акаунт